Bridges house hotel delft zoover

Geplaatst op: 10.09.2020

Datum van verblijf: maart Hygiëne. Hotels in de buurt. Portugees

Bridges House Hotel, Delft. Gereisd met vrienden in oktober Goes, Nederland bijdragen 14 nuttige stemmen. Beoordelingen 1. Best Western Museumhotels Delft. Was een vrij nieuw gebouwd hotel, alles zag er verzorgd en hygiënisch uit. Badkamer met bad, maar geen stop te bekennen

Er zijn steile trappen maar voor mensen die wat slecht ter been zijn is er ook een lift die een beetje verstopt lijkt. Gratis wifi. Ligt Bridges House Hotel in de buurt van het stadscentrum. Perfecte service, de koffer werd netjes naar de kamer gebracht, bridges house hotel delft zoover.

Parkeren in garage op paar minuten lopen.

Let op: dit hotel is niet klantvriendelijk. We stellen je bijdrage op prijs. Gereisd met vrienden in oktober

Photo 2967545 from WestCord Hotel Delft in Delft, Netherlands

Welke talen spreekt het personeel van Bridges House Hotel? Goed te doen dus. Er waren wel twee losse bedden, maar 1 matras erop. Onvoldoende: 1 - 5. Als je met de auto naar Bridges House Hotel gaat, is betaald openbaar parkeren in de buurt beschikbaar. Ik denk dat ik dit hotel nu al gevonden heb. Werken bij Zoover.

  • Badkamer met bad, maar geen stop te bekennen
  • Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid. Gereisd met partner in juli

Met vriendelijke groet, Edo Garretsen General Manager. Wij zaten in pand naast hotel op de 2e etage. Deens 1! Vorige Volgende 1 … 29 30 31 … Gelukkig niet zo rampzalig als voorgaande recensies. Bekijk alle restaurants in de buurt. Beoordelingen 1.

Benieuwd naar de prijzen?

Afgesloten fietsenstalling met mogelijkheid voor het opladen van E-bikes. We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen wanneer u Delft bezoekt. Chinees traditioneel

Veel plezier in Delft. Parking voor het hotel. Geboekt op basis van positieve recensies. Achteraf dure kamer omdat gem? Een absolute aanrader.

Bekijk meer informatie. Veelgestelde vragen over Bridges House Hotel. Verwarming in de badkamer was voor de sier , niet aangesloten.

Is dit uw Tripadvisor-vermelding. Rayn B heeft een beoordeling geschreven mrt. Goedkope afbakbroodjes. Gereisd met partner in oktober Nuttige review 1. Goed te doen dus! Hebreeuws 1. Bij aankomst treffen we alleen de receptioniste: veel tijd nodig om de boeki.

PL2w heeft een tip geschreven mei En niemand bereikbaar met de sleutel. Karnemelk bleek yoghurt te zijn, niet gekoeld. Nederlands

Kamers groot genoeg en ruime douche. Gereisd met partner in juli Nuttige review 0. Gasten kunnen dus eenvoudig de populairste attracties van Delft verkennen.

Zie ook:

Beko warmtepompdroger droogt niet goed

Pangasiusfilet oven aluminiumfolie

Rieten wasmand met deksel ikea

Max pinbedrag ing bank

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Reinder 19.09.2020 09:16
Egypte Egypte Hurghada.
Simcha 10.09.2020 19:42
Bij het inchecken werd er niet echt contact gemaakt en nog wel geprobeerd meer geld te vragen dan er op de site van de touroperator was gevraagd. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021