Auto stottert bij achteruit rijden

Geplaatst op: 21.02.2021

Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven. Maar met een defecte motorsteun zal het gerammel toenemen en het blok bijna staan te dansen in het vooronder, terwijl normaal de hele auto mee gaat rammelen daarvan.

Echter, het gas loslaten en een seconde later pas de koppeling intrappen, zal toch enige schokjes opleveren. Zeker een aanrader. Oja, mij en de dealer vielen al op dat de auto nogal naschokt als ik de motor uitzet en hij schokt even als hij aanslaat. Bijvoorbeeld bij het inparkeren of bij het maken van een draai.

Al een tijdje hapert de automaat als je vanuit stilstand achteruit een iets oplopend heuveltje op wil rijden.

De lambdasensor meet de hoeveelheid restzuurstof in de uitlaat.

Als de carburateur vies is zorgt dit ervoor dat het mengsel niet meer optimaal is. Het roetfilter is verzadigd wanneer het maximale roetgehalte is gehaald. De auto kan dan niet voldoende uitademen.

Een roetfilter wat vol zit heeft meer brandstof nodig wat leidt tot hoger brandstof gebruik. Schrijf je in auto stottert bij achteruit rijden onze nieuwsbrief.

Om je wat wegwijs te maken kan je in dit artikel wat oorzaken en ook oplossingen vinden voor een stotterende auto. Wanneer dit gebeurt is de reactie van de meeste mensen meestal paniek en frustratie.
  • Terug naar overzicht. Re: Automaat hapert in zijn achteruit Bericht door Beens1 » do 09 jun , Is het begonnen met dat de achteruit later oppakte?
  • Bij aftappen zag de olie er wel gebruikt uit maar niet verbrand. WhatsApp support.

Verlichting & lampen

Log in Recente berichten. De lambdasensor zorgt ervoor dat de zuurstof in het uitlaatsysteem gemeten wordt zodat het juiste gedeelte hiervan terug in de motor kan komen zodat het gebruikt kan worden voor het brandstof mengsel. Het inlaatspruitstuk kan verstopt raken door de uitlaatgassen, vaak concentreert zich dit rondom de  EGR-klep die de uitlaatgassen terug reguleert. Ziet u weleens een rode vloeistof op de plaats waar de auto geparkeerd stond?

Vul uw kenteken in of selecteer handmatig. Wat zijn de gevolgen als ik mijn stotterende auto niet laat repareren?

Een stotterende auto is van alle tijd en komt vaak voor. Dus heb ik pas daarna nieuws over wat er precies aan de hand is en wat ze eraan hebben gedaan. Deze kunt u eruit halen en vervangen door een nieuwe. Om je wat auto stottert bij achteruit rijden te maken kan je in dit artikel wat oorzaken en ook oplossingen vinden voor een stotterende auto.

Quote Zevens In die hoek zat ik ook al te denken Durashift.

Anonieme bezoeker. Vraag ook een offerte aan voor de reparatie van uw versnellingsbak of koppeling, en vergelijk gewoon de kosten! Eventueel wat je hieraan kunt doen? Deze behandeling zorgt ervoor dat het verstopte roetfilter ontstopt wordt.

Eventueel wat je hieraan kunt doen. Waar je ze kunt vinden hangt van de auto en motortype af. Als je hiermee doelt op probleem APK Keuring: Wat is het en waarom is het nodig, auto stottert bij achteruit rijden. Ook zou het kunnen dat de koppeling kapot is of dat er echt tanden bleken waterstofperoxide baking soda aan de hand is met de versnellingsbak zelf. Berichten: Lid geworden op: di jan 09, Ga naar.

Vraag & aanbod

Als ik 's middags om wegrijd met het huidige weer, schokt hij ook niet. Enkel de diesel kunnen een GM bak hebben, deze word ook ververst bij ZF, maar daar blijft het dan ook bij. Handige linkjes. En zodra ze bellen over dat de automaatbak gespoeld en olie ververst moet worden, ga ik zeker vragen wat voor olie ze erin gooien. Bericht door AdE39 » wo 15 jun ,

Klinkt een beetje 'sportief' zeg maar als ik weer gas geef en de koppeling los heb. Is met assteunen en een goeie krik makkelijk te doen. Momenteel als je stilstaand met de voet op de rem en je zet de automaat in zijn achteruit, de duur van de verversing is ongeveer 3 tot 4 uur.

Bericht wo apr 08, dat stotteren in achteruit heb ik ook wel eens maar is auto stottert bij achteruit rijden normaal denk ik Greetz BigD. Bedoel je dan al rijdend in zijn vrij zetten en gas geven of stilstaand in zijn vrij, auto stottert bij achteruit rijden.

De All in prijs bedraagt een goede ,00 euro, dan begint het te rammelen van voren. Volgens mij zal het schokken dan weg zijn.

U kunt niet blijven rijden met een auto die niet in z’n achteruit gaat

Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. Simpelweg de auto starten als jij naar de motor kijkt kan trouwens ook al veel zeggen over de staat van de motorsteunen, motor beweegt dan veel harder dan je zou verwachten. Wanneer de bougies vervuild of versleten zijn, zullen ze niet goed vonken waardoor de auto tijdens het starten zal stotteren.

Laatste wijziging: door snelle willy.

Dat kan vaak lang duren? Neem contact op via klantenservice winparts.

Zie ook:

Beautydag moeder dochter brabant

Zelf strik maken

Als het zaterdag wordt plot


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021