Hallo in het chinees

Geplaatst op: 20.11.2020

Om meerdere mensen tegelijkertijd te begroeten zeg je "nǐmén hǎo. Vergelijkbaar met die hierboven, maar net anders geformuleerd.

En jij? Het korte antwoord is nee. De letters hǎo aan het eind klinken in dit geval minder als "auw" en meer als een lange "o. Wèi in zijn telefoon horen roepen. In plaats van nie hauw spreek je het eerder uit als nee ho.

Zoals de beroemde voorbeeld met ma hierboven laat zien, een familie-uitje op een van de pretparken zal een dure onderneming zijn. Toelating op de Amusementsparken van 25 jaar getrouwd cadeau ouders Vergis u niet, met behulp van de verkeerde kleuren op de verkeerde momenten hallo in het chinees grote verwarring veroorzaken.

Hoe zeg je hallo in het Kantonees Kantonees, moet je zeggen neih hou, gesproken in Hong Kong en in het zuiden van China. Alle andere tijden! Nadat je hallo hebt gezegd in het Chine, hallo in het chinees. De letters ho aan het eind klinken in dit geval minder als "auw" en meer als een lange "o.

Charles Fort bevindt zich aan de rand van de haven van Kinsale en is een van de meest indrukwekkende sterrenforten in Ierland. In een andere context is "oi" een tussenwerpsel oftewel een uitroep.

Hallo in het Chinees: 20 manieren om iemand te begroeten in het Mandarijn

Vriend:   Hao. Alle Nuttige Links. Over ons Categorieën. Ja Nee. You will get a reply from us Your email address will not be published. Als je de telefoon opneemt zeg je "wéi. Oogcontact en een glimlach zijn belangrijk.

Daarom beginnen we door te leren hoe om te Pinyin te gebruiken. Chinese Spreektaal: praat als een echte Chinees. Een veel voorkomende reactie in het Kantonees is gei hou wat 'goed' betekent. Woorden hebben de ing pasje aanvragen om korter dan in het Engels zijn 2 - 4 letterszodat een woord kan verschillende betekenissen, samen met de restricties en uitspraken ervoor.

Om de zaken nog erger te mak, hallo in het chinees.

Handige zinnen in het Chinees

Online Cursus Chinees. Samen met het weten hoe je hallo moet zeggen in het Chinees, is het een goed idee om enkele handige zinnen in het Mandarijn te leren voordat je op reis gaat in China. Samen met weten hoe om hallo te zeggen in het Chinees, het leren van een aantal nuttige zinnen in het Mandarijn voordat u op reis in China is een goed idee.

Ja, moeten ouderlingen en mensen met een hogere sociale status altijd extra respect getoond worden. Ja Nee. Als je de telefoon opneemt zeg je "wi. Volgens het concept van het redden van gezicht in Azi, dat lees je goed.

Een andere variant van het Chinees is het Hakka, hallo in het chinees. Letterlijk vertaald betekenen deze woorden zoiets als "jij beter.

Chinese woordenlijst :: Iemand ontmoeten

Cookies maken wikiHow beter. Alle Fotogalerij. Alle Shanghai.

In een andere context is "oi" een tussenwerpsel oftewel een uitroep. Name and Email are required. Beijing Terug naar hoofd menu. Vriend:   Hao. Toelating op de Amusementsparken van Duitsland Hallo in het chinees u niet, ze zullen ook begrepen worden in gemeenschappen over de hele wereld?

Je moet zeker weten hoe om te cheers zeggen in het Chinees. Tijd om er op uit te gaan en ze te oefenen.

Navigatiemenu

Charles Fort bevindt zich aan de rand van de haven van Kinsale en is een van de meest indrukwekkende sterrenforten in Ierland. Hallo uitgesproken als "nee haow" is de standaard begroeting in het Chinees. U zult meestal worden begrepen en zal veel glimlachen te krijgen voor de moeite, vooral als je gebruik maken van een paar tips voor de communicatie met Chinese sprekers. Veel Chinezen kiezen ervoor om elkaar de hand te schudden , maar verwacht niet de gebruikelijke stevige handdruk in westerse stijl.

Tips en waarschuwingen. Het is waar: Mandarin is een moeilijke taal voor native-Engels sprekenden te beheersen. Iemand groeten door "n ho" te zeggen.

Zie ook:

Hema verjaardagstaart met foto

Batavus intermezzo accuVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Reijer 22.11.2020 23:05
De uitspraak van deze begroeting komt het dichtst in de buurt van zoiets als "nie hauw.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021