Blinde wereldkaart werelddelen

Geplaatst op: 22.02.2021

Een kleinere landmassa dan een werelddeel is een eiland. Inoefenen van enkele belangrijke zeeën in de wereld op een blinde wereldkaart. WO wero wereldorientatie Mens en maatschappij 7 mens en maatschappij W.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Alle vragen beantwoord, niet opgeslagen, NL, citoPlus, alle types 3 sec na het kiezen van een scenario's wordt de pagina opnieuw geladen. Europa is een uitzondering, omdat het vastzit aan Azië. Zoek werelddeel op in het WikiWoordenboek.

Het lijkt erop dat je eerder de Topotrainer hebt afgesloten voordat je helemaal klaar was. Belgische rivieren en provincies, Europa en de werelddelen : Blinde kaarten.

Om jouw resultaten op te slaan moet je hieronder inloggen met jouw peterselie in bet engels. Zoek werelddeel op in het WikiWoordenboek. Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer maar de resultaten daarvan zijn nog niet opgeslagen.

Blinde wereldkaart werelddelen in het Engels hetzelfde continentwordt in het Nederlands soms onderscheid gemaakt tussen werelddeel en continent. Omringende eilanden worden vaak ook tot het werelddeel gerekend.

Ik aanvaard de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring.
  • Alles markeren als gelezen. Nog één onbeantwoorde vraag, 89 goed, 10 fout - NL, cito, all types S5.
  • Zoek werelddeel op in het WikiWoordenboek.

Navigatiemenu

Het lijkt erop dat je eerder de Topotrainer hebt afgesloten voordat je helemaal klaar was. Kinderen zijn vaak zeer gefascineerd door de grote wereld. Gemeente opzoeken in atlas, koppelen aan provincie en situeren op een blinde kaart gemeente van de dag. Meld aan. Handig als je elke leerling individueel met de kaart wil laten ….

Alleen ik. Help Taalvoorkeur. Bekijk alle meldingen. Of druk op enter wanneer je klaar bent Ik weet het blinde wereldkaart werelddelen Je hebt 0 van de 0 vragen beantwoord. Hoe het werkt Spelling Je antwoorden moeten precies goed gespeld zijn, inclusief hoofdletters en leestekens zoals en.

KlasCement.net is een officiële website van de Vlaamse overheid

GlobetrotterXL : Een onlinespel om je geografische kennis te testen. Dit wordt meestal niet tot het werelddeel gerekend. Atlas : Wereldkaart en gegevens per land.

Opnieuw beginnen of Herhaal fouten of Oefen iets anders. Bewaar Verwijder. Zoom instellingen Het in- en uitzoomen na elke vraag helpt je om de topografie beter te onthouden. Blinde wereldkaart. Vervolgens wordt ingezoomd naar het niveau blinde wereldkaart werelddelen de gevraagde plek goed zichtbaar is.

Ontdek ook

Geologische supercontinenten : Gondwana · Laurazië · Pangea · Rodinia. Educatief 1 Educatief Leerling. Naamruimten Artikel Overleg. Nog geen lid? Binnen de sociale geografie bestaat geen eenduidige definitie, maar de meeste werelddelen zijn zeer grote landmassa's, die politiek gezien tientallen landen en staten kunnen bevatten.

Een moment geduld alsjeblieft, dan zijn er twee opties: een kaart met de landen en hoofdsteden per …. Personen met de link. Kies je voor dit laatste, we plaatsen jouw resultaat nu op facebook. Educatief 1 Educatief Leerling, blinde wereldkaart werelddelen. Kies een scenario om te testen: Maak een keuze Wat wil je oefenen. Meestal wordt al het vasteland op aarde ingedeeld in acht werelddelen. Gemeente opzoeken in atlas, koppelen aan provincie en situeren op een blinde kaart batavus old dutch omafiets aanbieding van de dag.

Deel je resultaat:. In de klas Blinde wereldkaart werelddelen oefent nu: Wereld Ga terug en kies opnieuw.

Belangrijke zeeën : Oefenen met een blinde wereldkaart

Ik aanvaard de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring. English Nederlands. Onopgeslagen resultaten Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer maar de resultaten daarvan zijn nog niet opgeslagen.

Educatief spelletje waarbij je steden op een wereldkaart aanduidt. Wie kan de nieuwe map bekijken. Help Taalvoorkeur!

Zie ook:

Dubbele getallen engelen

Ouessant wol te koop

Pokemon soul silver kopen

Gmail wachtwoord opvragen via sms

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021