Oude stokerij tilburg

Geplaatst op: 25.02.2021

En de Grillig was een lekkere combinatie van vlees, aangevuld met frietekes en gebakken aardappeltjes. Bert 7 punten.

Een overdaad aan heerlijkheden, per gang geserveerd op 1 schotel, zodat je van alles wat kon proeven. Nogmaals bedankt voor de heerlijke avond en wij komen zeker regelmatig eten, zeker weten! Wij waren met 2 personen al eerder geweest en zeer tevreden. De Ouwe Stokerij op 2 februari Is dit een Chinees restaurant?

Het evenemententerrein in het Leijpark is met de auto moeilijk te bereiken, de bezoekers worden dan ook aangeraden om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, met een aantal ludieke namen voor de gerechten.

Wij waren met 2 personen al eerder geweest en zeer tevreden. De menukaart is uitgebre. De Ouwe Stokerij 8. Zitruimte 46 oude stokerij tilburg Maximaal personen in n groep.

Wij vonden het eten inderdaad erg veel, maar niet van een goede kwaliteit! Gebakken sliptongetjes afgeblust met citroen en peterselie.

ONS RESTAURANT is GESLOTEN

Meer beoordelingen bekijken. Een zeer mooi en rustig plekje om te genieten van je vrije avond. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Deze Sauvignon Blanc komt hoofdzakelijk uit de Gascogne, een bij uitstek witte wijnregio. Super gezellig en lekker gegeten.

Nooit Meer: met 6 personen op zaterdag avond gegeten het voorgerecht kwam snel daarna ruim een uur zitten wachten op het hoofdgerecht het was niet echt druk en er was geen feest in de zalen uiteindelijk krijgen het hoofdgerecht maar helaas de sparerib leek bedorven dit was op afstand al te ruiken de briefstuk was zo door gebakken dat hij oude stokerij tilburg te eten was, oude stokerij tilburg.

Lekker 'stokerij'-borreltje aangeboden gekregen parmezaanse kaas tijdens zwangerschap binnenkomst! Voor ons was het speciaal omdat we ja a a a ren geleden onze jeugd daar hadden doorgebracht. Leuk entertainment, we komen zeker terug.

Wie mogen we bedanken?

Sluit je ogen en laat je meevoeren op de heerlijkste klanken die je ooit hebt gehoord. Eens maar nooit meer. Wij waren met 2 personen al eerder geweest en zeer tevreden. Beoordeeld op 2 juli Samen uit eten met 6 personen.

Beoordeeld op 11 april Gezellig. Taal Nederlands. Trudi 9 punten. Porties waren ruim voldoende en de kwaliteit super. Gemengde salade met gerookte kip, gekook.

Waarderingen en beoordelingen

Gemiddeld volle witte wijn. Dat smaakte wederom geweldig. En oordelend naar de commentaren heeft hij er niet veel van geleerd.. VVV Tilburg Tilburg, te gek!

We waren met een groep van KBO-leden en ik heb geen wanklank gehoord, integendeel. Sommige gerechten hebben iets speciaals, hebben wij nog nooit zo lekker gegeten, oude stokerij tilburg, maar het is ook wel donker binnen. Geselecteerde filters. Ons hoofdgerecht van verse zeetong, spareribs of zalm. Je zou de omgeving als gezellig kunnen karakteriseren. Kortom: niet perfect maar een goed restaurant De Ouwe Stokerij Niet-geclaimd.

Hoe was jouw ervaring?

Het is erg jammer want een goed restaurant in Noord zou best bestaansrecht hebben. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen? Beoordeeld op 23 augustus Gezellig avondje uit. Bij uw voorgerecht en soep serveren wij per tafel een broodplankje met drie verschillende smeerseltjes.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. De ingang oude stokerij tilburg het terrein bevindt zich aan de kant van de Professor van Buchemlaan. Kan een vegetarir goed eten bij dit restaurant.

Zie ook:

Gelijk verdelen vertaling engels

Spotify premium hoeveel apparaten offline

Mijlpaal kaarten zwart wit

Hoe lang duurt uitvaart

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sherona 27.02.2021 09:45
Alles staat in het teken van “bringing people together”!
Geerke 05.03.2021 06:46
Datum van bezoek: december Sluit je ogen en laat je meevoeren op de heerlijkste klanken die je ooit hebt gehoord.
Nevzat 28.02.2021 09:09
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Datum van bezoek: juni
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021