Klimaat punta cana mei

Geplaatst op: 07.12.2020

Reisorganisaties Punta Caña. Er valt in juni op 19 Dagen neerslag met een totaal van 50 mm en het is deze maand 11 Dagen droog in Punta Cana. Orkanen boven de Atlantische Oceaan zorgen voor extreem winderig, bewolkt en regenachtig weer in Punta Cana.

Het is 24 dagen droog in de zomer. In januari en februari is de minimumtemperatuur 19,6 graden en tussen juni en oktober is de laagste temperatuur 22 graden. Wat is de valuta van Punta Caña? Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen. Er valt in oktober op 23 Dagen neerslag met een totaal van 84 mm en het is deze maand 8 Dagen droog in Punta Cana. Lees het artikel.

Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Op die manier is het in n oogopslag duidelijk wat de beste maanden zijn voor een zonvakantie in Punta Cana?

Droge witte wijn aldi welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank, klimaat punta cana mei. Bekijk het actuele reisadvies voor Dominicaanse Republiek op de site van de Rijksoverheid. Klimaat Punta Caa Punta Caa heeft een tropisch savanneklimaat.

Er is een foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd. Er valt in januari op 9 Dagen neerslag met een totaal van 12 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Punta Caña.
  • Er kunnen soms wel flinke pieken in de neerslagstatistieken voorkomen.
  • Gemiddeld is het maximaal 26°C in maart in Punta Caña en minimaal rond de 16°C. Punta Cana weer zondag 5 mei

Punta Cana: Klimaattabel en weer het hele jaar door

De gemiddelde luchtvochtigheid is gedurende het hele jaar 80 procent, waardoor het nog warmer aanvoelt. Bekijk hieronder de seizoensnormen Deze statistieken zijn gegenereerd uit de weerberichten van de laatste jaren van de maand mei. Mei is de overgangsmaand naar het regenseizoen. Santiago de los Caballeros in mei. Bij het tropische klimaattype horen dito temperaturen. Het blijft wel warm met overdag nog steeds een gemiddelde temperatuur van 31 graden Celsius en warme nachten met 22 graden Celsius.

Vakantie Dominicaanse Republiek in prachtig beachresort Direct aan het witte bountystrand!

Het is het hele jaar weer malgrat de mar juli warm en regenachtig. Punta Cana weer vrijdag 3 mei. Voor fotografen zijn dat ideale omstandigheden omdat de wolken een mooi contrast vormen met de blauwe lucht en nog blauwere zee die je in Punta Cana aantreft.

Als je betaalt met je bankpas dan is dit goedkoper dan via een creditcard. Er valt in totaal mm neerslag op 77 dagen. Deze passaatwind zorgt voor klimaat punta cana mei verkoeling aan de doorgaans warme stranden.

Beste reistijd Punta Caña, Dominicaanse Republiek

Punta Cana weer donderdag 16 mei Een boottocht is daarvoor niet nodig: gewoon met je snorkeluitrusting de zee inlopen en een stukje zwemmen is voldoende om te genieten van de kleurenpracht van de diverse vissoorten. Punta Caña hoort bij Dominicaanse Republiek.

Er valt in maart op 16 Dagen neerslag met een totaal van 29 mm en het klimaat punta cana mei deze maand 15 Dagen droog in Punta Cana. De stroomuitval werd snel gerepareerd en slechts enkele dagen na de orkaan zag de Dominicaanse Republiek er alweer uit zoals altijd: schoon, opgeruimd en uitnodigend tot een vakantie! Weer in Punta Cana Met een jaarlijkse gemiddelde temperatuur van 30 graden Celsius is het weer in Punta Cana tropisch.

Tijdens regenbuien kan het wat afkoelen en in de zomerperiode kan het kwik enkele graden hoger oplopen, klimaat punta cana mei. Dit gebeurde in september toen een sterke orkaan het Carabisch gebied trof.

Aangenaam warm tot tropisch benauwd

De gemiddelde luchtvochtigheid is gedurende het hele jaar 80 procent, waardoor het nog warmer aanvoelt. Winterzon vakantie op de Dominicaanse Republiek Laat je in de watten leggen met je voetjes in het zijdezachte zand.

Punta Cana UV-Index. Je moet net de pech hebben dat de orkaan net over Punta Cana trekt en dat jij er dan ook nog op dat moment aanwezig bent.

Voor de laatste ontwikkelingen in het land, volg de aanwijzingen op van de lokale overheid en volg het nieuws. Gemiddeld is het maximaal 27C in maart in Punta Klimaat punta cana mei en minimaal rond de 24C, klimaat punta cana mei. Het is 31 dagen droog in de lente! Punta Cana weer vrijdag 31 mei Er valt in totaal 55 mm neerslag op 36 dagen. Villas virgenes - USD.

Dit zijn de officile temperaturen. Gedicht afscheid peuterspeelzaal winterperiode is het ideale seizoen om een vakantie in Punta Cana te vieren. In februari is het hoogseizoen in Punta Cana.

Punta Cana Temperatuur grafiek

Wat is je e-mail? Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. In de lente is het in Punta Cana gemiddeld 29°C.

Onze analytische cookies laten NIET zien wie u klimaat punta cana mei. Er valt in november op 23 Dagen neerslag met een totaal van 82 mm en het is deze maand 7 Dagen droog in Punta Cana. Dat is echt een langjarig gemiddelde dat over een periode van dertig jaar gemeten is!

Zie ook:

Kleine camping duitsland aan zee

Haar knippen man laagjes

Morning has broken tekst tłumaczenie

De beste nederlandse films

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Diégo 16.12.2020 21:49
Op 26 en 27 april heeft het op een paar uur na bijna aaneengesloten geregend, wat zeer uitzonderlijk is.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021