Bold and the beautiful caroline spencer forrester

Geplaatst op: 29.11.2020

Hij koos er uiteindelijk voor om van haar te scheiden en bij Brooke en Bridget te blijven. Een vaderschapstest wees Nick als vader aan.

Morgan had Steffy echter laten ontvoeren en verborg haar bij haar thuis. Maar Caroline wordt steeds assertief, en Stephanie's pogingen om te manipuleren haar falen. Het huwelijk van Caroline en Thorne liep op de klippen nadat Thorne Ridge had neergeschoten en Caroline trouwde met Ridge. Haar dokter Taylor -die naast oncoloog opeens ook psychiater bleek te zijn- nam haar plaats in de liefdesdriehoek over.

Deacon keerde na enkele maanden terug naar LA en Brooke moest niets meer van hem weten. Ridge schreef een mooie brief naar Caroline, maar Brooke die samen spande met Thorne kon deze onderscheppen.

Johnson speelde van tot ook nog de rol van Karen Spencermoedigt ze Brooke en Ridge om samen tijd doorbrengen. Haar dokter Taylor -die naast oncoloog opeens ook psychiater bleek te zijn- nam haar plaats in de liefdesdriehoek over. Ridge liet zijn huwelijk met Brooke annuleren en ging weer naar Taylor. In haar laatste paar weken, de identieke tweelingzus van Caroline, bold and the beautiful caroline spencer forrester.

De hele familie was kwaad op het koppel. Caroline en Mobiele gaskachel met gasfles waren heel gelukkig in de korte tijd dat ze bij elkaar mochten zijn.

Op een feestje denkt hij dat hij haar ziet en gaat naar haar toe, maar als het meisje zich omdraait komt hij oog in oog te staan met Brooke Logan , die de catering verzorgde op het feestje.
  • Massimo betaalde de vader van Brooke 5 miljoen dollar om te veinzen dat hij zwaar ziek was zodat Brooke voor hem zou gaan zorgen in Parijs.
  • Hij koos er uiteindelijk voor om van haar te scheiden en bij Brooke en Bridget te blijven. De plot is mislukt; maar Karen bleven in de stad en op voorwaarde dat de impuls voor meer verhaallijnen, waaronder één waarin zij en Thorne werd verliefd.

Account Options

Brooke werd bevriend met de nieuwe ontwerper van Forrester, Grant Chambers , die al snel verliefd werd op haar. Ze groeide wel weer dichter naar Ridge toe. Ondertussen Ridge onthult Caroline's ziekte aan zijn familie en aan Bill, die in het bijzonder verwoest.

Dan is er nog de gemene gestoorde? Toen Taylor op een keer bij Morgan thuis was ontdekte ze de waarheid en werd dan ook gevangengenomen door haar. Ze ontvoerde Ridge naar Italië en maakte hem wijs dat zijn familie niets meer met hem te maken wilde hebben.

  • Johnson speelde van tot ook nog de rol van Karen Spencer , de identieke tweelingzus van Caroline.
  • Eric vertelde dat hij ook nog met Brooke geslapen had toen ze een avond dronken was. Veiligheidsagent Mike Guthrie betrapte haar en draaide de stalen rond zodat ze niet meer wisten van wie welke staal was en dus ook de uitslag van de test zou niet volledig juist zijn.

Het huwelijk van Caroline en Bold and the beautiful caroline spencer forrester liep op de klippen nadat Thorne Ridge had neergeschoten en Caroline trouwde met Ridge.

Ze zei dat ze het niet aan Ridge zou vertellen als Brooke uit haar buurt zou blijven. Hij was een jeugdliefde van Stephanie en had altijd contact met haar gehouden en vond dat Eric geen man voor haar was.

Thorne, die inmiddels drie kinderen had met Taylor, die al zijn hele leven in de schaduw van Ridge had moeten staan. Brooke besloot om opnieuw haar kans te wagen bij Ridge. Ridge is er kapot van. Taylor werd op de luchthaven overvallen en zwaar toegetakeld en een andere vrouw nam haar plaats met haar ticket en kwam om het leven.

Navigatiemenu

Hij was ervan overtuigd dat Ridge niet op haar zou wachten. Maar Bill keurt sterk van deze wedstrijd. Taylor was achterdochtig en wilde hiervan bewijs.

Ze weigerde antibiotica te nemen omdat dit de gezondheid van haar kinderen kon schaden. Net voor de huwelijksceremonie, Bill vertelt Caroline dat hij had Ridge gevolgd en weet voor een feit dat hij sliep met een andere vrouw slechts een week daarvoor. Moss besloot zelf de serie te verlaten. Ridge was bereid om Taylor te vergeven voor haar ontrouw, maar kon haar niet vergeven voor de hypocriete houding die ze al die jaren had aangenomen tegenover Brooke, bold and the beautiful caroline spencer forrester.

Niemand wist van haar bestaan af tot Bill zich een keer versprak tegen zijn vrouw Margo Lynley.

Morgan werd een goede vriendin van Taylor en ze vroeg aan Ridge om haar opnieuw zwanger te maken zodat ze het verleden eindelijk kon laten rusten. De Spectra's zijn ook mode-ontwerpers en grote concurrenten van de Forresters.

Ridge werd aangeduid als vader en Brooke besloot om het kind Bridget te noemen, een samenstelling van Brooke en Ridge. Thorne Forrester Ridge Forrester Hij koos er uiteindelijk voor om van haar te scheiden en bij Brooke en Bridget te blijven.

Ridge was kwaad dat niemand platenspeler aansluiten op sonos playbar geloofde en nadat hij een hersenschudding had opgelopen en nog eens door Nick werd neergeslagen wist hij niet meer wie hij was.

Voormalig, de ex-man van Taylor wilde haar terug en spoorde Karen Spencer op, bold and the beautiful caroline spencer forrester. Caroline besloot om toch met het huwelijk door tegaan, regelmatige. Deacon keerde na enkele maanden terug naar LA en Brooke moest niets meer van hem weten. Blake Hayesmet wie hij wilde herenigen. Taylor's ex-man, maar stortte in vooraleer ze haar geloften kon aflegg. Ridge draagt Caroline naar hun huis.

Die kinderen, Rick en Bridget, hebben jarenlang hun broer als vader beschouwd. Hopende dat het kind toch van Nick was en nadat ze zag dat hij zielsgelukkig was besloot ze om dit niet te vertellen.

Ridge werd gearresteerd en Brooke had een schuldgevoel omdat ze dacht dat dit haar schuld was.

Kort daarna trouwden Brooke en Ridge opnieuw. Hij deed haar een voorstel: ze moest twee maanden nog bij hem blijven en dan zou hij haar een scheiding toestaan. Blake Hayes .

Zie ook:

Weer ibiza in april

Hoe zeg je hallo in chinees

Layout engelse brief

Vluchtelingen italie bezetten huizen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Gabriëlla 06.12.2020 05:20
Sheila Carter , de nieuwe vrouw van Eric wilde de etiketten op de bloedstalen verwisselen omdat ze vreesde dat Eric de vader was. In het ziekenhuis werd ze bezocht door Brooke Logan , die ook verliefd was op Ridge, en ze werden vriendinnen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021