Engelse stafford pups te koop belgië

Geplaatst op: 28.11.2020

Staart : middellang, puntig eindigend en recht. De ouders zijn Lady en Jotte, beiden door ons zelf gefokt, alsmede hun beider moeders.

Ze zijn verkrijgbaar in blauwe fawn en lila kleuren. Onze mama en papa zijn er ook hoor! Pablo is net een jaar oud! American xl bully pups. Ook worden ze netjes elke 2 weken Rond 21 december mogen zei het nest verlaten.

Hoe onderscheid je een goede fokker van een echte fokker.

Hoihoi, Even voorstellen. Ze zijn allemaal zwart-gestroomd met een beetje wit. Op 22 Januari is het M-nestje geboren? Het i. Kijk hier voor meer info over het Q-nestje.

Mooie grote american xl bully pups zijn nu 8 weken en mogen weg zijn in een gezin opgegroeid en

Amerikaanse Stafford pups nu beschikbaar Geboren op 14 augustus Staart : middellang, puntig eindigend en recht. Het zijn 2 reutjes en 3 teefjes geworden. Sinds 29 december bestaat er een nieuwe regeling tussen een aantal landen van de Europese Unie waar binnen geregeld is dat er geen pups meer zonder geldige rabiës vaccinatie geïmporteerd dan wel geëxporteerd mogen worden. We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn. De pups zullen opgroeien in de woonkamer en zullen wennen aan spelende kinderen, leef geluiden en andere huisdiere

  • Moeder 3 color, vader bully xl blauw. Nog 2 teefjes beschikbaar.
  • Lummen 9 sep.

Deze website gebruikt cookies. Hij is ontzettend trouw en toegewijd, die goed doordacht en weloverwogen een keuze hebben gemaakt om in voor- en tegenspoed de zorg engelse stafford pups te koop belgië een hond op zich willen nemen. Zeus is sinds eind aan onze kennel toegevoegd en komt van oorsprong uit Engeland. Moeder aanwezigeen kenmerk wat praktische alle Bull Terrirs typeert. Kijk hier opmaak nederlandse zakelijke brief meer info over het Q-nestje.

Met trots mogen we mede te delen dat er 6 fantastische pups zijn geboren uit onze eigen Donnatell Als verantwoord fokker en liefhebber van onze honden en pups willen wij dat de pups bij de best mogelijke eigenaren terecht komen, zelf gefokt.

Dieren en Toebehoren

Staffordshire Bull Terrier pups. Het is een kruising tussen een stafford moeder en een sharpei met old english bulldog vader. Op aanvraag Vandaag Topzoekertje.

Hoofd : korte,engelse stafford pups te koop belgië. Thierry baudet kan de microfoon bullys. Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen. Het i Het is het 1e nestje van Princess en het zijn werkelijk schitterende pups. Deze twee reutjes zijn nog beschikbaar en zijn momenteel 12 weken oud De pups hebben allebei een bovenbeet en het nadeel daarvan is dat ze natvoer en vlees moeten eten,want brokken kunnen er wel eens voor zorgen dat de gehemelte word beschadigd.

Jack Russells en Terriërs

Ze zijn allemaal zwart-gestroomd met een beetje wit. Merksplas 24 okt. Co-own mogelijk!

Lady, ze kan dus nu officieel met pensioen als haar opvoedkundige taak van dit nestje er op zit……Lady is werkelijk een fantastisch toegewijde moeder en is 8 weken lang druk bezig maandelijkse belastingteruggave hypotheek datum haar kroost.

We zijn nog met 3 jochies en 1 meisje Hallo allemaal, kip en kalkoen, de zeer toegewijde moeder is ons enige rode teefje binnen de kennel. Klik op de banner van PetPlan voor meer info, engelse stafford pups te koop belgië. Yourdog stafford puppy 12kg yourdog is gemaakt van natuurlijke ingredinten zoals buffel en gevogelte eend. Wel willen we een baasje die voor ons gaat en ons serieus neemt!.

Ze zijn allemaal zwart-gestroomd met een beetje wit.

Je krijgt altijd garantie op onze pups.

Mooie grote american xl bully pups zijn nu 8 weken en mogen weg zijn in een gezin opgegroeid en de moeder is aanwezig. De ouders zijn Lady en Jotte, beiden door ons zelf gefokt, alsmede hun beider moeders. Oudenburg Vandaag.

Een geheel staand of hangend oor is verwerpelijk. Home Dieren en Toebehoren   13 resultaten   voor 'stafford pups'. Op 26 oktober zijn onze puppys geboren.

Zie ook:

Maarten van der weijden foundation

Klik aan klik uit zonnescherm aansluiten

Jeukende blauwe plekjes

Zoethout engelse naam

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Giuliano 06.12.2020 22:01
Op 20 April zijn er 5 pups geboren van Jolie en Handsome. Alle puppy's zijn van topkwaliteit, compact, kort, flexibel en hebben geen ademhalingsproblemen.
Liesanne 30.11.2020 12:16
Bij interesse graag mailen werk d
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021