Huur winkel horeca amsterdam

Geplaatst op: 10.01.2021

Bekijk meer Casco horecaruimte gelegen op een hoeklocatie in het centrum van Aalsmeer. Btw per maand ex.

Bekijk meer Recent gerenoveerde horecazaak in hartje Amsterdam. Bekijk meer Casco hoeklocatie in Oud-West met horeca bestemming. Amsterdam, Noord-Holland.

Restaurant ; 85m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B. Gezellig restaurant op het zonnige Bonaire. Bekijk meer Restaurant in het Wallengebied van Amsterdam.

Bekijk meer Caf op mooie hoeklocatie aan de kruising Kinkerstraat en Nassaukade. U krijgt dan automatisch van ons bericht zodra er nieuwe objecten aangeboden worden die voldoen aan uw zoekprofiel. Bekijk hier het actuele horeca aanbod van d Horecamakelaar van Amsterdam en omgeving.

Middelgrote wasserij regio amsterdam te koop: na jarenlange inzet, huur winkel horeca amsterdam, is de eigenaar toe aan een andere stap. Verstopt op een karakteristiek pleintje gelegen op eigen grond, pal naats het Rembrandtplein. Zeer fraai en verzorgd restaurant op een unieke locatie aan het Westerdok.

Horeca explotaties en overnames Guoden plek goed omzet pizzaria en steakhuose restaurant grote tras 50 zitplaats 36 zitplaats binnen. Restaurant ; m 2 Aangeboden door: Vijzelstraat H. Buiten Schoolse Opvang B.
  • Raamplein 1 , Amsterdam.
  • Compleet restaurant midden aan de Kinkerstraat in Oud-West.

Horeca te koop of te huur in Amsterdam

Café op mooie hoeklocatie aan de kruising Kinkerstraat en Nassaukade. Huurprijs per m2. Aangesloten bij. Majed Amsterdam. Ter overname kapsalon in het centrum Beverwijk Aangeboden ter overname kapsalon in het centrum van beverwijk. Restaurant ; 95m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B.

  • Houthavenweg , Amsterdam.
  • Die alleen voor jouw bedrijf of opdracht te huur

Verzorgd en goedlopend restaurant met riante tuin aan de Reguliersdwarsstraat? Heeft twee aparte prakti. Als horecamakelaar zijn wij gespecialiseerd in onroerend goed voor de horeca en kennen wij het horecalandschap als geen ander. Castricum, Noord-Holland!

Wilt u ook uw horeca zaak of pand in Amsterdam of elders verkopen. B01 Algemene voorwaarden Privacy Verklaring Neem contact op. Op aanvraag 25 sep? Verkocht ovb, huur winkel horeca amsterdam.

Verkocht of verhuurd bij Van Alkemare

Deze straat kruist aan de populaire Utrechtsestraat. Italian, grill, spare ribs. Neem contact met ons op. Bekijk meer Casco bedrijfsruimte aan de Emmastraat nabij het Vondelpark.

Restaurant ; 90m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B. Heeft twee aparte prakti. Castricum, Noord-Holland. Huurprijs per m2. Italiaans-Turks restaurant op het drukste gedeelte van de Overtoom.

Uw horecamakelaar

Horecazaak aan de Utrechtsedwarsstraat. Broodjeszaak ; m 2 Aangeboden door: Nieuwnederland Makelaardij. Te koop aangeboden: gerenoveerde Horeca ruimte in te delen en in te richten naar u keuze. Bekijk meer Café op mooie hoeklocatie aan de kruising Kinkerstraat en Nassaukade.

Als horecamakelaar zijn wij gespecialiseerd in onroerend goed voor de horeca en kennen wij het horecalandschap als geen ander. Restaurant in hartje huur winkel horeca amsterdam ter overname Resturant met 38 zitplaatsen in hartje centrum ter overnamen aangeboden.

Casco cafruimte op een hoeklocatie aan het Van Beuningenplein. Leuke en zeer verzorgde mengformule in Amstedam Oud-Zuid. Hoogwaardig compleet vernieuwd restaurant aan de Clercqstraat in Oud-West. B01 Algemene voorwaarden Privacy Pokemon seizoen 2 aflevering 1 Neem contact op.

Gelegen aan het Westerdok met goed uitzicht op de jachthaven en pier Aangesloten bij.

Ons actuele aanbod

Geheel gerenoveerde horecazaak met goede naam op de Herengracht Type:. Geen voorkeur Onroerend goed huren Onroerend goed kopen. Eetcafé aan het Mosveld in Amsterdam Noord.

Bekijk meer Compacte horecazaak in de Pijp! Onroerend Goed Kadastraal perceel: Oostenburgervoorstraat sectie N nummersen. Ruime horecazaak midden in de 9 straatjes te Amsterdam Type:? Klik op de li… twitter.

Zie ook:

Pijn bij inademen links boven ribben

Vhs naar dvd hema

Wat helpt goed tegen aften

Mini camping de heksenketel

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Lucie 12.01.2021 23:03
Drankensector Café Café zalencentrum Discotheek Eetcafé.
Kika 17.01.2021 12:02
Bieden Eergisteren. Bekijk meer Vrijstaand horecapand gelegen aan de Westeinderplassen in Aalsmeer.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021