All you can greek eindhoven

Geplaatst op: 19.01.2021

De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Vlotte bediening, genoeg keuze en een leuke zaak.

Community Hoe was jouw ervaring? Toppie ga zo door! Heerlijk gegeten, fijne, prettige sfeer en vriendelijke medewerkers! Het proberen waard in ieder geval. Bij veel Griekse restaurants smaakt het vlees vaak allemaal hetzelfde. Daarom zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot in de late uurtjes met een gemiddelde wachttijd van 14 seconden.

Hoe was jouw ervaring?

Wij hebben echt letterlijk 3 rondes gedaan. Taal Nederlands. Wij komen zeker nog een keer terug. Sharing is Caring - krijg je aankoopbedrag terug Gezellig met vrienden iets leuks doen? Beoordelingen. Wij komen niet terug sorry?

Is deze eetgelegenheid gespecialiseerd in desserts?

Wat is Social Deal

Wat is Social Deal Onze missie is om onbekende deuren op een aangename manier te openen. Zeer vriendelijk personeel! Heel goed Bedankt voor een fijne avond. Ook aan verschillende dieëten wordt aandacht besteedt. Via tablet zelf bestellen tapas op zijn Grieks erg smakelijk om zo van alles wat uit te proberen. Thea Nooijen-ten Voorde 14 punten.

  • Beoordeeld op 28 november via mobiele applicatie Gezellig. Ook werd doorbakken normale biefstuk verkocht als diamant haas.
  • De bediening was uiterst vriendelijk en de eigenaar

Meer weergeven. Ans H. Hartstikke leuk concept, omdat all you can greek eindhoven veel kunt proberen wat je normaal niet zo snel zou doen.

De service is erg goed. Kan eigenlijk niet Grieks genoemd worden. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Nu inmiddels 2 keer gegeten sinds de opening. We komen zeker nog eens terug.

Waarderingen en beoordelingen

Je aansluiten bij Social Deal is volledig gratis! De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Personeel was vriendelijk, eten kwam vlot aan tafel ondanks de drukte!

Wat wij wel jammer vonden het is een Grieks restaurant maar in de gehele ambiance is niks Grieks terug te vinden. Heel goed Zeker een aanrader. Lang wachten, niets echt warm, all you can greek eindhoven. Koop dan een voucher en ga langs op het moment dat het jou het beste uit komt.

Meer informatie

Is je oog op een leuk arrangement gevallen? Er is zoveel keuze die heel gevarieerd is dat je nooit alles tijdens 1 etentje kunt proeven. Al met al,ons zie John t. Ook werd doorbakken normale biefstuk verkocht als diamant haas.

Het vlees van de mixed grill was heerlijk mals en lekker gekruid! Type reiziger! De inktvisringen waren lekker niet Leuk concept. Er is zoveel keuze die heel gevarieerd is dat je all you can greek eindhoven alles tijdens 1 etentje kunt proeven. Vandaag voor het eerst hier gegeten. Toppie ga zo door.

Vond de hapjes te zout en de smaak was ook niet echt goed, weinig opmaak geen rijst weinig groente. Misschien zijn deze placemats iets voor jullie? Koop jouw deal, laat drie vrienden deze deal ook kopen via jouw link deze krijg je na je aankoop en krijg jouw aankoopbedrag terug.

Lekker gegeten, vriendelijk personeel en goede service. Het enigste wat wij miste was een bijgerecht in de vorm van rijst of gefrituurde aardappel. Is je oog op een leuk arrangement gevallen.

Zie ook:

Motivatiebrief albert heijn cassiere

Taart thomas de trein

Riool camera kopen prijs

Koopman transmission bergen op zoom bv

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021