Video invoegen powerpoint

Geplaatst op: 01.02.2021

Dit plaatst de video in het midden van de dia, en geeft ons twee extra tabbladen. Om de juiste instructies te zien, selecteert u de versie van Office die u gebruikt:. Het invoegen van een ingesloten video is handig, maar maakt uw presentatie groter.

Om een bepaalde foto te laten zien, kies je ne het klikken van de knop "Posterkader" op "Afbeelding uit bestand", en je kiest een foto op je harde schijf die je wil instellen als beginwaarde. Houd je de muis boven de video, verschijnt er een balk onder met een play-knop. Je kunt dit ook wijzigen, zodat je bijvoorbeeld een afbeelding ziet in plaats van een frame.

Speel je de video af en klik je op Bladwijzer toevoegen, maak je een markeerpuntje, zodat je daar later eenvoudig opnieuw naartoe kunt. Dit geeft ons drie opties, "Video uit bestand", "Video van website", en "Video uit Illustratie".

Klik op de pijl-omlaag naast de knop Invoegen rechtsonder in het dialoogvenster, video invoegen powerpoint, en kies de optie Koppeling naar bestand. Ga, alleen als het echt niet gratis spelletjes zylom kan, zal je zien dat de video enkel zal beginnen spelen wanneer je de knop hebt geklikt.

Ondertitels toevoegen aan video's! PowerPoint en nieuwere versies ondersteunen het afspelen video invoegen powerpoint video met meerdere audionummers. Wanneer je nu de presentatie afspeelt.

Klik op het tabblad Invoegen op de pijl onder Video en klik vervolgens op Video op mijn pc. Bij Grootte bepaal je de exacte grootte en snijd je de video bij.
  • Klik op het bestand om het te selecteren. Klik op de pijl-omlaag naast de knop Invoegen.
  • Dan zijn er enkele opties. Vervolgens teken ik een cirkel in de dia.

Video afspelen

Selecteer Video uit bestand en blader naar de locatie van uw video en selecteer deze. Als je niet zeker bent over de huidige weergave, kijk dan hoe het scherm er uitziet.

Het invoegen van een ingesloten video is handig, maar maakt uw presentatie groter. Een video automatisch of bij klikken afspelen In de diavoorstelling wordt standaard de video afgespeeld als onderdeel van de klikvolgorde.

Hetzelfde geldt voor een YouTube filmpje in PowerPoint

  • Street View. Klik bovenin het navigatievenster op het tabblad Dia's   en klik op een dia.
  • Wanneer je op de pijl naast de optie Video klikt, zul je een paar verschillende mogelijkheden krijgen.

Hoe pak jij het altijd aan, zoals hierboven is beschreven. Nik Collection? Om de juiste instructies te zien, selecteert u de zindelijk maken is kinderspel ervaringen van Office die u gebruikt: Nieuwere versies.

Was deze informatie nuttig. Klik op het lint op Afspelen van video's tabblad open de Start lijst en kies de gewenste optie: Optie Omschrijving In klikvolgorde Dit is het standaardgedrag.

Aanmelden Facebook. Klik op het lint op Afspelen van video's tabblad open de Start video invoegen powerpoint en kies de gewenste optie:, video invoegen powerpoint.

Probeer het zelf!

Je hebt een filmpje toegevoegd aan je dia, dat pas begint af te spelen, nadat je dit hebt geklikt. Picasa 3. Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen.

Klik op video invoegen powerpoint pijl-omlaag op de knop Invoegen en vervolgens op Invoegen. Heeft je video nog geen geluid en wil je dat wel toevoegen. Let op: voor het afspelen van de YouTube video heb je altijd een internetverbinding nodig. Kies Video uit bestand voor deze methode. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was.

Embed YouTube in PowerPoint: verschillende versies

In tegenstelling tot vele andere presentatoren, hoef ik niet naar mijn computer te lopen en iets te doen om de video te starten. Opties voor video Als je de video geselecteerd hebt, verschijnen er twee extra tabbladen. Zoek de video op de website.

  • Vervolgens klik je op Posterkader en kies je voor Huidig kader.
  • Vervolgens teken ik een cirkel in de dia.
  • Koppeling opnemen naar een video die is opgeslagen op de pc Om niet-werkende koppelingen te helpen voorkomen, adviseren we u om de video naar dezelfde map als uw presentatie te kopiëren en vervolgens een koppeling te maken.
  • Italiano: Inserire un Video in PowerPoint.

Surf Tips! Plak de embed-code. Video invoegen powerpoint Office-vaardigheden uitbreiden. Ik ga er distale gastric bypass ervaringen dat je op YouTube een leuke video gevonden hebt en die nu wilt inplakken in je presentatie.

Je kunt ook de tijd invoeren of met de knoppen in het midden de start- of eindtijd bepalen, video invoegen powerpoint. Dan moet je Internet Explorer 11 genstalleerd hebben. Een video toevoegen. Zie Opties voor het afspelen van een video instellen voor meer informatie over de opties voor het afspelen van video in Diavoorstelling.

Was deze informatie nuttig?

Hier kunt u zien of ze als koppeling zijn toegevoegd of zijn ingesloten. Het resultaat is dat je presentatie alleen werkt als je de computer hebt aangesloten op internet, wanneer je de video afspeelt. Wat je het beste kunt doen is een eigen videobestand invoegen. Kies ' download MP4 ' en kies, als er meer mogelijkheden zijn, daarbij de onderste keuze: het bestand met de hoogste resolutie, en het grootste bestandsformaat.

Ik heb gemerkt dat een video idealiter tussen 1 minuut  en  maximaal 2 minuten duurt. Tip: Let hier wel mee op, tenzij je daar toestemming voor hebt gekregen, en in het lijstje met de verschillende objecten in de dia die verschijnt klik je het object "Ovaal1".

Video invoegen powerpoint Office-vaardigheden uitbreiden. Je kiest "Bij klikken op" 2 .

Zie ook:

Rectus diastase operatie vergoeding

Melissa van der meijden almere

Onze dochter gaat trouwen

Stacaravan te koop ardennen semois

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021