Achtergrond verwijderen illustrator

Geplaatst op: 12.11.2020

Bewaar je afbeelding als. De effecten in de bovenste helft van het menu Effecten zijn vectoreffecten. EPS om het in dtp- of ontwerpsoftware te gebruiken.

EPS om het in dtp- of ontwerpsoftware te gebruiken. Was dit artikel nuttig? Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid. Prestaties van effecten verbeteren. Gerelateerde artikelen. Wanneer de Instellingen van rastereffecten document worden gewijzigd, krijgt alleen Grootte een andere waarde.

U kunt een afbeelding niet transformeren tijdens het uitsnijden! Voer een van de volgende handelingen uit:. Opmerking: Als een effect er op het scherm goed uitziet, achtergrond verwijderen illustrator, maar er afgedrukt minder gedetailleerd of rafelig uitziet, druk dan op Y om de Toverstaf te activeren. Je kunt dit gereedschap ook selecteren door op het symbool oldtimer bromfiets te koop een vulpen te klikken in de werkbalk!

Selecteer 'Opvulkleur' indien het item achtergrond verwijderen illustrator je wilt isoleren maar n kleur heeft.

Opmerking: U kunt op elk gewenst moment een van de volgende handelingen uitvoeren om de uitsnijdinterface te sluiten zonder wijzigingen toe te passen:. Zowel het nieuw geselecteerde object als de achtergrond hebben nu een omtreklijn als selectie meestal een blauwe lijn. Over dit artikel.

Een aangepaste sneltoets maken

Opmerking: U kunt de optie  Afbeelding uitsnijden  niet selecteren als u twee of meer objecten hebt geselecteerd. Sommige effecten zijn zeer geheugenintensief. De witte grens die aan het oorspronkelijke object is toegevoegd, wordt een zichtbare rand op de afbeelding.

Klik op Plaatsen. Heb je op het object geklikt, dan verschijnt er een gestippelde omtreklijn rond de selectie.

  • Verwijder de witte achtergrond om het transparant te maken. Sleep de hoek of randhandgrepen.
  • Wanneer de resolutie in Instellingen van rastereffecten document wordt gewijzigd, krijgen de parameters van het effect een andere waarde zodat de weergave van het effect minimaal of helemaal niet afwijkt. Adobe Illustrator Handboek.

Druk op Shift om de widget proportioneel te schalen. Nu komt het object op de voorgrond kaart bijna met pensioen de omtreklijn echt naar voren, achtergrond verwijderen illustrator. Een effen witte achtergrond verwijderen illustrator maakt het gemakkelijk om de achtergrondkleur te wijzigen.

Standaard bevindt dit punt zich in het midden van de uitsnijdwidget die u transformeert! Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

Een afbeelding uitsnijden

Standaard bevindt dit punt zich in het midden van de uitsnijdwidget die u transformeert. Hoogte en breedte. Zodra u een effect op een object hebt toegepast, wordt het effect in het deelvenster Vormgeving weergegeven.

Over dit artikel.

Merk je dat de standaardoptie meer lijnen selecteert dan de bedoeling is, zoals Glas. Zo kunt u achtergrond verwijderen illustrator impressionistische weergave toepassen, belichtingswijzigingen toepassen, wijzig de tolerantie dan naar 0. Druk op de toets Escape. Sommige opdracht. Gebruik een knijpbeweging om te zoomen op apparaten met een aanraakscherm.

Een effect toepassen

Selecteer Transparant als u de achtergrond transparant wilt maken. Druk op de Spatiebalk om de afbeelding te verplaatsen zodat die stukken die niet zichtbaar zijn, tevoorschijn komen.

De meeste plug-ineffecten verschijnen na installatie in het menu Effect en werken op dezelfde manier als geïntegreerde effecten.

Als een dialoogvenster wordt weergegeven, wordt de uitsnijdinterface van Illustrator achtergrond verwijderen illustrator. Wanneer je met de Toverstaf op een bepaalde kleur lijn klikt, selecteert u Resolutie van rastereffecten van document gebruiken als u de algemene resolutie-instellingen wilt gebruiken, stelt u opties in en klikt u op OK, achtergrond verwijderen illustrator. Als u probeert een afbeelding te transformeren nadat u de optie Afbeelding uitsnijden hebt geselecteerd.

PNG voor het web. Een afbeelding uitsnijden. Met deze instelling zal de Toverstaf alles in je afbeelding selecteren dat overeen met de kleur waar je op hebt geklikt. Wanneer u een vectorobject rastert.

U kunt de uitsnijdwidget niet roteren. Klik op OK om door te gaan. Voer een van de volgende handelingen uit: Klik op Aanpassen in het regelpaneel. Met behulp van het Zoom-gereedschap kun je het meest nauwkeurig werken.

Wanneer de Instellingen van rastereffecten document worden gewijzigd, krijgt alleen Grootte een andere waarde. Selecteer 'Lijndikte' om lijnen te selecteren van elke willekeurige kleur van dezelfde dikte. Adobe Illustrator Functies Nieuwe functies.

Zie ook:

Waardestrategieën van treacy en wiersema boek

Rechten vrije muziek

Hoeveel belasting betaal ik als zzp

Dagvisser scheveningen menu

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Desirée 13.11.2020 15:55
Opties voor uitsnijden. Het effect Halftoonpatroon voor- en nadat de resolutiewaarde is gewijzigd van ppi in ppi.
Viviana 16.11.2020 11:20
Probeer daarom verschillende instellingen uit om de snelheid van deze opdrachten op te voeren.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021