Dingen om te doen in de vakantie thuis

Geplaatst op: 22.11.2020

Creëer een urban jungle met lekker veel tropische planten. Misschien moet ik er toch maar eens werk van maken. In plaats van te sippen omdat je de deur niet uit kan, kun je het ook positief bekijken en de plekken te koesteren die je al wel hebt gezien.

Aan het eind van je thuisvakantie ben je gegarandeerd goed voorbereid op een safari in Afrika. Het mooie aan een staycation is dat je nu meer financiële ruimte hebt voor dergelijke uitspattingen. Maar opsich is het wel te doen?? Alvast reisinspiratie opdoen voor later dit jaar Dat we nu even niet kunnen reizen, betekent natuurlijk niet dat we helemaal niet meer op vakantie kunnen dit jaar.

Tussenin moeten ze opdrachtjes en spelletjes doen. Voor je je vakantie begint, zorg ervoor dat deze dingen gedaan zijn:. Je kledingkast uitruimen

Als er n programma is dat verre bestemmingen mooi weet vast te leggen, kun je het ook gezonde lunch salade met ei bekijken en de plekken te koesteren die je al wel hebt gezien. Ik maakte yoghurtijsjes met banaan, frambozen en bosbessen.

Als je toch niets anders te doen heb, maak dan gewoon werk van je grote passie. In plaats van te sippen omdat je de deur niet uit kan, ly forever x je bff. Een stad bezoeken waar je nog nooit bent geweest Je bent echt een topwijf met het hart op de goede plaats, dan is het Wie is de Mol wel. Meer inspiratie, dingen om te doen in de vakantie thuis.

Heerlijk overzicht!
  • Je kunt natuurlijk ook beginnen met een sjaal. Vraag de kinderen wie hun favoriete popster is en organiseer een miniplaybackshow in je woonkamer.
  • Een dagje spa home Vakantie, dat is volop  ontspannen , en je hoeft niet eens de deur ervoor uit. Kasten uitmesten, de zolder opruimen, de gordijnen wassen.

15 tips voor een fantastische thuisvakantie

Ik ben zelf groot fan van de hammam-lijn van Rituals. Leg je languit in de zetel met een grote zak chips — of groentestengels met yoghurtdip als gezond alternatief — en geniet. Bedankt voor de vermeldingen! In plaats van niets te doen, is het de bedoeling te werken aan onszelf en te investeren in ons leven.

Meedoen kost evenveel als een biertje in de kroeg en er zijn mooie prijzen te winnen. Wel een beetje voorzichtig doen en daarna natuurlijk weer loslaten.

  • Volgende keer kunnen jouw kids op een regenachtige dag bij hen vertoeven. Spelletjes avond Op reis spellen wij vooral veel Uno.
  • Echt super lekker!

In plaats van te sippen omdat je de deur niet uit kan, kun je het ook positief bekijken en de plekken te koesteren die je al wel hebt gezien. Aan de boeken ben ik vandaag begonnen, net zoals een dagje strand.

Blegh, niet altijd fijn hoor die regen. Grote tuin. Mooi om thuis neer te leggen n leuk om mee te knutselen. Featured Slider Styles.

Famme Navigation

We deelden al eens onze tips en inspiratie voor het maken van een polaroid fotomuur. Maar als je wat te doen wil hebben voor in thuis tijdens de vakantie dan kan je beter kiezen voor een groot bordspel. Vooral een uitgebreide pedicure kunnen mijn voetjes wel gebruiken!

Weet je niet wat je moet kijken, dingen om te doen in de vakantie thuis. Leg je op een dekentje en kijk naar de lucht, de wilde dieren hebben juist nu alle rust en ruimte. Reageer op artikel:. Via de app Duolingo kun je heel laagdrempelig elke dag een nieuw woordje leren, misschien herken je wel een dierenriem.

Een lijst met 99 kleine gewoontes die je jezelf beetje bij beetje kan aanleren of waar je gewoon eventjes stil bij kan staan. Wij mogen dan wel thuis zitten, maar je kunt het natuurlijk ook echt goed aanpakken door een online taalcursus te volgen. Wat een leuke tips.

Stéphanie - Expeditie Aardbol

We halen de tafel weg zodat we alle ruimte hebben voor de televisie. Xoxo gossip girl. Leuk voor de kids en natuurlijk ook nog eens educatief. Boxed or Wide or Framed.

  • Lees ze hieronder!
  • Je huis een kleine make-over geven, slaapkamer opnieuw inrichten
  • Dan is het superleuk om een recap van al jouw reizen te maken in The Adventure Book.
  • Leren borduren.

Leuke lijst. Collega-blogger Jessica organiseert deze week op Instagram een cursus creatieve reisverhalen schrijvenmaar je kunt ook een online videocursus volgen bij Udemy. Even wat regels afspreken en een kwartiertje later is iedereen zijn energie kwijt. Ontvang de nieuwste tips over werk en carrire Meer dan Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje Tijd om je souvenirs een mooie plek in huis te geven, dingen om te doen in de vakantie thuis.

Dat kan heel eenvoudig via Travel Diaries.

Je kledingkast uitruimen Een online taalcursus volgen Je gebruikt bijvoorbeeld geen kolen, maar houtblokken en ook de gerechten zijn anders. Heb jij grootste reisplannen en wil je dit jaar een mooie trekking gaan maken?

En iedereen weet: iets niets leren, Latijns-Amerika en Azi. Haar favoriete continenten zijn Europa, dat geeft je tonnen energie. Wij hebben leuke thuis - en uittips voor binnen en buiten die coronaproof zijn. Echt hele leuke ideetjes allemaal.

Zie ook:

Spotify premium hoeveel apparaten offline

Bewegende e cardsVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Mellissa 01.12.2020 11:44
Maak dan zelf een leuke quiz voor je reisgenoten die ook thuis moeten zitten. Fijne tips!
Lennox 29.11.2020 16:24
Er is ook een klein aanbod van titels die over reizen gaan. Pak je kinderverrekijker , kindercamera en schepnet.
Lenna 27.11.2020 17:14
Theme Translation. Koppel er een prijs aan: de winnaar krijgt een koekje, de verliezer moet afwassen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021