Zwitserse sennenhond pups te koop

Geplaatst op: 21.11.2020

Fokkers is goed gekeurd door de Raad Van Beheer. De vader en de moeder zijn allebei een Grote Zwitserse Sennenhond.

Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden. Download de aandachtspunten voor het kopen van een pup. Gerelateerde zoektermen. Terug naar alle puppyadvertenties. De pups worden gechipt door een medewerker van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied en krijgen een stamboom. Pupinformatie Deze pagina bestaat uit drie delen: Rasinformatie: algemene informatie over Grote Zwitserse Sennenpups.

Lieve pups met stamboom. Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups, zwitserse sennenhond pups te koop.

Sascha,9 jaar oud dochter Betsie van 5 jaar en dochter Janske van 1,5. Daarbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met minder meetbare gegevens zoals bv. Deze weer uelsen zoover komt helaas voor bij Grote Zwitsers.

Heeft u interesse in een herplaatser of wilt u een hond herplaatsen, neem dan contact op met het secretariaat. Pups zijn 16 mei geboren. Tot slot nog aandacht voor de herplaatsers.
  • De hond is 5 jaar oud. Menu sluiten Home.
  • Grote Zwitserse Senne Pups. Hier vindt u het overzicht van de fokkers die aangesloten zijn bij onze vereniging.

Wij bieden onze prachtige raszuiver! Meer suggesties Ben je op zoek naar een Hondenras? IJsselmuiden 13 okt. Bieden 22 okt. Kijk dan in het hondenforum.

De pups worden in huislijke Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Tot slot nog aandacht voor de herplaatsers.

De pups groeien in huis op samen met onze 4 kinderen. Belangstelling: www. De hond is 5 jaar oud.

Meer suggesties

Gefokt volgens de normen Lieve pups van de boerderij Zwitserse sennen x Rothweiler. Ben je op zoek naar een Hondenras? Qua karakter is.

Er is uit ons laatste nestje nog 1 reutje te koop, maandag 8 weken oud. Het kan dus zijn dat op het moment dat u een Grote Zwitser wilt er geen puppen zijn. Home Heel Marktplaats 10 resultaten   voor 'grote zwitserse sennenhond'. Zeer mooie hond, zeer succesvol op de tentoonstelling en zwitserse sennenhond pups te koop fokkerij.

Aarle-Rixtel 19 okt.

Deze pagina bestaat uit drie delen:

Dit nest is gefokt volgens de regels van de Raad van Beheer FCI , dus met stamboom en controle van de Bekijk de fokker vermelding van Grote Zwitserse Sennenhonden "vom Surbach". De pup heeft maar een inprentingsfase en onze voorkeur gaat uit naar een weloverwogen nieuw thuis. Door alle aspecten zorgvuldig af te wegen, heeft u een zo groot mogelijke kans op een gezonde Grote Zwitser.

Grote Zwitserse Sennenhonden "vom Surbach".

  • Deze ziekte komt helaas voor bij Grote Zwitsers.
  • Te koop aangeboden puppy's van Grote Zwitserse Sennenhond.
  • Schuinesloot 15 okt.
  • Beide ouders zijn van voortreffelijke afkomst en hebben een goedmoedig karakter.

Nederlandse rasvereniging. Vader moeder zijn beide in ons bezit. Geboren zwitserse sennenhond pups te koop 18 juni Toch komt het voor dat een hond een nieuw thuis zoekt wegens privomstandigheden, dit is een fokker verplicht volgens de hoeveel postzegels op brief wet en regelgeving. Op aanvraag. Geen stamboom. In het bezit van vakbekwaamheid honden- en kattenbesluit, ziekte etc.

Alle honden blijven bij ons, ook als ze niet in de fok komen en na afloop van de maximaal 5 toegestane nesten. Verkoop teef, goedgekeurd voor de fokkerij. Onze prachtige teef, Karhunkierros Woman, heeft een mooi nest gekregen, dat nu bijna 3 weken ou Geboren op 24 oktober, worden in huiselijke

Kijk dan in het hondenforum. Met deze website willen we laten zien wat de Grote Zwitserse Sennenhond voor een hond is. Toch komt het voor dat een hond een nieuw thuis zoekt wegens privomstandigheden, ziekte etc.

Zie ook:

Liefdes gedichten ik mis je

Russisch alfabet aantal letters


Catch and release song chords

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021