Knuffel konijn haken

Geplaatst op: 02.09.2020

Deze instructie melden als ongepast. Wil het graag zelf ook eens maken, maar hoeveel bolletjes garen heb ik zeker nodig om het hele werkje te maken?

Marion 29 april om Kun je moeilijk kiezen wélke van de twee je zult maken, haak ze dan beiden! Grappig, gehaakt konijntje! Herhaal dit 5 keer tot het eind van de toer en je 24 steken hebt gehaakt. Dan kan ik Herbert op internet nog even bekijken.

Zesde tot en met de dertiende toer Haak op ieder van de dertig vasten uit de vorige toer een vaste. Probeer met minderen eens alleen de voorste lussen van de twee te minderen steken te pakken. Lief konijntje zithoogte 18cm.

De snuit van knuffel konijn haken koalabeertje Haak twee lossen en haak daarna in de eerste gehaakte losse vijf vasten. Ik heb net een knuffel afgemaakt met Creative Cotton met haaknaald 3,5 - ook omdat ik hem wat groter wilde maken - en ik vond het niet zo'n succes.

Engels en gratis haakpatroon, knuffel konijn haken.

Borduur met roze hierop de neus en de mond en zet de snuit vast op het gezicht. Zie omschrijving 16 okt. Ravenstein 13 okt.
  • Bewaren Afspeellijst Waardering 0.
  • Heiloo 3 aug.

Lees de eerste pagina's

Je reageert onder je Google account. Dit konijntje lijkt net echt. Normaal sluit je elke ronde met een halve vaste steek, bij een amigurumi moet je doorhaken in een spiraal! Anders horen ze gelijk te zijn! Derde toer Haak in de eerste steek van de vorige toer 1 vaste en in de volgende steek 2 vasten.

Wat een schattige konijnen! Groetjes, Marieke mamadoggie.

  • Knip uit zwart vilt dan een rondje van 1,5 cm doorsnee en naai dit vast op het gezicht.
  • Ik kijk altijd een beetje waar ik ze goed vind staan!

Unknown 28 april om Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande, knuffel konijn haken. Ja je trekt de ring aan zodat je in rondes haakt? Dat is een manier van het beginnen van een rond haakwerk waarmee je het gaatje in het midden helemaal kan dicht trekken. Geen account. Super Leuk Gehaakt Konijn Knuffel Knuffel konijn haken Roze Super leuke gehaakt konijn van 33 cm lang is gemaakt van mooie glanskatoen in een lichte taupekleur met roze details.

Gehaakt konijn in het lichtblauw staand ca. Lief konijntje zithoogte 18cm. Jij maakt steeds zo'n mooie dingetjes.

Prachtige zomer knuffel konijn haken, baby kleertjes. Wat een schattige konijnen. Bieden 22 sep. Geef een reactie Reactie annuleren Maywood late at night je reactie hier in Elke keer als ik je mooie knuffels voorbij zie komen denk ik: Oh ja.

Het hoofd opvullen Vul het hoofd tot bijna bovenaan strak op en haak daarna weer verder met toer zestien? Normaal gesproken haak ik met Phildar Coton 3 of Catania en haaknaald nr, knuffel konijn haken.

Samenvatting

Ik heb zelf verschillende maten gebruikt, maar 1 maar voor het hele project kan natuurlijk ook! Ik heb hem in het midden van het doekje met een paar steken aan het hoofdje vastgezet! Groetjes Marijke.

  • Nadiye Ulft.
  • De snuit van het konijn Knip uit het witte vilt een rondje van 1,5 cm doorsnee.
  • Ik heb zelf verschillende maten gebruikt, maar 1 maar voor het hele project kan natuurlijk ook!
  • Leuk om te geven of te krijgen.

Het hoofd opvullen Vul het hoofd tot bijna bovenaan strak op en haak daarna weer verder met toer zestien. Je kunt ook stekenmarkeerders gebruiken.

Konijn Huppel gehaakt van katoen? Haakpatroon kun je vinden op Kandjdolls. Het garen is inderdaad wat stugger om mee te haken, 1 losse, knuffel konijn haken. Sofie 28 april om.

Engels haakpatroon. Wil je ook een lief knuffel konijn haken haken.

Groetjes, Marieke mamadoggie. Het garen is inderdaad wat stugger om mee te haken, op een gegeven moment voel je je polsen wel. Hoe zou dit kunnen komen?

De ogen op het gezicht naaien Voordat je de laatste 2 toeren gaat haken maak je eerst het gezicht. Trek, als je een aantal toeren verder hebt gehaakt. Derde toer Haak in de eerste steek van de vorige toer 1 vaste en in de volgende steek 2 vasten, knuffel konijn haken.

Zie ook:

Pyrus salicifolia pendula op stam

Waterman man verliefd

Europe baby circa ronde box wit

Kevin murphy doo over vs bedroom hair

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jolisa 04.09.2020 17:49
Toevoegingsdatum: 28 jun.
Yağmur 10.09.2020 16:24
Heeft een gratis en vertaald haakpatroontje van een mooi konijn in het Nederlands. Engels en gratis haakpatroon!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021