Hoe zet je muziek op samsung galaxy s7

Geplaatst op: 23.09.2020

Volg de onderstaande instructies om de procedure correct uit te voeren:. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan wij ervan uit dat u tevreden bent.

Tweede optie, je hebt geen USB-kabel tot je beschikking of je blijft liever je Samsung Galaxy S7 gebruiken in plaats van deze tijdens de procedure aangesloten te laten.

Stap 2. Upload muziek van uw computer naar uw Google Play Muziek-bibliotheek om deze beschikbaar te maken op elk apparaat waarop u de Google Play Muziek-app gebruikt. Ok, het gaat over het videogedeelte. Ga naar Muziek tabblad nadat het scannen van gegevens is voltooid. Eigenlijk zijn ze voor mij eigenlijk niet eens van belang.

Dan hoef je hierover of hier over nog maar je muziek te kopiren in een map die je daarvoor hebt gekozen en je bent klaar. Daarom beginnen we onze tutorial met uitleg over de verschillende manieren waarop je die kunt gebruiken muziek overzetten naar een Samsung Galaxy S7 vanaf een computer?

Volg ons. Via een van de hoe zet je muziek op samsung galaxy s7 methoden kunt u op uw mobiele telefoon of tablet toegang krijgen tot de muziekbibliotheek op uw computer. Je kunt dan bestanden en muziek van je computer naar je Samsung Galaxy S7 Edge sturen.

Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan wij ervan uit dat u tevreden bent. Hoe verbazingwekkend is het niet?

Hoe kun je muziek van je Mac naar je Samsung Galaxy S7 Edge overzetten

En koppel je iPhone los met het programma en sluit het programma. Vervolgens komt u in de muziekgerelateerde interface. Wanneer je dit gedaan hebt, zal je de Samsung Galaxy S7 Edge moeten zien verschijnen tussen de verwijderbare schijven.

Ontdek de optie "Video" aan de linkerkant van de "Mijn apparaat" -interface van het programma en klik erop. Ga naar de muziekbestanden op uw computer en sleep ze naar de map Muziek op uw apparaat in Android File Transfer.

Feedback verzenden over U moet weten dat smartphones de volledige capaciteit hebben om muziek of video-inhoud op te slaan en dat u het toen als een speler kunt gebruiken zoals MP3.

En vervolgens de applicatie downloaden en installeren op je Samsung Galaxy S7 Edge. Met de nieuwe telefoons zoals de Samsung Galaxy S7 Edge is het nu mogelijk om naar muziek te luisteren.

Wacht een tijdje, wordt alle muziek die je kiest op de programma-interface weergegeven, u heeft geen USB-kabel tot uw beschikking of u blijft liever uw Samsung Galaxy S7 Edge gebruiken in plaats van deze tijdens de procedure aangesloten te laten.

U krijgt nu de tweede optie te zien? Hoe zet ik muziek op een Samsung Galaxy S7.

Selecteer support topic

Je zult blij zijn te horen dat het mogelijk is om dezelfde procedure uit te voeren in Bluetooth, je moet alleen weten dat het langer duurt om muziek op je Samsung Galaxy S7 te zetten met een draadloze verbinding zoals Bluetooth.

Muziek op de Galaxy S7 Edge zetten vanaf de computer Deel 3. We bekijken daarom in deze tutorial verschillende methoden om muziek op je Samsung Galaxy S7 Edge te zetten.

U importeert uw muziek daadwerkelijk in een online bibliotheek die overal toegankelijk is:, hoe zet je muziek op samsung galaxy s7. Wacht even totdat het proces is voltooid. Muziek op de Galaxy S7 Edge zetten vanaf de computer Deel 3? Dit artikel heeft de beste methoden getoond voor het overzetten van bestanden van telefoon naar tablet, zelfs als de apparaten een ander besturingssysteem delen. En zo hebben de telefoons geleidelijk aan de MP3-spelers vervangen. En ten slotte hoe we via internet muziek op de Samsung Galaxy S7 Edge zijdehoen kriel kuikens te koop versturen.

Hoe zet je muziek op je Samsung Galaxy S7 Edge met Google Play Music?

Situatie 1: Als je prachtige muziek op je computer hebt gedownload van websites. U moet de Google Chrome-browser op uw computer gebruiken. Als er beperkte opslagruimte is met de Samsung Galaxy S7, kunt u klikken Delete om muziekbestanden te verwijderen of de bestandslocaties te wijzigen. Deze handeling is iets ingewikkelder, maar vereist geen verbinding tussen de computer en uw Samsung Galaxy S7 Edge.

  • Ontdek de afspeellijst waarvan je een back-up hebt gemaakt en waarvan je eerder een naam hebt gekregen op je iPhone en vink deze aan.
  • Als ik overstap op de Samsung Galaxy S7 of S7 Edge, gaan al mijn favoriete muziek en video's samen met mijn oude telefoon?
  • Gelukkig is er een professioneel ontworpen overdrachtstool om de hele procedure te voltooien.
  • Muziek overzetten van een computer naar uw telefoon of tablet Via een van de onderstaande methoden kunt u op uw mobiele telefoon of tablet toegang krijgen tot de muziekbibliotheek op uw computer.

Ja Nee. Ga naar de muziekbestanden op uw computer en sleep ze naar de map Muziek op uw apparaat in Android File Transfer. Dan hoef je alleen nog maar hoe zet je muziek op samsung galaxy s7 muziek te kopiren in een map die je daarvoor hebt gekozen en je bent klaar.

Met de nieuwe telefoons zoals de Samsung Galaxy S7 Edge is het nu mogelijk om naar renault winterbanden met velgen te luisteren. Selecteer de Muziek aan de linkerkant om de gewenste muziekbestanden te kiezen die u wilt overbrengen. Download Nu downloaden. Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure exprience sur notre site web? Je moet dit zeker w.

Hoe zet ik muziek op mijn Samsung Galaxy S7 met een computer?

Alles wat u nodig heeft is Samsung Kies , dat is de data een managementtool voor Galaxy uitgebracht door Samsung. Uw persoonlijke muziekcollectie toevoegen Muziek overzetten van een computer naar uw telefoon of tablet. Vink de vakjes aan voor de muziekbestanden die u van iTunes naar Galaxy S7 verwacht te kopiëren.

Doe het als volgt:. Wel raden we je aan om een specifieke map voor je muziek te creren, zodat je deze gemakkelijker op je Samsung Galaxy S7 Edge kunt vinden. Je kunt dan bestanden en muziek van je computer naar je Samsung Galaxy S7 Edge sturen!

Zie ook:

Computer start automatisch opnieuw op windows 10

Ikea pax kast scharnierdeuren handleiding

Rangen leger nederland luchtmacht

Gelderse poort millingen aan de rijn

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Georgios 26.09.2020 22:24
Hoe kan ik dit realiseren?
Muriëlle 01.10.2020 02:17
Vergelijkbare items. Wacht een tijdje, nadat het overdrachtsproces is voltooid, wordt alle muziek die je kiest op de programma-interface weergegeven.
Arco 25.09.2020 11:37
Met de nieuwe telefoons zoals de Samsung Galaxy S7 Edge is het nu mogelijk om naar muziek te luisteren. Vergelijkbare items.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021