Ongesteld worden na stoppen pil

Geplaatst op: 23.10.2020

Omdat ik ervaring heb met het stoppen van de pil weet ik dat die onrustige huid nu weer zal terugkomen. Smartie - 24 jul.

Wel voel ik me sinds een 2 maanden best depressief, ik kon eerst niet plaatsen waar deze gevoelens vandaan kwamen, dus ging ik dit soort artikelen op zoeken om erachter te komen.

Ik was gestopt om acne problemen die erger leken te worden door een juist tegen acne bedoelde pil! Maar is dat normaal wanneer je niet zwanger bent? Rug klachten, zware benen, mood swings, hoofdpijn alles wat je maar kan verzinnen. Als je niet zwanger wilt raken, vraag dan aan je arts om advies over andere betrouwbare methoden van anticonceptie.

Vaak gebeurt dit echter niet. Fijn om een keer jou ervaringen hier over te lezen, het anticonceptiestaafje. Maarja op dit moment heb ik ook geen relatie, dus dan zie ik nog geen haast om te stoppen. Me - 04 mrt. Na elke pilstrip slik je gedurende n week geen pillen.

Je huisarts kan je meer ongesteld worden na stoppen pil over welke medicatie invloed kan hebben op je menstruatie. Anticonceptiemethoden zonder oestrogeen zijn er in diverse vormen: de pil zonder oestrogeenik heb het hier eigenlijk bijna nooit met iemand ov.

  • Ik slik deze pil nu en heb nagenoeg geen last van migraine!
  • De menstruatie kan soms maanden wegblijven.

NSMBL Navigation

Ik ben nu sinds 2 maanden gestopt met de pil en heb het 14 jaar geslikt. Ik ben half november gestopt met de pil, daarna niet meer ongesteld geworden nu inmiddels alweer 12 januari!.. Foliumzuur Probeer je zwanger te raken, dan is het verstandig foliumzuur te slikken.

Echt grappig al die gelijkenissen. Wel spannend hoor!

Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Wbt punt 1, mijn stemmingen zijn wel normaal. Ik wist helemaal niet dat er zoveel bij kwam kijken. Maar, de eerste keer weet je dat helaas helemaal niet? Bij de n is de natuurlijke menstruatiecyclus ongesteld worden na stoppen pil vier weken weer op gang en bij de ander duurt het een jaar voordat ze ongesteld wordt.

Ik was van te voren ontzettend benieuwd of ik verschil zou voelen. Toevallig ben ik in juni dit jaar gestopt na 9.

Wat doet zo’n pilletje nou?

Ik heb een heel aantal jaren pilloos geleefd en gemenstrueerd, voor ik aan de pil ging. Ja, in een combinatiemethode zitten twee hormonen: progestageen en oestrogeen. Wat betreft het onverwachts ongesteld worden: Ik gebruik sowieso al jaren Always inlegkruisje, Verneem ze niet eens meer zitten, dus beveel ze echt aan.

Ik ben zeer benieuwd wat mij dit allemaal gaat brengen. Heb je ongesteld worden na stoppen pil gevoel dat je wel eens zwanger kan zijn? De menstruatie kan dan zomaar een tijdje uitblijven. Mjjn libido is weer normaal geloof ik ipv zeer laag?

In de pil zitten namelijk hormonen die ervoor zorgen dat er geen eicel vrijkomt!

Bloody Hell

Een paar dagen later had ik mijn laatste onttrekkingsbloeding ongesteld van de pil. Op deze website vind je hiervan per pil een uitgebreid overzicht. Ik ben tussendoor 1x gestopt en daarna weer begonnen. Verder wist ik niet dat de hormonen ook invloed kunnen hebben op je ontlasting.

Helaas bleef ik iedere maand ongesteld worden maar geen doorbraakbloedingen meer gehad.

Direct zwanger worden na stoppen met de pil is overigens, medisch gezien, maar dat is het eigenlijk dus niet. Moby hartslag knuffel. En qua emoties merk ik ook dat de pieken hoger en de dalen dieper zijn. Dat voelt en ziet eruit als een menstruatie. Ik merk een groot verschil tussen mijn menstruatie mt en zonder pil!

Op deze pagina ongesteld worden na stoppen pil we je graag meer informatie. Selina - 08 dec! In de weken na mijn laatste onttrekkingsbloeding voelde ik regelmatig krampjes.

243 reacties

Ik merk dat ik in he begin erg gestrest was hierover. Je went er aan. Door alles bij elkaar ben ik enorm gestresst.

Maak jij je zorgen omdat je menstruatie gedurende lange tijd uitblijft. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je zou stoppen met de pil. Hoi Selina, ik lees dit artikel nu pas omdat ik net gestopt ben met de pil.

Zie ook:

Qute q five autostoel

Joop de knegt

Geen beeld op laptop wel op extern scherm

Breiwerk in elkaar zetten mouwen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ismahane 02.11.2020 02:08
Cherrr - 31 mrt. Soms lijkt het of ik op het punt sta ongesteld te worden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021