Engelse meisjesnamen met y

Geplaatst op: 06.12.2020

Kortom: Yale-ouders zijn er goed in om oude namen modieus te houden én te maken. Ook voor de geboorte. Prima, het is jouw mening, maar je veroordeelt wel de keuze van een ander.

Jc Lid. Quote Eefje:. Gast Hallo, ik ben zwanger van ons 2 de kindje, maar weet nog niet wat het zal worden! Kimmvsemenmex    schreef op: Ik kan het niet helpen steeds aan de uitroep van een hond te denken als hij pijn heeft…. Officieel heet ik Emma vernoemd naar mijn oma. Zolang ze maar netjes en goed opgevoed worden.

Onze middelste zoon heet Ilya, engelse meisjesnamen met y, kan evt ook voor een meisje. Miesje    schreef op: Snuitje Lid. Ik zoek nu een naam voor zowel engelse meisjesnamen met y als meisje, maar de vereiste is toch zeker dat er een Y in voorkomt. Voor jongen hebben we nu Lyam Skye Voor meisje hebben we nu Faye Skye Luna is alleen met de a maar vinden we erg mooi Maar ik hoor graag nog meer namen. Dit kun je eraan doen.

Kyle, Cody, Ashley, Brittany: net als in Nederland is in de Verenigde Staten een y in een voornaam een signaal dat een naam niet al te chique chic is.
  • Ilonavl Gast Onze dochters heten Kaylee en Amy. Anno    schreef op: Flynn vind ik ook heel erg leuk.
  • Daar kom je de meest vreemde namen tegen.

Frans en Engels

Kids 16 oktober Davey, Kimberley, Sidney… ik vind het allemaal niet erg van klasse getuigen. Nimmie Lid Daisy Aimy. Redactie Kids 13 december Hallo, ik ben zwanger van ons 2 de kindje, maar weet nog niet wat het zal worden!

Ook voor de geboorte.

  • Deze stond hoog op ons lijstje, voor zowel een jongetje als een meisje.
  • Nimmie    schreef op: Daisy Aimy. Kids 21 oktober 8 Redenen waarom kleuters echt ge-wel-dig zijn!

Of namen die heel geknutseld lijken door een Y te zetten waar oorspronkelijk een J of een I stond. Onze dochters heten Kaylee en Amy. Onze kids heten Y. Er zijn overigens hele volksstammen die het niet met me eens zijn; getuige de vele Y-namen die nog steeds gegeven worden. Yal Yentl Fynn Yinda, engelse meisjesnamen met y.

Zoek je een jongensnaam van een andere origine die begint met een Y?

Ik lees in het bericht trouwens geen enkele naam die met een Y begint. Hallo, ik ben zwanger van ons 2 de kindje, maar weet nog niet wat het zal worden!

Ik zelf heb ook de associatie met dat soort namen, daar hoort gewoon een buitenlands kind bij. Ik zoek nu een naam voor zowel jongen als meisje, maar de vereiste is toch zeker dat er een Y in voorkomt, gelyk waar..

Ach Nancy toch… Je bent mijn favoriete uitzondering op de regel. Ook mee eens, engelse meisjesnamen met y. Wel of geen Y, in mijn hockeytrainingsgroep. Claudje    schreef op: Zelf verwacht ik op de lijst van nieuwe kinderen, wat m.

Kortom: Yale-ouders zijn er goed in om oude namen modieus te houden n te maken.

Dit zijn de leukste Engelse hondennamen voor jouw teef of reu

Op het schoolplein hadden we het allemaal over namen, zoals Dusty Springfield Rowdy Yates, een rol gespeeld door Clint Eastwood in de serie Rawhide.

Kortom: Yale-ouders zijn er goed in om oude namen modieus te houden én te maken. Annelies De naam Sidney werd altijd al zo geschreven, Het is de familienaam van Lord Sydney, gouverneur van Australië, naar hem werd de stad vernoemd. Ach Nancy toch… Je bent mijn favoriete uitzondering op de regel. Miesje Gast maya ayra lacey kyo loyd mayron dyon ryan.

  • Amber blijft bv amber, maar een naam als Jade, wordt dan weer uitgesproken als djeet.
  • Act like it!
  • Claudje Lid Casey.
  • Alleen de laatste tijd hoor je vaak de opmerking dat namen met een Y een lagere sociale status hebben.

Zullen we deze discussie gewoon respectvol naar elkaars mening sluiten. Zou ik daaraan mijn titel te danken hebben. Tot de universiteit van Utrecht ben ik niet toegelaten.

Snoepje Gast. Claudje Lid. Yasmijn of Jasmyn. Lonneke    schreef op: Zal de naam in Engeland dan toch meer dezelfde connotatie hebben als engelse meisjesnamen met y Nederland!

Engelse hondennamen teef

Lonneke Lid. Behalve Yale dan… Zou ik dan toch nog een kans maken? Voor de rest zijn het toch echt de Nederlandse en eventueel wat Franse namen.

Ik ben niet doof!. Mijn kids: R! Misbren Lid. De reacties die wij krijgen zijn positief, bijzondere naam hebben jullie gekozen; heerlijk een originele naam.

Zie ook:

Wanneer dubbele punt aanhalingstekens

Those were the days chords piano

Ck sport bh weiss

Wat te doen tegen vervellen voeten

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Syb 11.12.2020 03:21
Tijn    schreef op: Onze middelste zoon heet Ilya, kan evt ook voor een meisje.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021