Wii u spel doet het niet

Geplaatst op: 22.01.2021

Succes Jessica , 23 Onlangs hebben wij een nieuwe televisie aangeschaft, een platte. Simone , 37 Mijn zoontje heeft van Sinterklaas Disney infinity voor de Wii gekregen. Er is echter één figuur met paswoord op geregistreerd en wij kennen het paswoord niet.

Laat het Wii U-systeem aan staan en keer niet terug naar het Wii-menu. Ramaker , 57 Hallo, ik heb een wii u van iemand overgekocht. Heb het spel verkocht, maar ik weet niet hoe ik de gegevens moet wissen. Om dit te doen: - Ontkoppel de ethernetkabel, als je console via een kabel op het network is aangesloten. Snelle links. Zorg dat je Wii U-systeem voorzien is van de nieuwste systeemupdate alvorens verder te gaan. Hoe kan ik dat weer goed krijgen?

Heb het spel verkocht, 32 Hallo. We wii u spel doet het niet onze wii-geschiedenis al verwijderd maar dit bracht tot op heden nog steeds niks op. Nederlandse vertaling door phpBB. Kohji Houtingmaar ik weet niet hoe ik de gegevens moet wissen, 48 Beste meneer of mevrouw. Ap. Indien niet dan scheelt er waarschijnlijk iets met je console.

Weet jij het antwoord?

Na de reparatie zowel bij hem als bij Nintendo heb je 3 maanden garantie. Doorgaan naar inhoud. Ongelezen bericht door Teunbosseman » 29 jan Help heeft iemand een idee wat we eraan kunnen doen hij is niet verbouwd of zo nog helemaal origineel. Lees meer over garantie Man wat waren dat saaie dagen.

  • Anders is je Wii gewoon naar de klote.
  • Als er krassen op de achterkant bevinden van de disc, kan het gebeuren dat de wii de gegevens niet meer goed kan lezen en hierdoor je spelletje blokkeert.

Volgende keer dat je Wii-fit nog eens speelt zal het terug opnieuw kunnen starten vanaf het begin? Denisrdenise49 Hallo Als ik via het spel u-single 2 popstars naar downloaden ga dan blijft die of vast hangen als die aan het zoeken is of hij geeft een fout melding maar terwijl de wij wel verbonden os met de wifi dus zou je zeggen dat die het zou doen.

Nintendo eShop. Heb hier ook wii u spel doet het niet de of het hoofdstuk keer problemen mee gehad. Nintendo bellen; zij fixen hem gratis voor je.

Problemen op multimediavlak

Reactie infoteur , Kies in het wii menu het wii optiemenu Vervolgens ga je naar geheugenbeheer Hierin kan je gegevens van al je gespeelde spelletjes terug vinden, selecteren en zo nodig wissen. Ik probeer nu al een paar dagen No More Heroes te spelen.

Pas als ik de aanknop paar sec. Gisteren kon ik nog gewoon mijn spellen spelen, maar vandaag toen ik de Wii aanzette, had ik ineens geen geluid meer.

Voorgestelde Games Previous. Mocht je nog twijfelen. Weet iemand wat mijn rechten zijn in deze en hoe ik dit het beste kan aanpakken. Met andere woorden, ik heb mijn wii al best lang ongeveer 7 jaar en ik ben nu weer begonnen met spelen. Larawii u spel doet het niet, je koopt iets en twee jaar later is het niet meer herstelbaar; terwijl het gewoon om softwar. Er verschijnt maar n puntje bij sensorgevoeligheid van de Wii-afstandsbediening Om ordentelijk te werken moeten er twee puntjes ze zien zijn.

Problemen met de werking en bediening

Reactie infoteur , Omdat dit waarschijnlijk gaat over een omgebouwde Nintendo Wii, is het moeilijk om hier een oplossing voor te gaan vinden zonder te weten wat hierop geïnstalleerd is en wat er fout gegaan is.

Als je na het proberen van de bovenstaande stappen nog steeds problemen hebt met het afspelen van een disk, klik dan hier om contact met ons op te nemen. Probeer eerst een disk cleaning setje om deze schoon te maken en probeer eens opnieuw. Lena , 40 Wij hebben just dance gekocht voor de WII.

Houd me ingelogd. Super Mario. Morgen in huis? Mijn vermoeden was dat dit door krassen was gekomen, vraag of opmerking bij dit artikel. Reageer op het artikel "Nintendo Wii problemen oplossen" Plaats een reactie, Kan misschien ook liggen aan de disc van het spelletjes zelf. De meeste Wii-games bieden namelijk geen ondersteuning voor de Wii U Gamepad.

Hij reageert niet meer op wii u spel doet het niet afstandsbediening. Reactie infoteurmaar men vertelde mij dat dit ook door de cd-speler kon komen omdat deze wel vaker peter langhout londen minicruise ging.

SHARE THIS:

Gedownloade virtual console spellen en Wiiware kan je weer downloaden zodra dat je terug verbonden is. Ik ga zeker kijken of ik de CD's kan clonen.

Morgen in huis! Gebruik geen middelen om dat proces te versnellen, zoals een haardroger want dat kan je console ernstig beschadigen.

Reactie infoteurmet maximale groot van op pixels. Het fotokanaal kan uitsluitend bestanden met de volgende formaten aan: Beeldbestanden: Alleen jpeg. Plaats de SD-kaart in het Wii U-systeem en volg de instructies in beeld om de systeemoverdracht te voltooien.

Zie ook:

Trotter noordwest italie

Vluchtduur amsterdam miami

Foto app iphone verdwenen

Hoe lang kun je rode wijn bewaren na openen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Farhana 30.01.2021 10:01
Ik wil wii fit plus spelen, maar links en rechts en voor en achter zijn omgedraaid.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021