De oude stoep bv

Geplaatst op: 23.02.2021

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Als jij voor horecapassie en een goed humeur zorgt, zorgen wij voor de rest. Super vlees en Super bereid.

Anja 9 punten. Wij komen hier zeker nog een keer terug als we op Vlieland zijn. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Een prettige sfeer. Dus… Solliciteren maar!

Buiten dat

Contact Tel. Verre reizen vergelijken! Claim gratis de oude stoep bv vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Is dit restaurant geschikt voor lunch. Travellers' Choice.

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap. Neem een kijkje in en om ons restaurant Wilt u meer zien?

Hoe was jouw ervaring?

Beoordeeld op 10 september via mobiele applicatie Verassend. En een zalig sateetje als hoofdgerecht. Al eens bij De Oude Stoep B. Biertje was niet echt koud. Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Ook geen ijs op kaart als nagerecht vind ik vreemd. De menukaart kon door niemand van ons gezelschap goed worden gelezen zo donker was het binnen.

Grand Caf De Oude Stoep is ook heel geschikt voor groepen, tot wel personen, de oude stoep bv. Contact Tel. Ondanks dat wij niet gereserveerd hadden toch nog geluk dat er een tafeltje voor twee vrij was. Hoofdgerecht niet bijzonder. Meer beoordelingen bekijken? Hoe was jouw ervaring. Wij komen voorlopig niet terug.

Onder het genot van een uniek uitzicht op onze mooie Waddenzee en die typerende geluiden van zeemeeuwen en scholeksters, kunt u gezellig lunchen of intiem dineren met vrienden, familie, relaties. Samen met 'n smaakvolle rode wijn hebben wij er gezellig gegeten. Tijd van het jaar.

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Vlieland. Buiten dat Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Daarna voorgerecht.

Gegevens De Oude Stoep B.V.

Meer dan uitstekende communicatieve vaardigheden. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten De Oude Stoep B. Controleer daarnaast even op de website of De Oude Stoep B. Uiteindelijk hebben we gesmuld van een focaccio Vitello Tonato en een broodje zalm.

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap. Echt een aanrader!. Je hebt een passie voor koken. Bediening is Tijd van het jaar. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes. Ook voor de kleintjes en de senioren heeft De Oude Stoep B.

Neem een kijkje in en om ons restaurant

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Vlieland gaan. Wat we van jou verwachten: Je bent in het bezit van een koksdiploma minimaal niveau 3 Je bent 5 dagen per week beschikbaar Ervaring, gedrevenheid en een goede dosis humor Je hebt kennis van producten en ingrediënten en de bereiding hiervan Je bent bereid om alles aan te pakken en neemt verantwoordelijkheid voor eigenwerk Je werkt ordelijk en overzichtelijk Je vindt het geen probleem om ook in de weekenden en avonduren te werken, gezellig juist!

Deze bestellen we nooit weer. Waardering van reizigers.

Stuur je CV met recente pasfoto en motivatie naar info grandcafevlieland. Dit kan in combinatie met het gebruik van onze moderne en intieme bar-dancing, met drie zalen! Samen met 'n smaakvolle rode wijn hebben wij er gezellig gegeten.

Zie ook:

Wouke van scherrenburg dochter

Hoe zet je muziek op samsung galaxy s7

Carice van houten bevallen van zoon

Avond apotheek laan van meerdervoort

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Joost 25.02.2021 18:08
Op de webpagina van De Oude Stoep B.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021