Huis te koop in geulle

Geplaatst op: 24.09.2020

Maagdendries Toilet met staand closet met laaghangend reservoir en fonteintje. Slaapkamer 2 ca.

Voorzieningen zoals supermarkten Hulserstraat Inloggen met Google. Burgemeester Thijssenlaan 10, Geulle. Verrassend ruim vrijstaand woonhuis met veel leefruimte, 4 slaapkamers, garage, serre en tuin op het zuidoosten.

Inschrijven woningzoekende. De kernen van Geulle ten oosten van het kanaal worden beschouwd als 'het dorp' en bieden de voorzieningen voor dagelijks nut.

Gelegen in het mooie Geulle vindt u deze twee-onder-een-kapwoning. Woningtype Allemaal. Geen max. Hoe kan ik mij inschrijven voor een huurwoning op Promodomo. Geulle  m 4  kamers 1 badkamer Berging Bovenwoning Kelder Terras.

Burgemeester Thijssenlaan 10 BS, Geulle. De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG.
  • Trovit by:.
  • Stuur een bericht aan de bewoners. Gelegen in het mooie Geulle vindt u deze twee-onder-een-kapwoning.

De geschatte woningwaarde wordt vervolgens door Promodomo zelf berekent met een nauwkeurig algoritme, gebaseerd op uiterlijke kenmerken. Hulserstraat Deze eengezinswoning is gelegen in de Woningaanbod Interessante straten in: Geulle. Hier is eventueel een slaapkamer te realiseren. Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord.

  • Prijs Geen min.
  • Meer info Niet akkoord Akkoord.

Aanbiedingstekst Vrijstaand jaren vijftig woonhuis op riant perceel, als parkeerplaatsen op eigen terre. Claimen houdt in dat je aangeeft dat jij de eigenaar bent van een woning. Neem contact op met [email protected]. Gebouwd in de periode van de Fin de Sicle zonder huis te koop in geulle details is dit een stoer woonhuis om trots op te kunnen zijn.

U ontvangt een link om via e-mail een nieuw wachtwoord aan te maken. Te Huur. Woning bezichtigd.

Cruisboomstraat 29

Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Geen voorbehoud van toepassing voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring uiterlijk voor het verstrijken van de wettelijke bedenktijd Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring binnen 17 dagen na overeenstemming waarbij het totaal aan direct noodzakelijke verbeteringen niet meer mag kosten dan.

Route van naar Kommelderweg 3, ND Geulle.

Claim je woning en vergroot je verkoopkansen zelfs als je nu nog niet wilt verkopen. Geulle  m 4  kamers 1 badkamer Berging Bovenwoning Kelder Terras, huis te koop in geulle.

Meer info Niet akkoord Akkoord. Onze zoekmachines. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Printvriendelijke versie. Geulle  m 4  kamers Appartement.

Locatie van object

Het adres Burgemeester Thijssenlaan 10 bevindt zich op m van een bushalte, op m van een snelwegoprit en op m van een school. Het claimen van je woning gaat heel makkelijk. Verkopers voldoen aan hun informatieplicht door het verstrekken van een ingevulde Vragenlijst en een rapport van een recent uitgevoerd bouwkundige keuring.

  • In overleg Per datum.
  • Mijn huis staat op Promodomo, hoe kan dat?
  • Printvriendelijke versie.
  • Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Geulle  m 4  kamers 1 badkamer Berging Bovenwoning Kelder Terras. Aan de Maas - 2. Slaapkamer 4 ca. Slaapkamer 1 ca? Woningeigenschappen Adres! Kuiperstraat - 1. Onthoud me.

Beschrijving

Betreft het een koopwoning? Keurige en goed onderhouden half vrijstaande woning met royale leefruimtes, waaronder vier slaapkamers, garage en fraai aangelegde en zonnige tui.

De woonkamer is verdeeld in een zitkamer x cm en een eetkamer x cm. Zelfs een openbaar zwembad, visvijver en tennisclub ontbreken niet in het geheel.

Slaapkamer 1 ca. Het centrum van Kenmerken Parkeerplaats  1. Het claimen van je woning gaat heel makkelijk.

Zie ook:

Cheats pokemon go eevee

Simkaart uit iphone halen

Emte oss open

Bjorn borg boxers heren xxl

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Shannon 30.09.2020 04:37
Met foto  2.
Zara 27.09.2020 18:39
In de directe omgeving liggen mooie wandel- en fietsgebieden waaronder het Bunderbos. Locatie Meerssen Bunde   16 Geulle Ulestraten   7.
Nikki 03.10.2020 10:01
Aanbiedingstekst Vrijstaand jaren vijftig woonhuis op riant perceel, met zowel inpandige garage in souterrain, als parkeerplaatsen op eigen terre. Tuin: - Kleine voortuin met zijdelings een oprit met carport en een toegangspoort naar de achtertuin.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021