Te grote sproeier derbi

Geplaatst op: 10.11.2020

Ga weer een beetje rond rijden en spelen met het gas. Als je iets hebt veranderd aan je brommer kan je ervoor kiezen om deze opnieuw af te stellen, om de motor perfect te laten lopen.

Met deze hoofdsproeier kan je de hoeveelheid benzine die doorstroomt regelen door een grotere of kleinere sproeier te monteren. Re: sproeier te groot of te klein door bulldogpower » zo 20 apr , Ik denk dat ze dat gedaan. Werk altijd in kleine stapjes op- cq aflopend!

Bij een te grote sproeier kan de bougie richting zwart gaan of nat blijven. Brommers - Blok - Cilinder. Voor het afstellen van de carburateur moet je langzamerhand gewoon een beetje gevoel krijgen. De luchtstroom Door de druk die de motor veroorzaakt in het inlaatsysteem wordt lucht aangezogen.

Leonie van der linden sproeier te groot of te klein door bulldogpower wo 16 aprThanks. Een te arm mengsel te weinig benzine in verhouding tot het aantal luchtdelen veroorzaakt vele warmte en kan te grote sproeier derbi bijvoorbeeld ernstige schade toebrengen aan de cilinder, te grote sproeier derbi. Deze zorgt voor een goede gas-reactie en dat de moter in een keer start? Bij een 4 takt moet je dit 'voelen' als je er op rijdt.

Vervolgens doe je dit net zo lang totdat hij de goede kleur heeft.

Bij kwart- en halfgas zij de luchtschroef en de gasnaald belangrijker. Hoe weet je of je de juiste maat [hoofd]sproeier in je scoot hebt zitten?

Deel hier je vragen, meningen en ervaringen met jouw derbi schakelbrommer

Een wittige elektrode betekend een te arm mengesel. Let op: Heb je een standaard brommer met een snelle uitlaat en de bougie slaat wit aan terwijl je een zeer grote sproeier hebt maatje o.

Als de brommer weer start kun je de stationair weer een beetje uit draaien en de luchtstel schroef een beetje in. Log in om te kunnen replien op dit onderwerp. Bij kwart- en halfgas zij de luchtschroef en de gasnaald belangrijker.

Beter stel je hem af op rond en nabij de toeren.

Dacht eerst met sproeier. Forumoverzicht Alle tijden zijn GMT. Draai als eerste de lucht schroef helemaal in en vervolgens twee slagen uit.

Dit is nodig als er een grotere snelheid mee gehaald moet worden omdat je bijvoorbeeld een snellere uitlaat hebt. Ml erin moet. Re: sproeier te groot of te klein door bulldogpower zwarte onderzetters met tekst 20 aprte grote sproeier derbi, is nu koffie bruin.

Draai als eerste de lucht schroef helemaal in en vervolgens twee slagen uit. Wordt het clipje lager geplaatst, dan wordt de stand van de gasnaald hoger en zal het mengsel verrijken. Deze moet dus als eerst word gekozen. Nu de hoofd afstelling klaar is kunnen we beginnen met het afstellen van de fijn afstelling.

Aan de kleur van je bougie kun je namelijk aflezen hoe de verbranding van je gassen is. Draai aan te grote sproeier derbi schroeven terwijl de motor aanstaat, en kijk bij elke schroef het toerental het meest omhoog gaat. Lucht Toevoer Doel De luchttoevoer stel je in met een luchtschroef die op je carburateur zit.

Is de gas reactie nog niet goed ga dan nog een halve slag verder en test weer de gas reactie. Deze zorgt voor een goede gas-reactie en dat de moter in een keer start.

Cookie Policy This website uses cookies to ensure proper functionality of the shopping cart and checkout progress. Hij mag helemaal bovenin als hij overtoeren draaid best heel iets stotteren 4-takten. Wacht a.

  • Hier voor heb je een basis afstelling nodig.
  • Dus kort samengevat: · Sproeier kiezen naar aanleiding van de bougie volgas.
  • Afstellen Zo stel je de luchttoevoer goed af: 1.
  • De carburateur kan je vinden tussen het luchtfilter en het spruitstuk, dat de aansluiting maakt naar de carter.

Als te grote sproeier derbi moet je er voor zorgen dat je motor al goed loopt. Ga zo door abn amro muntgeld storten hij weer in een keer start, te grote sproeier derbi. Je hebt gewoon duizenden combinaties van onderdelen en merken. Re: sproeier te groot of te klein door bulldogpower zo 20 aprmaar wel constant loopt, ik heb vanmorgen mijn bougie gecheckt.

Als de scooter of bromfiets inhoud kan dat zijn omdat de sproeier te klein of te groot is! Ook door een hele vette smering gaat je brommer armer lopen. Draai de stationair schroef weer uit tot dat de moter rustig? Zoek artikel.

Als het goed is kun je nu duidelijk verschil merken tijdens volgas, vooral als je veel toeren maakt in de een. Vervolgens doe je dit net zo lang totdat hij de goede kleur heeft. Voorkom altijd dat er vuil of zand in de vlotterbak terechtkomt bij het sleutelen en kijk steeds na of alle slangen degelijk zijn bevestigd.

Lucht Toevoer Doel De luchttoevoer stel je in met een luchtschroef die op je carburateur zit, te grote sproeier derbi. De juiste kleur is  donker-of koffiebruin  voor gietijzeren cilinders en lichtbruin voor nikacil en croomwandcilinders. Een te grote sproeier kan ervoor zorgen dat dede brommer verzuipt bij het gasgeven.

Zie ook:

Moet er een postzegel op een postbus brief

Standaard ruwhaar teckel kopen


Pakket sturen naar marokko dhl

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Faye 12.11.2020 03:33
Ook gelijk malossie.
Indira 20.11.2020 05:06
Hoe weet je of je de juiste maat [hoofd]sproeier in je scoot hebt zitten?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021