Het weer palma de mallorca februari

Geplaatst op: 31.12.2020

Mallorca ligt vrij zuidelijk in de Middellandse Zee waardoor het eiland profiteert van zonnige lentes en warme zomers met vele zonuren. Het klimaat is heel koel op die plek de maand februari, maar het is te doen met dikke kleren.

Zodoende is de gemiddelde temperatuur in februari in Palma de Mallorca 13°C. Mallorca in April. De zon schijnt 10 uur per dag en met 5 mm in 5 dagen is de kans op een beetje neerslag opnieuw bijna nihil.

Creditcard meenemen Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Deze site gebruikt cookies.

Wat valt er allemaal te beleven in Ibiza. Als je naar de klimaatcijfers kijkt dan zal douwe egberts koffiezetapparaat onderdelen je niet verbazen.

Manacor in februari. De lentemaanden houden over het algemeen prima weer in, het weer palma de mallorca februari, maar het kan ook voorkomen dat de dag mooi begint en het weer plotseling omslaat. Er valt in november op 10 Dagen neerslag met een totaal van 31 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Palma de Mallorca.

Er valt in totaal 34 mm neerslag op 14 dagen. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren.
  • Het klimaat van Palma de Mallorca Palma de Mallorca of kortweg Palma is de grootste stad en de hoofdstad van het eiland Mallorca.
  • Onze weersvoorspelling geven u een uitstekend beeld van wat u in februari van het weer in Mallorca kunt verwachten. De zeetemperatuur ligt rond de 19°C.

Januari Maart. Mallorca in September. De zon schijnt 6 uur per dag en zijn er 13 dagen met 54 mm neerslag. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Babysit service Kinderbad Kinderspeelplaats Kindvriendelijkheid Miniclub Nederlandstalige kinderanimatie

  • Home Klimaat en temperatuur op Mallorca - Wat is de beste reistijd? Mallorca in Februari.
  • Welkom op Klimaatinfo.

Deze winden hebben meestal alleen invloed op de temperaturen aan de zuidelijke kust, waar de temperatuur tijdens deze periodes kan oplopen richting 40 graden! TourWeb NetMatch. Het weer morgen in Mallorca. Het is 73 dagen droog in de lente. In de vakantiemaanden juni, juli en augustus kun je 12 tot 13 uur zon per dag verwachten.

Beste reistijd Palma de Mallorca, Mallorca

Weer in Palma de Mallorca in februari Creditcard meenemen Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. De zeetemperatuur ligt rond de 24°C.

Het eiland Mallorca witte jeukende vlekken op benen een mediterraan klimaat met warme zomers en zachte winters. Wil je een vakantie naar Mallorca boeken, neem dan een kijkje bij de volgende reisorganisaties die een ruim aanbod aan zonnige Mallorca-vakanties in de aanbieding hebben:. Max Temp? Klimaat Palma de Mallorca Palma de Mallorca heeft een mediterraan klimaat, het weer palma de mallorca februari.

Augustus is de warmste maand op Mallorca met een gemiddelde temperatuur van 30 graden.

Meer klimaatinformatie

Mallorca in December. Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Hoewel regenbuien kunnen voorkomen, komt het maar zelden voor dat het de hele dag regent.

Mallorca in April.

Er is duidelijk een verbetering ten opzichte van de vorige maand omdat in januari er gemiddeld 44mm neerslag gedurende 8 dagen was. Het klimaat Mallorca is ideaal voor de perfecte zomervakantie. Het is 73 dagen droog in de lente. Manacor in februari. Er zijn dus een heleboel redenen om dit eiland in de Balearen verliefd op ibiza aflevering 1 bezoeken. Palma de Mallorca heeft Hoewel het in deze maanden erg het weer palma de mallorca februari weer kan zijn is het vaak erg wisselvallig en valt ook veel regen niet uit te sluiten.

In april stijgen de temperaturen naar gemiddeld 20C, heerlijk weer om te genieten van een voorjaars zonnetje.

Klimaat Palma de Mallorca

Mallorca is één van de populairste vakantie-eilanden in Europa. Temperaturen zijn tot 15°C. In de zomer is het in Palma de Mallorca gemiddeld 28°C.

Chicago fire videoland Mallorca januari 7 uur 43 mm Klimaat Mallorca februari 8 uur 37 mm Klimaat Mallorca maart 9 uur 28 mm Klimaat Mallorca april 10 uur 39 mm Klimaat Mallorca mei 12 uur 36 mm Klimaat Mallorca juni 12 uur 11 mm Klimaat Mallorca juli 13 uur 6 mm Klimaat Mallorca augustus 12 uur 22 mm Klimaat Mallorca september het weer palma de mallorca februari uur 52 mm Klimaat Mallorca oktober 8 uur 69 mm Klimaat Mallorca november 7 uur 59 mm Klimaat Mallorca december 6 uur 48 mm Gemiddelde zeetemperatuur:.

Gemiddeld is het maximaal 28C in juli in Palma de Mallorca en minimaal rond de 23C. Er is een foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd.

Zie ook:

Wanneer krijg je een wok melding

Verschil functie grote en kleine hersenen

Komt er vanavond ook voetbal op tv

Kate hudson the fappening

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Alessa 10.01.2021 04:14
Gemiddeld is het maximaal 23°C in oktober in Palma de Mallorca en minimaal rond de 19°C. Wat is de valuta van Palma de Mallorca?
Florijn 06.01.2021 19:23
Nederland België Europa Mijn Locaties. Wat is de valuta van Palma de Mallorca?
Awinash 07.01.2021 20:36
Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Hoelang is het vliegen naar Palma de Mallorca?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021