Formulier maken word

Geplaatst op: 28.09.2020

Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Er verschijnt nu een tabblad Ontwikkelaars naast het tabblad Beeld , waarin je klikt op Ontwerpmodus.

Om de besturingselementen in te vullen, is het handig als je de brief of een andere inhoud natuurlijk al klaar hebt. Maak je geen zorgen, dat wil niet zeggen dat het heel ingewikkeld is of dat je allerlei codes zelf moet gaan typen. Als u bekend bent met databases, kunt u deze inhoudsbesturingselementen zelfs koppelen aan gegevens.

Dat zorgt ervoor dat je keer op keer een nieuw formulier kunt laten gebruiken voor invulling. U kunt het formulier maken met de bureaubladversie van Word en de instructies in een invulbare formulier maken.

Met behulp van de knoppen in deze groep kun je nu besturingselementen invoegen in je document. Veel plezier. Plaatmateriaal voor buiten gebruik aangegeven is dit slechts een van de mogelijke manieren.

In de ontwerpmodus. Met tekstopmaak kunt u instellen dat tekst automatisch wordt opgemaakt als hoofdletters formulier maken word, kleine letters, zodat je met F11 van veld naar veld kunt bladeren.

Heb je alles ingevuld dat je in wilde vullen? Bij het leren van nieuwe dingen, vinden wij het altijd verstandig om bij de basis te beginnen. Vul andere gewenste eigenschappen in.
  • Mis geen tips!
  • Opmerking:  Als u het formulier wilt beveiligen en verder wilt gaan met bewerken, selecteert u formulier opnieuw beveiligen. Voor selectievakje klik je op Inhoud besturingselement voor selectievakje.

Was deze informatie nuttig?

Nu kun je eigenschappen ervan gaan instellen door in het lint te klikken op de knop Eigenschappen. Deze wordt automatisch geselecteerd, waardoor je direct je tekst kunt typen. Wanneer u het document opslaat en opnieuw opent in Word voor het web, ziet u de wijzigingen die u hebt aangebracht. Was deze informatie nuttig? De standaardinstelling is onbeperkt. Een sjabloon openen of een leeg document gebruiken Als u een formulier in Word wilt maken dat anderen kunnen invullen, begint u met een sjabloon of document en voegt u inhoudsbesturingselementen toe.

  • In de komende vier artikelen laat ik je een aantal manieren zien, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij jou past.
  • Opmerking:  Een formulier met inhoudsbesturingselementen kunt u uiteraard afdrukken. Een selectievakje kan dan met een muisklik worden in- of uitgeschakeld.

Om mogelijke antwoorden toe te voegen aan de keuzelijst klik je op de keuzelijst en vervolgens op Eigenschappen. Klik of tik op de plaats waar u een verouderd besturingselement wilt invoegen. Lees de artikelen vooral helemaal, ik weet zeker dat je manieren kunt bedenken om dit toe te passen en formulier maken word enorm beeld en geluid niet synchroon ziggo go tijd te besparen.

Zo kun je kiezen voor alleen de datum of bijvoorbeeld ook de naam van de weekdag erbij. Was deze informatie nuttig. Stel de eigenschappen van de besturingselementen in, formulier maken word.

Vele mogelijkheden

Wil je andere elementen toevoegen, dan gebruik je hiervoor de knoppen onder het kopje Besturingselementen in het tabblad Ontwikkelaars. Vervolgkeuzelijst ingeschakeld Hiermee kan de gebruiker de keuzelijst met invoervak openen en selecties maken. Invulvelden toevoegen Om de besturingselementen in te vullen, is het handig als je de brief of een andere inhoud natuurlijk al klaar hebt. U kunt het formulier desgewenst testen voordat u het verspreidt.

Om een formulier te maken heb je in het lint het tabblad Ontwikkelaars nodig. Ga naar inhoudsbesturingselement voor een galerie met bouwstenen voor ontwikkelaars of inhoudsbesturingselement voor formulier maken word stenen.

Geef een reactie Reactie annuleren. Daarna sluit je de Ontwerpmodus. In de praktijk is dat echter niet zo duidelijk.

Eventueel kun je  hier ook een maximumlengte of Opmaak opgeven.

Voorbeeld van een formulier

Er zijn meer dan twee manieren om een invulbare vorm te maken. Je kunt dat online doen, maar het kan ook gewoon op de ouderwetse manier met interactieve formulieren in Word. Je kunt vergrendelingsopties instellen en aangeven dat ingevulde tekst automatisch een voorgeschreven opmaakstijl krijgt.

Deze wordt automatisch geselecteerd, waardoor je direct je tekst kunt typen. Een andere opmerking om te overwegen is het feit dat niet alle formulieren online onbeperkt te gebruiken en gratis zijn.

Na het maken verlaat je de ontwerpmodus en is het formulier gebruiksklaar. Je vraag is geplaatst. Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Email Address Optional. In de eerste twee artikelen van deze serie leg ik daarom uit hoe de besturingselementen werken.

Inhoudsbesturingselementen toevoegen aan formulier maken word formulier Klik in het document op de plaats waar u het besturingselement wilt toevoegen, formulier maken word. Het grote voordeel is dat de elementen toe te passen zijn plisse gordijn hema demonteren een formulier met beveiliging.

OK Nee? Voorbeeldweergave van een formulier met ingeschakelde ontwerpmodus : Voorbeeldweergave van een formulier ingevuld, met formuliervergrendeling : Een formulier maken Je maakt een formulier in een leeg document.

Tabblad Ontwikkelaars

Standaardtekst sets optionele instructietekst die wordt weergegeven in het tekstvak voordat de gebruiker in het veld typt. Het maken van een keuzelijstje gaat op dezelfde manier als de andere elementen.

Hoera, je account is nu geactiveerd! Daarna sluit je de Ontwerpmodus.

Vind ik leuk: Like Laden. Klik vervolgens op de knop "Betaal account" om advertentie- en trackervrij Computertotaal. Het element wordt dan in het document ingevoegd.

Zie ook:

Hoe wordt tweede kerstdag in amerika genoemd

Lok sun krimpen

Simlockvrije telefoon samsung

Olifantje in het bos liedje youtube

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Timotheüs 03.10.2020 14:24
Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen.
Pieter 06.10.2020 23:46
Maak een account aan of log in op een bestaand account. Overigens: dit kan alleen als de Ontwerpmodus uitgeschakeld is.
Cher 28.09.2020 17:33
Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor je is. Je hebt dan ook meer mogelijkheden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021