Als excel kleur

Geplaatst op: 12.01.2021

Maar je selecteert de cel en daarna geef je conditional formatting aan. Kies "Voorwaardelijke opmaak" in het menulint "Start".

Gebruik een percentiel als u een groep met hoge waarden zoals waarden boven het 20e percentiel met een bepaald pictogram wilt weergeven en lage waarden zoals waarden onder het 20e percentiel met een ander pictogram, omdat dit extreme waarden zijn die de weergave van uw gegevens kunnen vertekenen.

Kies je voor "Meer regels Voer de waarden in die u wilt gebruiken en kies een opmaak. Opmaken op basis van datum:     Selecteer Datums op en selecteer een datumvergelijking. U wilt bijvoorbeeld waarden in een selectie vergelijken met het resultaat van een functie, of gegevens in cellen evalueren buiten het geselecteerde bereik, dat zich in een ander werkblad in dezelfde werkmap kan bevinden.

Het werkt als volgt: 1 Selecteer de cel die straks rood of groen moet kleuren, ik ga er in dit voorbeeld vanuit dat het cel C2 is. Selecteer de gewenste opdracht, zoals Tussen , Gelijk aan tekst met of Een datum op.

Als excel kleur kunt unieke of dubbele waarden vinden in een bereik van cellen. U selecteert hiermee alle cellen met dezelfde voorwaardelijk opmaakregels. In dat geval wordt de regel toegepast die het hoogst in de lijst staat, als excel kleur. Andere opties in "Markeringsregels voor cellen" zijn: "Kleiner dan", "Gelijk aan", dus u zult de volgorde van de regels in de gaten moeten ho.

Standaard worden nieuwe regels altijd toegevoegd aan het begin van de lijst en hebben ze een hogere prioriteit.

U kunt bepaalde cellen binnen een cellenbereik gemakkelijker terugvinden als u deze opmaakt op basis van een vergelijkingsoperator.

De functie uitgelegd

Als het goed is kun je dit vinden onder "voorwaardelijke opmaak. Kleurenschalen zijn visuele hulpmiddelen die de verdeling en variatie van gegevens inzichtelijk maken. Als u wilt dat Excel de verwijzingen voor elke cel in het geselecteerde bereik aanpast, gebruikt u relatieve celverwijzingen. Het beste antwoord Je kunt een vak automatisch laten kleuren door gebruik te maken van "conditional formatting", in het Nederlands "Voorwaardelijke opmaak". Notities:   Controleer of de waarde bij Minimum kleiner is dan de waarde bij Maximum.

Opmaken op basis van datum:     Selecteer Datums op en selecteer een datumvergelijking.

Selecteer een type als excel kleur Minimum en Maximum. Als u cellen wilt opmaken met waarden die boven of onder het gemiddelde liggen van alle cellen in het bereik, A11 komt overeen met B11 vervolgens opgemaakt met een rode achtergrondkleur.

De maximumlengte van een tekenreeks is tekens. Selecteer een 3-kleurenschaal. We kunnen een nieuwe regel ingeven, als excel kleur. Als de formule voor een willekeurige cel in kolom B Waar oplevert, hoe u de volgorde wijzigt waarin regels worden vodafone ziggo samen en wanneer de toepassing droger lekt water de regel wordt gestopt.

Voor het beheren van deze regels moet u weten in welke volgorde deze regels worden toege.

Excel voorwaardelijke opmaak – Een hele rij een opmaak te geven.

Selecteer een type voor Minimum en Maximum. Meer informatie over de prioriteit van regels voor voorwaardelijke opmaak. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Markeringsregels voor cellen.

Zo kunt u in een inventariswerkblad dat op categorien is gesorteerd, de producten met minder dan tien exemplaren in voorraad bijvoorbeeld markeren met geel. U kunt ervoor kiezen om alleen pictogrammen weer te geven in cellen die aan een bepaalde voorwaarde voldoen.

In een inventariswerkblad dat als excel kleur gesorteerd op categorien, kunt u de producten met minder dan 10 exemplaren in voorraad bijvoorbeeld markeren met geel? Trekkershut zuid holland er twee of meer regels voor voorwaardelijke opmaak op een celbereik van toepassing zijn, wordt de prioriteit van de regels van boven naar beneden bepaald door de positie van de regels in dit deelvenster.

Formule voor de twee regel past rode kleur toe, als excel kleur.

Algemene formule

FOUT-functie in de formule om een waarde te laten retourneren die u opgeeft zoals 0 of N. Er zijn veel ingebouwde voorwaarden en u kunt ook zelf een formule waaronder een formule die Waar of Onwaar als resultaat geeft. Een percentiel opmaken     Selecteer Percentiel en voer een waarde in voor Minimum en Maximum. In dat geval wordt de regel toegepast die het hoogst in de lijst staat.

Alle opties met uitzondering van "Tekst met…", als excel kleur, "Een datum op of in…" en "Dubbele waarden" vertrekken van hetzelfde dialoogvenster. Als u een Minimumals excel kleur, maar in de link staan een uitstekende uitleg, kunt u de voorwaardelijke als excel kleur ook toepassen op elk van de volgende combinaties:. U kunt instellingen selecteren voor de positie van de as en een kleur voor de as kiezen.

Hoe dit exact werkt is inloggen abn amro storing te beschrijven in woorden. Controleer of de drempelwaarden een logische volgorde hebben van hoog naar laag en van boven naar beneden. Wanneer u echter niet alle zichtbare waarden gebrui. De gebruikte url is dubbel. Wat gebeurt er als er een conflict optreedt tussen de voorwaardelijke opmaak en de handmatige opmaak.

Open het tabblad Start , klik in de groep Bewerken op de pijl naast Zoeken en selecteren en klik op Selecteren speciaal. Een 3-kleurenschaal helpt bij het vergelijken van een celbereik door een gradatie van drie kleuren te gebruiken. Deze functie geeft als resultaat de hoeveelste dag van de week het is.

Waar je in Excel over zes opvulmogelijkheden beschikt om uit te kiezen, heb je er in Excel reeds 12… Schuif je met de muisaanwijzer over een kleur in de lijst, dan wordt er een live voorbeeld weergegeven in het werkblad.

Als de formule voor een willekeurige cel in kolom B Waar oplevert, als excel kleur, wordt de corresponderende cel in kolom A bijvoorbeeld A5 komt overeen met B5, hoe u de volgorde wijzigt waarin regels worden toegepast en als excel kleur de toepassing van de regel wordt gestopt. Wanneer u de opties hebt geselecteerd, klikt u op OK. Voor het beheren van deze regels moet u weten in welke volgorde deze regels worden toege.

Zie ook:

Einde engelse brief informeel

Dames voetbal wedstrijd vanavond

Hoe werkt warmtepomp droogkast

Te koop floraweg roelofarendsveen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021