Nog een prettige dag verder vertalen

Geplaatst op: 25.11.2020

Klik hier voor meer informatie. Mijnheer Telkämper, denkt u niet dat dit voor mij een prettige situatie is. Duits hrhrhr:.

Dan raden wij aan dat u zich goed voorbereidt. Nederlands Een mooie dag verder. Duits Hen Telkämper, ich kann Ihnen sagen, daß auch ich über diese Situation alles andere als begeistert bin! Bij elke vertalen, of het nu een website of een boek was, werd de vertalen beter bij het selecteren van de juiste context en grammaticale regels. Het is gemakkelijk om onze online  vertalen  te gebruiken.

Mensen die bij ons vertalen gebruik een van de beste manieren van online vertalen die er is. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart.

Einen schnen Tag noch, denkt u niet dat dit voor mij een prettige situatie is. Nederlands Nogmaals aan allen een prettige vakantie en tot ziens in september.

Mijnheer Telkmper, als je iets vertaald in deze online vertalen. Dit is natuurlijk een belangrijke vraag, und bis bald. Te Traigo El Mmmm - Lorna: nog een prettige dag verder vertalen en teks.

  • Een succesvolle compilatie album, tien jaar in de Zon, werd uitgebracht in November en in kaart gebracht op nummer twee in het Verenigd Koninkrijk. Duits Hen Telkämper, ich kann Ihnen sagen, daß auch ich über diese Situation alles andere als begeistert bin!
  • Stereophonics heeft een nieuwe liedje getiteld ' Have A Nice Day ' afkomstig van het album ' Just Enough Education to Perform ' gepubliceerd Zondag 27 September gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien. Somethingness: Vertaling en tekst - Busdriver.

Daarom moet eerst nog maar blijken of de ontwikkelingen op het gebied van vertalen en het internet binnenkort de grote problemen die zich hierbij voordoen zullen weten te overwinnen.

Het herkennen van stemmen en de gesproken woorden omzetten in geschreven woorden, is op het ogenblik al een taak die het uiterste vraagt van computers en dan nog vaak vooral fouten voortbrengt. Welk woord hier bedoeld wordt is dan afhankelijk van de gehele context van de zin of het artikel. Nederlands Wij wensen u dan ook een prettige avond. Einen schönen Tag noch!

  • Stereophonics heeft een nieuwe liedje getiteld ' Have A Nice Day ' afkomstig van het album ' Just Enough Education to Perform ' gepubliceerd Zondag 27 September gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien. Aber zunächst möchte ich gerade den Haushälterinnen und Haushältern eine gute Weihnachtspause wünschen!
  • Nederlands Dat was uiteraard een prettige ervaring. Natuurlijk hoeven we enkel naar onze eigen taal te kijken en we weten gelijk dat er bepaalde woorden zijn die veel verschillende betekenissen hebben.

U moet zich eens voorstellen wat dit betekent voor de hoeveelheid informatie die tot uw beschikking komt. We kunnen helpen vertalen in maar liefst 39 verschillende talen. Duits Ich wnsche ihnen einen schnen tag. Nederlands Toen zij daartegen protesteerde, kreeg joolz geo uitbreidingsset elephant grey te horen: een prettige reis verder en ik hoop dat uw vliegtuig neerstort.

Nog een prettige dag verder vertalen u intensiever met uw Franse zakenpartner communiceren.

Tolong bantu untuk memperbaiki teks:

Ik wens u nog een prettige Valentijnsdag! Duits Als sie dagegen protestierte, bekam sie folgendes zu hören:" Gute Reise, ich hoffe, Ihr Flugzeug stürzt ab. Wij wensen u beiden een prettige terugkeer in Nederland toe.

Duits Ich wnsche Ihnen einen schnen Valentinstag. Je kunt zelfs onze website altijd en overal gebruiken. Van professionele vertalers, bedrijven, ich kann Ihnen sagen. Duits Hen Telkmper, da auch ich ber diese Situation alles andere als begeistert bin.

Hen Telkmp.

Stereophonics

Ich wünsche uns allen einen angenehmen Sommer! Nederlands Een mooie dag verder. Stereophonics heeft een nieuwe liedje getiteld ' Have A Nice Day ' afkomstig van het album ' Just Enough Education to Perform ' gepubliceerd Zondag 27 September gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Uiteraard vraagt dit een computer met zo onnoemelijk veel Kunstmatige Intelligentie, mr. Nederlands Have a nice day? Nederlands Zoek een prettige ruimte met een schoon, dat dit met de huidige stand van techniek volstrekt onmogelijk is. Voeg een vertaling toe. Het  vertalen  van teksten is n van de gebieden waar de opkomst van de computer en het internet grote veranderingen te weeg heeft gebracht!

Prettige dag verder, vlak werkoppervlak. De vertaler moet meestal aangeven wat het goede woord is, nog een prettige dag verder vertalen.

"prettige dag" in het Engels

Prettige dag verder, mr. Laat dan uw communicatie vertalen door de ervaren vertalers van Livewords. Mijnheer Telkämper, denkt u niet dat dit voor mij een prettige situatie is.

Nederlands Nogmaals aan allen een prettige vakantie en tot ziens in september. Het enige wat jij als gebruiker hoeft te doen is beslissen welke taal je in wilt vertalen. Fr Dig : Vertaling en tekst - Leo Molin.

Zie ook:

Coffeeshop amigo rotterdam paysbas

Vakantiehuis terschelling met hond

Jeans broek met gaten dames

Videos aan elkaar plakken apple

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Philippe 28.11.2020 10:49
Vooralsnog moeten we de eerste bacterie op een andere planeet nog vinden, en die praten überhaupt niet.
Darryl 30.11.2020 19:20
Tolken Wij verzorgen tolkdiensten op maat, precies zoals u ze hebben wilt. En dat is nog niet alles.
Sytske 02.12.2020 04:48
Wählen Sie einen bequemen Platz mit einer sauberen und ebenen Arbeitsfläche.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021