Ns studenten ov vakantie

Geplaatst op: 19.01.2021

Geldigheid weekabonnement in de zomerperiode: Op saldo reizen met korting Geldigheid weekendabonnement in de zomerperiode: Vrij reizen van vrijdag Celine van Es Toegankelijk plannen.

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Is je studenten OV-chipkaart geldig? Moet je nog  inkopen doen  voor de feestdagen? De weekend studenten OV-chipkaart is geldig op alle paarse dagen. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen.

NS adviseert om met een e-ticket te reizen als je over de grens gaat.

Gratis aanmelden voor NS Extra. Bestel dan bij bol. Heb je een weekabonnent of een weekendabonnement. Je kunt online een RailPlus kaart aanvragen of bij:. Heb je een weekabonnementdan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV studentenkaart?

NS aanbod voor afgestudeerden reist met je mee   Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Plan je reis Locaties.
  • Dit zorgt vaak voor verwarring, omdat de feestdagen gewoon doordeweeks vallen, waardoor je al gauw vergeet dat je ineens moet betalen voor je reis.
  • Studenten weekend OV-chipkaart feestdagen Met een studenten weekend OV kan je zelfs tijdens de feestdagen gratis reizen. Wat als ik mijn OV-chipkaart ben vergeten mee te nemen?

Wijzigingen

Weekabonnement Heb je een weekabonnement, d an kun je in de zomerperiode op saldo reizen met korting. Op de rode dagen is géén van de abonnementen geldig. Naar de homepage reist met je mee. In dat geval is het erg mooi als je gratis kunt reizen met het OV. Let op! Hiervoor heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

Voor de voorwaarden bij andere vervoerders raden we je aan contact op te nemen met de betreffende vervoerder. Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. Reisadvies op maat. Is je studenten OV-chipkaart geldig, ns studenten ov vakantie. Twee weken voordat je studiefinanciering ingaat laadt je het Studentenreisproduct op je OV-chipkaart bij een NS-kaartautomaat of een ander OV-chipkaart ophaalpunt.

Hoofdnavigatie

Toch is in- én uitchecken nodig; dan heb je altijd een geldig vervoerbewijs. Meer informatie. Dan check je niet in- en uit. Je zou ook de feestdagen die hieronder zijn genoemd als vakantie kunnen beschouwen.

Heb je een weekabonnent of een weekendabonnement. Dit kan problematisch zijn als je studie ns studenten ov vakantie eind juli doorgaat. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Compleet overzicht geldigheid studentenreisproduct Geen recht op een studenten-OV.

Dit klopt.

Plan je reis

Studentenreisproduct Gratis of met korting reizen als je studeert. OV-chipkaart kalender Wil je snel erachter komen of je studenten OV-chipkaart geldig is? Voor de Intercity Direct geldt een toeslag. Hoe de regels verschillen voor week en weekend OV studentenkaart lees je hieronder.

Op de weekend ov dag voor hemelvaart dagen zijn beide studenten abonnementen geldig, ns studenten ov vakantie. We vertellen het je in dit bericht. Type reis Vertrek Aankomst. Dit kan problematisch zijn ns studenten ov vakantie je studie tot eind juli doorgaat.

Zo check je in voor je treinreis. OV-chipkaart kalender Op de OV-chipkaart kalender kan je op een overzichtelijke wijze zien of je studenten OV geldig is. Heb je een weekabonnement, d an kun je in de zomerperiode op saldo reizen met korting.

Laatste nieuws

Je kunt nog tot zes uur na het inchecken, op diezelfde dag tot uiterlijk Klaar voor de feestdagen? Hiervoor kan je gebruik maken van een aantal handige websites, zoals SUNtip.

Je zult dus niet hoeven te betalen tijdens de feestdagen. Studenten OV-chipkaart feestdagen Naast de vakanties kennen we ook de feestdagenwaarin aparte regels gelden voor het gebruik van je OV-chipkaart, ns studenten ov vakantie. Ook dan check je in- n uit.

Zie ook:

Scooter met wok melding kopen

Vliegtijd sri lanka rechtstreeks

Hok vlaamse reus bouwen

Ik kan geen mail versturen en ontvangen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Emmeke 20.01.2021 20:13
Op maandag is dit vanaf
Talisa 28.01.2021 20:37
Is je studenten OV-chipkaart geldig? In dat geval is het erg mooi als je gratis kunt reizen met het OV.
Maatje 23.01.2021 15:52
Stuur binnen een maand na reisdatum een teruggave-formulier met de noodzakelijke bewijsstukken naar NS Klantenservice, Postbus , HA Utrecht. Zo check je in voor je treinreis.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021