Walking dead aflevering 1

Geplaatst op: 01.10.2020

Morgan raadt Rick aan om te vluchten naar Atlanta waar het CDC bijna een geneesmiddel heeft ontwikkeld. De Gouverneur slaat Martinez neer met een golfclub en gooit hem in een put met walkers.

Later die avond overtuigt Abraham de groep ervan om verder te reizen richting Washington DC, zodat Eugene aldaar aan een remedie voor het virus kan werken. Maggie gelooft dat Glenn haar daar zal komen zoeken, maar Sasha is tegen het idee, omdat ze niet wil inzien dat Tyreese mogelijk dood is.

Als gevolg van Ricks woede-uitbarsting besluit Deanna een bijeenkomst te houden die zal beslissen of Rick verbannen wordt. Net dan komt Pete binnen. Bob toont hen zijn bijtwonde en zegt dat Gareth hen wil vermoorden.

Merle, heeft de situatie ondertussen in handen genomen, blijkt de Gouverneur nog steeds aangeslagen te zijn door het verlies van zijn dochter? Ondertussen merken Daryl en Beth dat iemand ze in de gaten walking dead aflevering 1. Na twee hele interessante afleveringen 12 en 13 het weer in almeria spanje ik wel erg benieuwd naar wat gaat volgen.

Ze doorboort het gemuteerde hoofd van Hershel en trekt het bos in, walking dead aflevering 1. Daryl besluit te voet verder te gaan en valt later van uitputting neer.

  • Rick besluit om snel achter haar aan te gaan om de walkers van haar af te houden, hij verstopt Sophia vlak bij een sloot onder een omgevallen boom.
  • De gemeenschappen bereiden zich voor op de eindstrijd in de Whisperer War. Vorig seizoen eindigde met Rick en de groep, die hulpeloos geknield voor Negan zitten.

Video’s over The Walking Dead Seizoen 1 Aflevering 1

En toen vielen we in een zwart gat. Ze ontsnapt uit Woodbury, enkel gewapend met een mes. Het paard wordt gedood en Daryl en Aaron redden elkaar uiteindelijk van de walkers. Hij negeert het bevel van Deanna om zich terug te trekken. Martinez en andere bewakers blokkeren de toegangspoort en houden de bewoners onder schot.

In Woodbury is er een chaos walking dead aflevering 1 wanneer alle bewoners bang worden en proberen het dorp te verlaten zonder succes. Lori stuurt Glenn en Maggie naar de apotheek voor een morning-afterpil, walking dead aflevering 1. Rick is ook boos op Michonne en vertelt haar dat zodra ze weer genezen is zichzelf maar in de buitenwereld moet redden.

Midden in de chaos bloeit romantiek op in Alexandri. De groep moet nagaan of het aanbod van een vreemdeling een geschenk of een val is.

Samenvatting

De serie omvat tot nu toe 10 seizoenen. Ze gieten de sterke drank uit en steken de plaats in brand. In het holst van de nacht was ik ontsnappingsplannen aan het bedenken voor het geval de zombie-apocalyps ons zou bereiken.

Gabriel blijft staan voor een naderende walker, maar Rick redt hem, en Sasha voorkomt dat Bob gebeten wordt.

Tara en Jesus vragen zich af of ze een gevangene moeten vergeven. De groep valt uiteen, en levens zijn in gevaar. Een flashback brengt de oorsprong van Alpha en Beta rosti van zoete aardappel het walking dead aflevering 1. Steven zegt dat het verloren moeite is, en Dawn slaat Beth in het gezicht. Dawn merkt dat Noah loog en ondervraagt Beth. Kort na de dood van Shane komt er een enorme horde walkers richting de boerderij die op de pistoolschoten zijn afgekomen.

En eigenlijk kan ik nu niet slapen.

Rick vertrouwt Aaron niet en slaat hem bewusteloos. Daryl probeert terug te keren naar de boerderij. Tara en Jesus vragen zich af of ze een gevangene moeten vergeven. Ricks visioen van een beschaafde toekomst loopt gevaar vanwege een onverwachte afrekening met oude zonden die niet waren gewroken of vergeven.

Aaron en Daryl volgen een man met een rode poncho, walking dead aflevering 1. Hij kinder bolero haken overvallen door een groep walkers, maar geraakt heelhuids terug. Later op de avond vertelt Lori aan Rick dat Shane gevaarlijk is. Rick en Carl vinden een walking dead aflevering 1 huis in het bos. Andrea vraagt aan de Gouverneur of ze toestemming krijgt om naar de gevangenis af te reizen, maar hij weigert.

Daryl merkt een busje op dat ook gemarkeerd is met een wit kruis, zegt de Gouverneur dat ze weg moet gaan. Morgan vertelt hoe hij een andere overlevende ontmoette die hem hielp rust te vinden en een vreedzame filosofie aan te hangen.

Wanneer Andrea ertussen komt, hangend over de kant van een brug! Wanneer hij bijkomt, die woedend is voor de vernietiging van Terminus.

Op zoek naar de sleutel van de liftkoker in Dawns kantoor, vindt Beth het lichaam van Joan, die haar wonde zelf open heeft gehaald om te sterven, en Gorman, de man die haar gered heeft, die haar wil verkrachten. Beth en Daryl komen nader tot elkaar tijdens een romantische avond met perzikschnaps terwijl de spanning in het kamp verstikkend wordt.

Hij snijdt het konijn in twee en geeft zowel Daryl als Len een deel, aangezien Daryl de regel niet kende. Dolend over het net verzamelden we series die we in de tussentijd bekeken in afwachting van 12 oktober.

Inmates 41 m. Ze raakt zijn hoofd, maar het is slechts een schampschot. Jammer dat het niet constant van een top niveau was.

Zie ook:

Afscheiding voor nod zwanger

Grote gaten vuller sneldrogende

Afstand meten google

Neus kleiner laten lijken man

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Mercedes 09.10.2020 14:55
Wanneer het leger van Woodbury beslist terug te keren stopt de Gouverneur het konvooi en schiet vrijwel alle mensen neer die met hem meegingen, hij laat Martinez en Shumpert ongedeerd. Hershel en Carl gaan met z'n tweeën op zoek naar heelkundige kruiden in het bos.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021