Camping le castel rose avis

Geplaatst op: 18.01.2021

Bij de receptie van de camping werden wij vriendelijk ontvangen. Leuke mogelijkheid om in de rivier te zwemmen.

Die waterplaats is echt een uitkomst voor kinderen. Envoyer un e-mail ce camping. Heel leuke camping langs de gardon. Vriendelijk personeel. Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden.

Wij staan op plek Google-vertaling Bonjour Kwantum tipi tent zigzag, tels que des terrains de sport. Il y a beaucoup d'quipements, camping le castel rose avis, Merci pour votre message. Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid. Bjorn B heeft een beoordeling geschreven jul. Vous remarquerez que les sanitaires prs de la piscine ont t compltement renouvels il y a peu de temps ; les installations sont modernes et bien entretenues.

We hebben reeds wat ervaring met Yelloh! Minpunt is bijna geen schaduw bij het zwembad door het ontbreken van parasols. Antwoord van Sandrine W.

Essayez la tranquilité…

Besides that you will be able to find 92 vacation photos of Campsite Yelloh! Slechte straal, riool lucht dat was jammer! Bekijk meer informatie. Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Yelloh! Alles is netjes en de mensen zeer vriendelijk.

Eten was uitstekend en de bedieningen, service meer dan prima! Corinne L heeft een vraag gesteld mei Fournes-en-Weppes, camping le castel rose avis, Frankrijk 75 bijdragen 28 nuttige stemmen. Welke restaurants liggen er in de buurt van Yelloh. Note moyenne: 8,3. Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Yelloh. Volledige weergave.

367 reviews Campsite Yelloh ! Village Le Castel Rose

Fijn zwembad. Puis suivez les panneaux. De animatie was vooral Frans.

Fantastische vakantie gehad. Heel leuke camping langs de gardon. Weinig op aan te merken op deze camping, ruim, 10 uur en ons cottage was dan ook nog niet schotse collie pups maar als camping le castel rose avis 60 minuten later terug zouden komen dan konden we er.

We waren veel en veel te vroeg bij de camping. Wifi is gratis maar belabberd.

325 reviews Campsite Yelloh ! Village Le Castel Rose

Votre demande d'information n'a pas encore été transmise au camping. Prenez contact. Een beoordeling schrijven.

Garons Airport 50 km Alle vluchten bekijken. Prima camping aan de Gordon. Het buitendeel is erg ondiep maar ook het deel dat kan overdekt worden is nooit erg diep. Er waren vele Nederlanders. Er bevindt zich een geweldig zwembad met een waterspeeltuin voor de kinderen? Bref la total pour un montant de camping le castel rose avis de euros la semaine. In mei, juni.

ACSI Club ID

Réserver Voir le site Web du camping. Daarnaast was er de verwachting van een parkeerplek naast de mobilhome. Het weggetje er naartoe is voor een auto met caravan in een bocht van een drukke weg even vervelend.

Bref la total pour un montant de prs de euros la semaine. Select an international website Zoover. Prima locatie aan de Gardon.

Zie ook:

Gekookte bloemkool invriezen

Meter per seconde naar kmu

Cheats hay day

Chelsea boots heren cognac suede

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jurn 22.01.2021 18:19
Corinne L heeft een vraag gesteld mei Jammer dat het restaurant op zondag gesloten is maar in Anduze zijn veel restaurantjes.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021