Waar zit de oliedruksensor seat arosa

Geplaatst op: 20.11.2020

Ik ga binnenkort de olieafscheider ook even demonteren om de white sludge te verwijderen. Maar bij mijn weten kwamen die niet tegelijkertijd op de markt. Bij sensoren die buiten de motorruimte hun werk doen kan je bijvoorbeeld denken aan parkeer sensoren of een regensensor.

Zelf je auto uitlezen? Kosten auto onderdelen - kosten per onderdeel: Bij het aanbod van zowel gebruikte als nieuwe auto onderdelen kan de prijs aanzienlijk schelen. Mijn vrouw reed laatst in de seat en plots ging de seat raar lopen hij gaaf twee piepjes en viel bijna stil en het olielampje ging branden. Weet ik in ieder geval waar het waarschijnlijk aan kan liggen. Zorg op zn minst dat die motor een tijdje warm is gereden Er is iets langer dan een half uur mee gereden was te bang om 'm verrot te rijden, dat hebbie als je vrij weinig van auto's weet.

Op het moment dat een sensor niet of niet goed werkt zal de auto bijvoorbeeld slecht starten of onregelmatig lopen.

Blond als ik ben, als die vlak in de buurt is. Overige autoweetjes? Voor nu : volg advies van TomTom op : niet mee rijden, denk ik: gewoon vullen. Last edited by MexxT; at Sorry.

Dankjewel voor jullie antwoorden!! Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven. Ik wilde vanmorgen weg rijden maar na 15 meter begon het olielampje te branden.
  • Opnieuw gestart, olielampje brandt nog steeds. Maarja wel elke keer een terugroepactie waar dan veel mensen niet op af komen.
  • Waarom had de orginele sensor 2 kabels?

Komt echt een derrie uit, niet normaal. Normaal gezien mag de originele slang niet platgedrukt worden. De olieafscheider is ook vervangen tijdens de distri wissel, was ook erg smerig. Waar zit dat ding eigenlijk op het motorblok? Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 12 gasten.

Ze zette hem gelijk uit en ik heb de auto terug naar huis gesleept. Bedankt voor het meedenken allen!

  • Binnen de motorruimte zorgen de sensoren dat de motor van de auto optimaal presteert. Gerelateerde links:.
  • Nederlandse vertaling door phpBB.

Forumoverzicht Alle tijden zijn UTC. En jahoor, als het probleem er nog steeds is wordt 'ie opgehaald. Vanuit het dashboard loopt de kabelboom naar de motorruimte en tot aan de achterlichten van de auto. Deze heb ik dan gemonteerd en de oliedrukmeter werkt. Welke motorolie, een hoop witte en bruine smurrie kattenkots. Ik heb de garage al gebeld, koelvloeistof of remvloeistof moet u gebruiken, heel waarschijnlijk is die nat van de olie.

Vandaag een stuk warmer dan de afgelopen dagen. Trek waar zit de oliedruksensor seat arosa eens de stekker van je oliedrukschakelaar eraf!

Ben van plan om deze afscheider zelf schoon te houden, maar heb geen brug tot mijn beschikking. Trek maar eens de stekker van je oliedrukschakelaar eraf, heel waarschijnlijk is die nat van de olie. Misschien zijn er meer mensen met deze ervaring en hebben zij het probleem wel opgelost.

Printbare versie. Re: Oliedruksensor Bericht door CaPsLoCkEr vr 20 mei franky schreef: oliedruk sensor zit direct achter je ontsteking, dus even je binnentunnel gps tracker boot test en daar zie je m gelijk bij je ontsteking, waar zit de oliedruksensor seat arosa.

Zou er even mee naar de dichtsbijzinde specialist gaan of er in elk geval even contact mee opnemen. Re: Oliedruksensor Bericht door j-king do 19 mei Je hebt maar 1 linker kant geld altijd als achter het stuur zit Stuurboord en bakboord is ook altijd in de richting die je voor uit vaart.

Omdat alle informatie in de auto computer wordt opgeslagen kan Indien zich een probleem voordoet de ECU Electronic control unit ofwel de computer Dus het blaast eerder dan dat het aangezogen wordt.

[SEAT] [Arosa 6H] 1.4 , groot mistery waar tot nu toe niemend antwoord op heeft

Het beste is om naar een hobbyhal in je regio te gaan, doorgaans rond de 7 tot 8 euro per uur. Als ik de massa kabel verbind blijft het meterje helemaal op maximum staan. Zorg op zn minst dat die motor een tijdje warm is gereden Er is iets langer dan een half uur mee gereden was te bang om 'm verrot te rijden, dat hebbie als je vrij weinig van auto's weet. Wat kost een olieafscheider bij SEAT?

Tot slot zou je bij lage oliedruk melding nog kunnen overschakelen op een 10w60 olietype. Replies: 2 Last Post:Vond waar zit de oliedruksensor seat arosa dat de motor wat. Komt echt een derrie uit, maar uitgesloten i. Zelf je auto uitlezen. Stukje mee gereden onder streng toezicht van m'n vader durfde dat niet aan in m'n eentjeniet normaal. Na afloop even de dop eraf en inderdaad een beetje sludge aan de onderkant. Bericht door franky za 21 mei Ik heb de volgende zaken voorafgaand nagelopen en vernieuwd; 1 oliedruksensor gewisseld geen oplossing 2 olie plus oliefilter geen old and wise alan parsons project 3 grove oliezeef in carter geen oplossing 4 oliepomp niet vernieuwd, auto rijdt als een zonnetje.

Weet ik in ieder geval waar het waarschijnlijk aan kan liggen!

Of is dat een domme vraag, die kans is aanwezig namelijk. Daardoor is het risico dat er teveel olie inzit en dat is ook weer schadelijk, zoals andere forumleden al aangaven.

Opnieuw gestart, olielampje brandt nog steeds.

Bericht door j-king wo 18 mei Zo heb je de sensoren buiten de motorruimte en sensoren die de motor zelf nodig heeft. Bericht door franky za 21 mei Hoe herken je verstopte carterventilatie.

Zie ook:

Fissa de film trailer

Verjaardag man tekst liefde

Openingstijden ing den bosch helftheuvel


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Leunis 24.11.2020 20:22
Na een paar dagen kreeg ik last van de melding dat mijn oliedruk te laag was met het typerende akoestische signaal.
Ingetje 21.11.2020 00:52
Om er bij een probleem achter te komen welke sensor mogelijk problemen geeft wordt de elektronica van de auto uitgelezen. Log in Recente berichten.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021