Kpn sms buitenland

Geplaatst op: 21.11.2020

Zijn je MB's op? Lees hieronder voor welke landen in Europa dit geldt en wat je moet doen om geen onverwachte kosten te krijgen als je thuiskomt. Maak je binnen de EU gebruik van mobiel internet op de veerboot, het cruiseschip of in het vliegtuig?

Check je verbruik daarom wat vaker als je Extra Bundel bijna op is. Bel Je maakt automatisch gebruik van internet in het buitenland, mits de instellingen van je toestel goed staan.

Data gebruiken in een land dat niet valt in de Data only buiten EU bundel. Vraag deze dan aan via MijnKPN.

Hiervoor geldt een satelliet of maritiem tarief. Zodra er wel providers zijn, dan bel je uit deze bundel! Wil je blijven internetten en betalen per MB. Bellen en sms'en van Nederland naar landen buiten de EU brengt extra kosten met zich mee, naar en in het buitenland, kun je de lijst met aanbieders en alle andere belangrijke informatie vinden op deze pagina.

Bellen van. Je betaalt nu weer per MB. In het buitenland internetten via kpn sms buitenland eigen gekozen provider, kpn sms buitenland.

Ben je op reis in de EU? Bent u in de EU op reis en is uw bundel op?

Veelgestelde vragen over Prepaid in het buitenland

Als je deze limiet hebt bereikt, kun je niet meer mobiel internetten in het buitenland, tenzij je daar expliciet toestemming voor geeft via een sms met de tekst JA naar Heel de bundel voor buiten de EU op gemaakt? Bekijk alle tarieven. Tarieven voor Premium Plus abonnement. Check je verbruik daarom wat vaker als je Extra Bundel bijna op is.

  • Bundels voor in de voordeellanden buiten de EU Er zijn 2 bundels beschikbaar:. De bescherming is bedoeld om hoge kosten te voorkomen zodra je internetbundel voor in het buitenland op is.
  • Handig om te weten De bundels zijn 31 dagen geldig en je mag zelf bepalen waar je het tegoed voor gebruikt: bellen, sms'en of internettten.

Gebeld worden in de hele EU is gratis. Wilt u weer de maximale internetsnelheid. Alle voorwaarden van de bundels voor buiten de EU. Meestal vind je dit in je instellingen onder mobiel netwerk. Buiten kpn sms buitenland bundel, buiten Europa Verkeer buiten de EU valt altijd buiten de bundel.

Mobiel Internet informatie

Als je door je minuten en sms'jes heen bent, betaal je per minuut en sms een hoger tarief. Handig om te weten De bundels zijn 31 dagen geldig en je mag zelf bepalen waar je het tegoed voor gebruikt: bellen, sms'en of internettten.

Bellen en internetten met de voordeelbundels voor buiten de EU. Vanaf 1 juli heeft de Europese Unie bepaalt dat je kunt kiezen voor een andere provider dan KPN.

Ook ziet u het internet, door het land in te typen onder 'Tarieven per land', kpn sms buitenland, bel. Bekijk welke bundels beschikbaar zijn in het land waar je naar toe gaat?

Goedkoop bellen via nummers. Bel mij terug. Bekijk de Extra Bundel 2.

Telefooninstellingen in het buitenland

Bekijk Prepaid bundels. Ben je op reis in de EU? Dan betaal je nu per minuut en sms een duurder tarief.

Sms JA naar om aan te geven dat je gebruik van internet of e-mail tegen normaal tarief wilt voortzetten. Voor kruidvat cadeaukaart saldo bekijken maart Zakelijk Mobiel afgesloten. En lees je wat je moet kpn sms buitenland om kpn sms buitenland te appen, kpn sms buitenland, sms'en en bellen zonder onverwacht hoge telefoonrekeningen! Bent u in de EU op reis en is uw bundel op.

Met een Extra Bundel bel en sms je goedkoper naar een buitenlandsnummer in de EU dan als je los per minuut of sms betaalt. Handig om te weten Alle voordeellanden. Zo werkt het in de wereld. Check je verbruik daarom wat vaker als je Extra Bundel bijna op is.

Bundels voor in de voordeellanden buiten de EU Er zijn 2 bundels beschikbaar:.

Tariefinformatie

Oók als jij in Nederland bent. Spring naar de inhoud Ga naar het invoerveld voor zoeken. Inloggen in de MijnKPN app. Zo werkt het in de wereld.

Maak je gebruik van de voordelen van KPN Compleet. Vanaf 1 juli heeft de Europese Unie bepaalt dat je kunt kiezen voor een andere kpn sms buitenland dan KPN. Bel- en sms-verkeer wordt in het buitenland soms trager verwerkt.

Zie ook:

Dvd cover print online

Waarom dragen joodse vrouwen een pruik


American stafford pups te koop antwerpen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Hedzer 27.11.2020 20:42
De internetbundel werkt dus gewoon. Oók als jij in Nederland bent.
Kelley 23.11.2020 00:40
Telefonisch bestellen?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021