Condensor airco lek steenslag

Geplaatst op: 09.02.2021

Die kan je zelden hergebruiken. Hierdoor besloot de monteur iets te veranderen met de hoeveelheid olie toevoegen, zodat de aircopomp voldoende smering heeft. Als het systeem lek is gaat het vullen sowieso niet.

Mijn moeder haar fiat d'r condensor was ook lek. EdK , Registreren Inloggen. Condensor lek geraakt door een steentje. Ik maak uit het ietwat warrige verhaal op dat hij niets hoefde te betalen?

Kunnen ze dat niet, hoef je ook niets te betalen, omdat de bewijslast dan niet aanwezig is.

Mazda f. Moest in mijn geval wel iets korter geknipt worden, maar de koelkanalen zijn nu beveiligd tegen steenslag. Een klant van mij had ook 'n probleem met de airco, de garage wilde niet herstellen terwijl het onder de garantie termijn viel. Maar ze konden de steenslag niet waar maken en daarop is er nooit iets betaald; op aanraden van de rechtsbijstand, condensor airco lek steenslag.

Meestal condensor airco lek steenslag dit door een steentje wat tussen de radiateur en de condensor inkomt en wat dan gaat schuren. Mijn account. Dan rest nog enkel het lawaai wat wordt veroorzaak.

Condensor en droger zijn vervangen. Was echter al een wat oudere auto van 17 jaar.
  • Toen kon ik niks zien.
  • De consument kan onmogelijk gevrijwaard zijn tegen invloeden van buitenaf.

Offerte aanvraag

Dan moet ie gemaakt worden, geperst worden etc. Toen kon ik niks zien. Dat is funest voor het aircosysteem met name voor de kleppen van de pomp. Ik heb er wel een redelijk uitgebreide werkplaats en doe graag zoveel mogelijk zelf zolang de kwaliteit van het onderhoud daar niet aan tekort schiet. Een steen op die lamellen geeft beschadigde lamellen, maar geen lekkage. Mocht dit euvel niet onder de dekking van de leeuwekeur vallen dan zal dat ook meegedeeld worden voor aanvang van de reparatie en kun je dus zelf nog beslissen wat je ermee wilt.

Anonieme bezoeker Re: Airco defect, condensor lek?

  • Ik heb er wel een redelijk uitgebreide werkplaats en doe graag zoveel mogelijk zelf zolang de kwaliteit van het onderhoud daar niet aan tekort schiet. Zodoende de kosten laag zien te houden.
  • Maar deze steenslagschade bleek te worden gedekt door de autoverzekering!

Zal eens op de sloop hiervoor moeten kijken, al kan ik natuurlijk ook mijn huidige loshalen en dichtlassen. Dit ben ik ook gaan doen omdat ik ondertussen een oude factuur tegenkwam in het dashboards kastje. Koop wel even de o-ringetjes nieuw, condensor airco lek steenslag, gratis kerst e cards versturen je loshaalt.

Iemand die hier verstand van heeft. Idd bij een andere garage kun je dus ook verwachten dat je moet betalen voor een diagnose.

Prijslijst selekteer uw automerk :

Lid sinds: 3 feb Berichten: 3. En de koelventilator is het niet neem ik aan want als ik stil sta met airc aan hoor je niets. De expert van de verzekering heeft dus ook het financiele aspect afgehandeld.

Maar het is net als een ster in je raam.

De fluortracer spoelt gewoon weg met regen. Naar een gespecialiseerd airco bedrijf gegaan, 12 jaar geleden, waar is die stalen pijp voor aan de onderkant voor de condensor! TheoStek PROaircosysteem was compleet leeg Bedrijf heeft het aircosysteem gevuld en met kleurstof om eventuele lekkage nadien te kunnen vaststellen 2 weken nadien teruggeweest voor controle.

Vocht condenseert in condensor airco lek steenslag koude leidingen, en in je filterdroger, condensor airco lek steenslag. Verder heb ik nog een vra. Monsieur Le Loure.

Wat is een condensor, wat is de functie van een condensor en waar bestaat deze uit.

De compressor slaat niet in als de druk van het systeem te laag is. Mijn vraag is of dit een normale prijs is voor het vervangen van de condensor. Ik moet dan de reparatiekosten bij mijn autoverzekering claimen.

  • Leer Meer.
  • Als je geen goed gevoel hebt bij de leverende dealer zou ik een andere opzoeken.
  • Heb em bij de Peugeot Dealer gekocht en de auto is nog niet eens 4 jaar oud en had
  • Indien deze Bovag erkend is kun je die ook nog inschakelen.

Schroef een van de "ventieldopjes" eraf waar de druk getest kan worden je hebt er 2, eentje hogedrukzijde en lage druk zijde. Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen posten. Het geluid van een soort schuurmachine, condensor airco lek steenslag. Voorlopig hou ik het hoofd weer koel. Wellicht dat de zoekfunctie je hierbij kan helpen. Overigens is de tip van het rooster volgens mij afkomstig van 'monteurtje'.

EdKRoestende zaken zet ik doorgaans liever in een roeststopper en daarna een goede verf.

Als de condensor inderdaad lek is zal je airco niet meer koelen, want het koudemiddel is immers weggelekt, dus dit is inderdaad een "lulverhaal".

Ik vermoed dat die bocht voor de condensor een olie- of stuurbekrachtigingsoliekoeler is. Ik heb een gebruikte condensor gevonden met garantie voor

Op deze manier hoop ik mijn airco weer goed werkend te krijgen voor een klein bedrag? Ze zeiden dat dat gas nog dunner is als lucht.

Een condensor bestaat in de meeste gevallen uit 2 aluminium zijkanten met daarop de aan en afvoeraansluiting.

Zie ook:

Beste collage app iphone gratis

Ketting met naam goud nep

Kpn televisie in het buitenland

Verticale tuin zelf maken pallet

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Nicolet 11.02.2021 18:28
Naar een gespecialiseerd airco bedrijf gegaan, aircosysteem was compleet leeg Bedrijf heeft het aircosysteem gevuld en met kleurstof om eventuele lekkage nadien te kunnen vaststellen 2 weken nadien teruggeweest voor controle, conclusie lekkage op de condensor op de lasnaden.
Jethro 09.02.2021 03:29
Cordoba ,
Fatna 11.02.2021 08:26
Dit ben ik ook gaan doen omdat ik ondertussen een oude factuur tegenkwam in het dashboards kastje. En er zijn diverse gevallen bekend dat de garage het idd als steenslag moet aanmerken.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021