Gemeente afval alkmaar openingstijden

Geplaatst op: 27.02.2021

Plak de naden dicht met tape. Bekijk hiervoor de pagina met informatie over het  afvalbrengstation.

Onderstaande items kunnen op geen enkel afvalbrengstation worden ingeleverd. Als u een nieuw elektrisch apparaat heeft gekocht, dan kunt u het oude apparaat inleveren of laten meenemen door de leverancier. Home Direct regelen Afval, overlast, melding doen Afval. Wilt u elektrische apparaten kwijt die nog werken? Selecteer voor antwoord Wat is klein chemisch afval en waar kan ik het kwijt? Kruimelpad Home Zelf regelen afvalbrengstation.

Adres en openingstijden. Als u gebruik wil maken van een bovengrondse container voor PMD neemt u eerst contact op met HVC via of klantenservice hvcgroep. Bekijk hiervoor de pagina met informatie over het afvalbrengstation, gemeente afval alkmaar openingstijden.

Aanvraag aanhangwagen lenen. Was het antwoord voor " Hoeveel kilo afval mag ik gratis brengen naar het afvalbrengstation.

Ga naar Stadswerk — Afvalpas. Wil je iets zoeken?
  • Naar hoofdinhoud springen.
  • Op enkele plekken in Emmeloord kunt u met uw milieupas, uw te veel aan PMD kwijt in een oranje bovengrondse container.

Kloppen deze openingstijden?

Wilt u elektrische apparaten kwijt die nog werken? Meer informatie kan ik een aanhangwagen lenen? Was het antwoord voor " Wat valt er allemaal onder grof afval? Wil je iets zoeken? Locaties en kosten. Daarna kunt u er op ieder moment van de dag gratis uw PMD kwijt. Gebruik de 'Bij mij in de buurt'-functie om een container het dichtst bij u in de buurt te vinden.

  • Belangrijkste onderdelen van de website. Veelgestelde vragen over het afvalbrengstation Selecteer voor antwoord Hoeveel kilo afval mag ik gratis brengen naar het afvalbrengstation?
  • U kunt uw grofvuil ook zelf wegbrengen naar het Afvalbrengstation aan de Kitmanstraat 26 in Alkmaar.

Bel van te voren met de milieustraat om ervoor te zorgen dat de container voor asbest aanwezig is! Cookies verzamelen automatisch gegevens over het bezoek aan en het gebruik van de website? Maak een afspraak om snoeiafval aan huis af te halen via Stadswerk - Snoeiafval, gemeente afval alkmaar openingstijden. Locaties en kosten? Selecteer voor antwoord Wat valt er allemaal onder grof afval.

Let op: u mag asbest niet onverpakt vervoeren. Lees dan eerst de informatie over asbest.

Onze bezoekers over Afvalbrengpunt Gemeente Alkmaar in Alkmaar

Ook kunt u dit afval gratis bij de milieustraat brengen. Bijvoorbeeld hoeveel of hoe vaak je een bepaalde soort grof afval gratis kan inleveren.

Houd door de week rekening met wachttijden van minimaal 15 minuten.

Stuur dan een e-mail naar info stadswerk Of is uw rolemmer niet geleegd? Als u gemeente afval alkmaar openingstijden nieuw elektrisch apparaat heeft gekocht, dan kunt u het oude apparaat inleveren of laten meenemen door de leverancier.

Zwerfvuil, drinkpakken. Onder huisvuil valt restafval. Is het afval niet opgehaald.

Social Media

In klein chemisch afval zitten schadelijke stoffen die voor een groot deel weer hergebruikt kunnen worden. Is het afval niet opgehaald? Was het antwoord voor " Hoeveel kilo afval mag ik gratis brengen naar het afvalbrengstation?

Selecteer voor antwoord Wat is klein chemisch afval en waar kan ik het kwijt?

Aanvragen kan via 63 38 56 of het aanvraagformulier. Bekijk adres en postcode zoeken de pagina met informatie over het afvalbrengstation. Ga naar Stadswerk - Afvalpas. Regels kunnen per afvalbrengstation verschillen. Informatie over bezoeken bijvoorbeeld IP-adressen aan www.

Stadswerk biedt ook de mogelijkheid om bedrijfsafval op te halen. Onze medewerkers van het afvalbrengstation staan klaar om jouw klein chemisch afval in ontvangst te nemen.

Publieksbalies: op afspraak

Selecteer voor antwoord Wat valt er allemaal onder grof afval? Denk bijvoorbeeld aan een kapotte strijkplank, versleten vloerbedekking, oude smartphone, kapotte apparaten of meubilair. Heb je klein chemisch afval? Wie afval mag brengen en wat voor afval u kunt aanbieden leest u op Stadswerk — Afvalbrengstation.

Bent u de pas kwijt, dan kunt u een nieuwe aanvragen bij de receptie van Stadswerk. Heeft u bezwaar tegen het gebruik van cookies. Elektrische apparaten.

Zie ook:

Friese stabij pups te koop noord holland

Cao kleinmetaal vrije dagen

Mooie teksten verjaardag

Cupcakes muffins y magdalenas

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Emmanuella 03.03.2021 00:11
Stuur dan een e-mail naar info stadswerk
Yme 05.03.2021 08:08
De stoffen die we niet kunnen recyclen worden onder speciale omstandigheden verbrand of gestort, zodat ze geen schade toebrengen aan het milieu.
Orkun 07.03.2021 12:46
Was het antwoord voor " Wat is klein chemisch afval en waar kan ik het kwijt?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021