De waard albatros vergrote zilvermeeuw

Geplaatst op: 20.09.2020

We verkopen deze omd. Ik snap alleen nog steeds niet dat jullie een binnentent nemen.

Bieden Gisteren. De lepelaar was zeker niet te klein, alleen het is een beetje frusterend als je hem eerst in je bezit had en er nu weer eentje terug koopt. Is heel persoonlijk inderdaad. Genieten van de zonsondergang met uitzicht op de moestuin! Belangrijke overwegingen daarbij zijn: Leef je vooral buiten of binnen op de camping?

Berichttitel: Geplaatst: do feb 02, pm.

Jouw e-mailadres is veilig bij ons! Maar welke De Waard tent gaat het worden. Camping Sotterum Cornwerd.

Weet jij al welke De Waard tent je wilt hebben voor jouw gezin. Je bent toegevoegd aan onze lijst. Geplaatst: do feb 02, pm?

Lodewijk Groningen. In de buurt kan je heerlijk fietsen en wandelen aan de Waal.

Kijken en vergelijken

Met hoeveel mensen ga je kamperen? De tent is beschikbaar in een gewone katoenen versie 15kg en een lichtere variant van technisch katoen 11 kg. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. De standaard tent staat in ongeveer 20 minuten wat  lekker snel is. Hij is al jaren niet meer gebruikt, en wij zullen hem ook n Gebruikt.

Dan moeten er twee SI's naast elkaar passen Complete zilvermeeuw in goede staat.

Ook is er een vuurplaats, voor een kampvuur. De tent heeft een ingangshoogte v. Voor vier volwassenen vind ik hem echt te klein maar met 1 of 2 kleine kinderen is het prima te doen. Gereserveerd 19 okt. Nadeel van deze grotere tenten is wel dat ze in de kou lastiger warm te houden zijn!

Ella Jansen Geldrop.

Welke de Waard familietent wil je?

Geplaatst: do feb 02, pm. Minnen — Weinig leefruimte binnen —  Beetje smal — Groot pak — Minder geschikt om te trekken. Ella Jansen Geldrop.

Bedankt Charlotte voor je oplettendheid. Het is een ideale trekkerstent of tent voor weekendjes weg. Volgens mij de meest bekende De Waard familietent. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

De waard albatros vergrote zilvermeeuw nog op vakantie!. De tweemasters zijn de tenten met twee stokken aan de voorkant.

Beschrijving

Gereserveerd 8 okt. De Waard Zilvermeeuw Complete 4 persoons stormvaste tent met separaat slaapgedeelte, luifel en diverse accessoires als keukentje, gasstel, campinggasta Gebruikt. Welke De Waard tent past het beste bij jouw gezin?

  • Berichttitel: Geplaatst: vr feb 03, am.
  • Plek voor Glamping bijv.
  • Wat mij betreft zijn de slaapcabines nog steeds prima qua grootte met nog voldoende ruimte voor bagage achterin maar de leefruimte is wat krap voor een vier-persoons tent.
  • De Waard Zilvermeeuw Complete 4 persoons stormvaste tent met separaat slaapgedeelte, luifel en diverse accessoires als keukentje, gasstel, campinggasta Gebruikt.

Ik denk dat ook dat de waard albatros vergrote zilvermeeuw ons oudste niet meer in de vouwwagen wil slapen dat we er een kleine De Waard tent bij gaan zetten. In de omgeving. Voordeel hiervan is dat je meer vierkante meters  met stahoogte hebt binnen de tent. Na veel wikken en wegen hebben wij zelf uiteindelijk toch voor een Holtkamper vouwwagen gekozen.

Toch nog op vakantie!! Wat dat betreft is de albatros dus groot genoeg? In de buurt kan je heerlijk fietsen en wandelen aan de Waal. Sinds een paar jaar heeft De Waard ook tunneltenten.

Gert Hoogeveen.

Andere vakantie accommodaties in de regio

Wat is e budget? Etienne schreef: Welkom op het forum Tonny! Af te Gebruikt.

Wij hebben ook een binnentent en de kinderen hebben dus hun eigen 'cabine', wij in het midden. Wat mij betreft zijn de slaapcabines nog steeds prima qua grootte met nog voldoende ruimte voor bagage achterin maar de leefruimte is wat krap voor een vier-persoons tent. Nijmegen 2 aug.

Zie ook:

Plaats zoeken bij postcode nederland

Boot harwich hoekVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Annabel 26.09.2020 21:59
Wij en een heleboel mede kampeerders zo ook die van het de Waard Forum slapen in het voor en na seizoen juist in een niet te grote tent in Tegenstelling tot wat jij stelt.
Şerife 21.09.2020 21:11
En daarin liggen vrolijk vier luchtbedden met ruimte over.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021