Ik ben mijn puk code kwijt tele2

Geplaatst op: 28.02.2021

Je PUK-code kun je bij bijna alle telecomproviders terugvinden op het klantenpaneel van de betreffende provider. Na het inloggen zul je je klantenpaneel zien.

Tele2 Hoofdpagina Tele2. Hcoga   Is het gelukt met de pukcode? Bijvoorbeeld als je mobiele telefoon gestolen is. Er zal in beide situties gevraagd worden om het IMEI nummer van je mobiele telefoon. Neem dan contact op met  de klantenservice.

Ik ben een helpende klant op het forum. Neem dan contact op met  de klantenservice. Bewaar deze code goed, want met de puk code kunt u de blokkering van de simkaart opheffen. Ik ben de PUK code van mijn mobiele telefoon bij tele2 kwijt. Hoe kom ik achter mijn puk bij Telfort!

Cas van Tele2. Bij Telfort is er maar één manier om de code te achterhalen, namelijk door contact op te nemen met de klantenservice op het betaalde nummer 10 cent per minuut. Enter your username or e-mail address. Delen Tweet Delen Delen. Powered by inSided. Het eerste kan door met een vaste telefoon te bellen naar Wanneer u de puk code opvraagt bij de provider, zullen zij deze aan u doorgeven.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry. Nationale Herdenking 4 mei Rond Als je geen internet hebt kun je het beste contact opnemen met de Tele2 klantendienst via nummer:? Het kan namelijk zijn dat het nummer is verlopen omdat je hem een te lange periode niet hebt gebruikt. Elke keer weer diezelfde foutmelding. Mobiele nummer Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Klantenservice

Lage tarieven voor internationale belletjes. Je PUK code kwijt? Zover ik weet is het kosteloos. De klantenservice kan je helpen en geeft meer inzichten hoe je PUK te vinden via deze pagina.

Heb je al een account. Is het een abonnement of een prepaid kaar. Je PUK code kwijt. Brief kwijt. Elke keer weer diezelfde foutmelding. Onder het kopje 'Instellingen - Simkaart' op je persoonlijke Mijn Simyo pagina kun je het simkaartnummer terugvinden.

Meld je aan

Wanneer je de pukcode niet meer kunt vinden, kun je deze opvragen via Mijn KPN, via het kopje 'Service'. Lukt dat ook niet? Naar de inhoud springen.

  • Heb je geen T-Mobile account, neem dan via telefoon contact op met T-Mobile op 06 —
  • Hieronder leggen wij per provider uit waar je jouw pukcode terug kunt vinden.
  • Ik krijg een melding dat mijn nummer niet bekend is.
  • In dit topic staan andere oplossingen uitgelegd.

Op deze pagina vind je nog meer informatie. Lukt het niet om je PUK code terug te halen, ik ben mijn puk code kwijt tele2. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Welke extra's heeft mijn provider. Dat weet ik. Mocht je deze niet meer hebben volg dan onderstaande manieren om gratis een nieuwe pukcode te krijgen. Onder het kopje 'Instellingen - Simkaart' op je persoonlijke Mijn Simyo pagina kun je het simkaartnummer terugvinden.

Na drie foutieve pogingen, wordt de simkaart geblokkeerd.

Ben je je PUK code kwijt?

Donderdag - Kies voor de optie 'je producten' en 'overzicht producten'. Welkom Nog geen account?

Klantnummer Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Wijzigen van bundels binnen je contract. Hieronder leggen wij per provider uit waar je jouw pukcode terug kunt vinden.

Zie ook:

Vacatures de postkamer nijkerk

Vacatures de postkamer nijkerk

Tot welke leeftijd maxi cosi pebble

Woord snack level 1712

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ephraim 01.03.2021 21:57
Sim Only. Bijvoorbeeld contact per contactformulier, e-mail, Twitter Webcare of Facebook Webcare.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021