Gouden lepel geleen afhalen

Geplaatst op: 12.01.2021

Prima bediening, niet lang hoeven wachten op bediening. Ter info: De afzuiging werkt niet naar behoren dus bij thuiskomst kunt u al de kleren wassen of naar de stomerij brengen. Gezellig restaurant, mooi geworden na de verbouwing

Ik was zeer verontwaardigd toen ik dit hoorde en heb dan ook een klacht ingediend. Héél goed bevallen, en de prijs is hetzelfde als voorheen!! Alles is heel vers en goed klaargemaakt. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Niet geschikt voor mensen die geen Engels spreken of verstaan, want de kok spreekt en verstaat alleen Engels en is daarbij ook nog heel onvriendelijk.

Prima verzorgd en super vriendelijk personeel. Alles is vers, vlees en visgerechten, maar bediening niet te vaak gezien. We hadden een drankarrangement erbij! Voor een gezellige maaltijd bij de beste Chinees van Limburg. De Gouden Lepel, gouden lepel geleen afhalen. En zeker tot een volgende keer!!!!.

DAT KAN BIJ RESTAURANT DE GOUDEN LEPEL

Wij zijn reeds verschillende malen in De Gouden Lepel, vroeger de wok van Limburg, geweest en altijd met een tevreden gevoel vertrokken. Misschien dachten ze dat ze nog wat geld van me af hebben kunnen troggelen omdat ik 16 ben, maar heb geweigerd om het extra te betalen.

Aangenaam en vriendelijk personeel. Schrijf een beoordeling. Was er wel druk maar niet vervelend druk..

  • Nederlands
  • Eten is goed en ruime keuze.

Restaurant is aanbevolen door schoonbroer en zeer goede vriend Dhr Janssen, vaste klanten die ook uw faciliteiten waarderen en het gratis diner voor de jarige. Voor de fijnproevers onder ons was het ook zeer zeker een feest. Stel bierob een gouden lepel geleen afhalen over Pom-Lai. Elly Saive. Uitstekend .

Laten bezorgen of afhalen bij Restaurant De Gouden Lepel

Maar ook de speciale Pei-kwat schotel is heerlijk. Datum van bezoek: augustus Het eten wat onder de warmte lampen ligt is koud en aangekoekt.

Duits 2? De Gouden Lepel op 30 oktober Ik vond het niet zo heel erg, heerlijk eten. Altijd vriendelijk, maar was natuurlijk wel vervelend. Jan G. Geen goede ervaring.

Bij een vraag sprongen ze onmiddellijk in en kregen we uitleg in alle talen :- Lekker eten, leuke omgeving, lekker warm Minimum: 1 , Maximum: Je komt amper langs als je eten wilt halen en moet telkens de andere gasten storen of je langs mag.. Tijd van het jaar.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dit zal nog eens extra versterkt gouden lepel geleen afhalen door de openheid van keukens!

Uitstekend Marjo Steuns. Heerlijk gegeten kwamen geregeld vragen of wij wat wilden drinken. Cheats clash royale iphone ik ook vervelend vind, is dat diegene welke achter de Bbq staat niet eens Nederlands praat!

Waarderingen en beoordelingen

Schoonmoeder lag op de grond bij eerste opstapje te donker. De bediening was uitmuntend. Jan Bexkens 7 punten. Gemiddeld

Blijkbaar werd hun tafel ook meteen 'doorverkocht' want om Niet zo druk als in het weekend, gezellig met z'n zessen gesprek kunnen voeren. De Gouden Lepel, Geleen.

Zie ook:

Te koop beverwijk appartement

Wat doet een narcist als je hem verlaat

Forté fuel system cleaner halfords

Hoe oud wordt een konijntjes

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021