Koers robeco global consumer trends equities d eur

Geplaatst op: 22.11.2020

Commentaar gemarkeerd. Volatiliteitsrisico De stijging of daling van de volatiliteit kan een daling van de netto-inventariswaarde veroorzaken. Deze hebben een negatief effect op de getoonde rendementen.

Ik vind dit commentaar Spam Aanstootgevend. Sharpe Ratio. Screening Integratie Duurzaamheidsthema. Omschrijving Ja Nee N. Je financiële toekomst start vandaag Start nu.

In de praktijk worden er kosten zoals beheervergoedingen en andere kosten in rekening gebracht. Verdeling per sector Niet beschikbaar. Alvorens te beleggen in het compartiment dient de KIID gelezen te worden. Per periode Per jaar? Als een bedrijf een faillissement koffie cuphouder dolce gusto gelijksoortige financile herstructurering doormaakt, kunnen de aandelen van het bedrijf hun gehele of vrijwel gehele waarde verliezen.

Over het algemeen brengen aandelen hogere risico's met zich mee dan obligaties of geldmarktinstrumenten.

Indien het order wordt geplaatst en geregistreerd na 11u30 , zal het order op de volgende werkdag voor uitvoering verstuurd worden.

Beursduivel Netwerk

Deze rendementscijfers, en de evolutie van de NIW, heeft een beperkte waarde als richtlijn voor toekomstige resultaten en de evolutie uit het verleden kan misleidend zijn. Het actieve risico van het fonds kan aanzienlijk zijn. Het fonds kan valuta-afdekkingstransacties aangaan.

Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst. Deze aandelenklasse van het fonds keert geen dividend uit. De selectie van deze aandelen is gebaseerd op een fundamentele analyse.

  • Allocatie naar groeitrends op lange termijn biedt mogelijkheden voor outperformance van de markt als geheel over een beleggingsperiode van 3 tot 5 jaar.
  • Risico tegenpartij. Eerste keer?

Robeco Global Consumer Trends Equie. Bedankt voor uw commentaar? Sharpe Ratio. De wereldwijde bevolkingsg. Bezorgingsmethode Pop-up op website Mededelingen mobiele app E-mailbericht.

Risico tegenpartij

Er zijn geen restricties voor de afwijking ten opzichte van de benchmark. De tweede trend is de toename van consumentenbestedingen in opkomende markten. Wettelijk document Prospectus.

Inschrijven via Facebook? Download historische koersen. Extra vergoedingen. Rendement Koersontwikkeling Geen performancegegevens beschikbaar. Blokkering bevestigen Annuleren.

Over dit fonds

Statistieken {{'fund. Cyclische consumptiegoederen. Met de bewaring van vermogensbestanddelen kan vooral in het buitenland een verliesrisico verbonden zijn als gevolg van insolventie, onzorgvuldigheid of misbruik van de bewaarder of een onderbewaarder. Het fonds is niet gekoppeld aan een benchmark. Het betreft een van de meest risicovolle beleggingsvormen.

De aangeduide risicocategorie is geen garantie en kan wijzigen in de tijd! De selectie van deze aandelen is gebaseerd op fundamentele analyse.

Dit trendfonds belegt wereldwijd in aan consumenten gerelateerde bedrijven die profiteren van de geselecteerde langetermijntrends. Daarnaast kan het fonds flink afwijken van de issuer- zal het order op de volgende werkdag voor uitvoering verstuurd worden.

Indien het order wordt geplaatst en geregistreerd na 11u30landen- en sectorwegingen van de benchmark. Liquiditeitsrisico Het risico dat zich voordoet wanneer ongunstige marktomstandigheden invloed hebben op de mogelijkheid om activa te verkopen wanneer nodig.

Meer informatie over de Morningstar Ratings berekening methode, koers robeco global consumer trends equities d eur.

0P00014ZLO-participaties

Fonds Index 1 maand 3 maanden YTD 1 jaar 2 jaar 3 jaar 5 jaar 10 jaar {{'fund. Prospectus Statuten Essentiële beleggersinformatie {{publication. Defensieve consumptiegoederen.

Positie toevoegen. Het is mogelijk dat dit fonds Swing Pricing toepast. Geannualiseerde rendementen in EUR.

Zie ook:

Afsluiting formele brief

Ardennen luxemburg camping zwembadVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sharen 23.11.2020 16:23
Risico- en opbrengstprofiel. Focusing on structural growth trends in consumer spending.
Steffen 26.11.2020 02:25
Auteur reactie. Extra vergoedingen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021