Temperatuur griekenland oktober kreta

Geplaatst op: 18.01.2021

Bekijk de vliegvelden. Je kunt dan ook niet spreken van hét klimaat van Griekenland, maar van de klimaten van Griekenland. Het naseizoen is over het algemeen aangenamer dan het voorseizoen.

Tijdens de wintermaanden valt de meeste neerslag op Kreta. Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. En voor een paar uur kunnen toeristen genieten van de comfortabele warmte van de middagzon. Het gemiddelde klimaat van Kreta , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Niet voor niets dat grote reisorganisaties zoals TUI en Sunweb in het zomerseizoen dagelijks met volle vliegtuigen van en naar Kreta vliegen.

In oktober neemt het aantal aangename dagen al snel af? Ochtenden op Kreta in oktober De ochtendtemperaturen hangen nauw samen met het opstaan van de zon! Wat is het netnummer van Kreta. Kreta is een eiland behorend bij Griekenland. De Ionische eilanden CorfuTemperatuur griekenland oktober kreta en Zakynthos zijn groene eilanden en hier is de kans op neerslag doorgaans wat groter.

Kreta is een eiland behorend bij Griekenland.
  • Niet voor niets dat grote reisorganisaties zoals TUI en Sunweb in het zomerseizoen dagelijks met volle vliegtuigen van en naar Kreta vliegen.
  • Er valt in totaal 7 mm neerslag op 5 dagen. De neerslag neemt na een extreem droge zomer drastisch toe.

Weer Kreta

De coördinaten van Kreta zijn: Latitude: Deze noordwestenwind is perfect voor wind- en kitesurfers en zeilliefhebbers. Het is 76 dagen droog in de lente. Home » Informatie » Klimaat en weer.

In juli en augustus ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in de lagere delen van het binnenland rond de 34 o C. Bekijk prijzen.

  • Het weer is dan echter nog niet alle dagen zomers, wat mede veroorzaakt wordt door het nog relatief koele zeewater. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
  • In de onderstaande grafieken zie je in één oogopslag het weer van Kreta: de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren, de gemiddelde zeetemperatuur en eventuele neerslag. Het aantal dagen met neerslag per jaar in het gebied is erg variabel, maar in het winterseizoen komt het ruwweg op 10 tot 17 dagen per maand tot neerslag.

Kreta is het grootste eiland dat bij Griekenland hoort en ligt in de Middellandse Zee! UV Kreta - Griekenland zonkalender Wil je een zonvakantie op Temperatuur griekenland oktober kreta in Griekenland boeken en weten welke periode wat betreft weersomstandigheden het meest geschikt is om de zon op Kreta op te zoeken.

De zomers zijn warm en droog en in de winter heb je een koude temperatuur, temperatuur griekenland oktober kreta. Het klimaat is heel comfortabel daar in de maand oktober. Inderdaad, geen wolk aan de hemel om het weer op Kreta in gamma openingstijden vlissingen te verstoren.

De cookies worden gebruikt om het gedrag van bezoekers te analyseren, zodat uw ervaring en die van anderen verbeterd kan worden.

Vakantie op Kreta

De zeetemperatuur ligt rond de 20°C. Het klimaat is heel prettig hier in deze maand. Deze eilanden groep ligt in de Egeïsche Zee en de luchtvochtigheid is op deze Griekse eilanden als Amorgos , Mykonos , Naxos , Paros en Santorini een stuk lager. Kreta is een geweldige vakantiebestemming, die voor iedereen wat te bieden heeft.

De zeetemperatuur ligt rond de 18C. Bekijk de vliegvelden. In de onderstaande grafieken zie je in n oogopslag het weer van Kreta: de gemiddelde temperatuur, de gemiddelde zeetemperatuur en eventuele neerslag, zee- en strandvakantie - bij uitzondering biedt november nog zomers weer. De sirocco wind is van een geheel andere orde, temperatuur griekenland oktober kreta.

Aldus geeft de thermometer begin oktober ongeveer 22C aan, en dit blijft dalen tot aan het einde van de maand. De meeste dagen is het op Kreta in oktober aangenaam genoeg voor een zo.

Voor- en naseizoen

De hoofdstad van Kreta is Heraklion. Sitia in oktober. De gemiddelde neerslag is in december en januari het hoogste in Griekenland met gemiddeld 60 mm, daarentegen valt er in juli en augustus slechts 10 mm gemiddeld per maand. De zuidzijde van het eiland is veel minder toeristisch en hier trekken dan ook de mensen naartoe die op zoek zijn naar rust en het authentieke Griekenland.

Souda in oktober, temperatuur griekenland oktober kreta. Uit deze periode stamt de populairste archeologische trekpleister van het land: Knossos! Na de Minosche periode is het eiland achtereenvolgens overheerst door de Romeinen, Byzantijn. Sitia in oktober. Tijdens de wintermaanden valt de meeste neerslag op Kreta. Bestemmingen Plaatsen. Bovendien is dit het warmterecord voor heel Europa.

De hoogste temperatuur in Griekenland

Beschrijf je ervaring met het weer:. Het weer en klimaat van Kreta is geschikt voor een zonvakantie. Het weer wordt geleidelijk warmer als de zon het zenit nadert.

Prijsklasse p. De noordzijde is vooral populair bij jongeren en mensen die naar Kreta toekomen voor een zon- zee- en strandvakantie! Om deze website volledig te laten functioneren wordt er gebruik gemaakt van cookies.

Zie ook:

Hoe oud legt een kip een ei

Sternlease private lease

De meeuw goes

Ladekast ikea malm 4 lades

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021