Backpack route sri lanka 2 weken

Geplaatst op: 20.02.2021

Zij werken met lokale reisspecialisten, die samen met jou je reis op maat kleinschalig en verantwoord regelen. Hostel tip: Pigeons nest.

Deze reisroute voor Sri Lanka leid je in 3 à 4 weken langs de highlighs aan de zuidkust en in het midden van Sri Lanka. Eenmaal opgelucht op het strand van Waskaduwa aangekomen, heb ik de laatste dagen genoten van de zon. Ondanks de regen heb ik mij prima vermaakt in de tempel, het was erg indrukwekkend. Vroeg opgestaan na een heerlijke nacht te hebben geslapen.

Reisroutes Sri Lanka.

U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld? Als je vlucht later vertrekt kun je ook in een keer doorreizen vanuit Hikkaduwa. Over bijna alle bestemmingen op deze reisroute hebben we ook een los artikel met tips geschreven. Bezienswaardigheden liggen op loopafstand?

Ik ben daarom ook snel doorgereisd. Controleer voordat je op reis gaat of je met jouw bankpas wereldwijd geld kan opnemen.

Berichtnavigatie

Kijk dan eerst wat er vanuit deze verzekering vergoed wordt zodat je niets dubbel gaat verzekeren. Tijd voor wat ontspanning zo op het einde van de reis.

Al deze bezienswaardigheden kunnen al met al behoorlijk aantikken. Over bijna alle bestemmingen op deze reisroute hebben we ook een los artikel met tips geschreven.

Het is daarom slim om buiten de spits te reizen dus bijvoorbeeld wat later in de ochtend. Heerlijk voor een paar dagen bijkomen op het strand.

Golden Temple in Dambulla? Spetterpret Bangkok 3. Foto credits: Sofie, Booking. Heb je meer tijd in Negombo. Kandy  8.

Route facts

I will be back! Wat dacht je van gigantische liggende boeddha beelden? Met een tuk tuk of taxi kom je makkelijk van het busstation in Matara bij Meddawatta.

Na het surfgeweld van deze omgeving is het tijd om de boel de boel te laten op de stranden van Mirissa. Het was begin van de avond dus veel tijd voor dingen te doen was er niet. Dambulla is een goede uitvalbasis om meerdere hoogtepunten van Sri Lanka te bezoeken. Behalve een beklimming kun je ook met blozen engels betekenis gehuurde scooter naar het in de buurt gelegen Dambulla daar de in bergen uitgehakte tempels te bekijken?

Hi Sandra, Bedankt voor je berichtje! In Embilipitiya is verder namelijk niet veel te doen. Blij met mijn tips, backpack route sri lanka 2 weken.

Route voor als je gaat backpacken in Sri Lanka

Kandy is een van de grootste steden van Sri Lanka. Kandy Dambulla Sigiriya Anuradhapura Polonnaruwa. Het reistempo ligt daar dus wat hoger en daarom hebben we dit in het begin van de reisroute gestopt. Bokor Hill Station Koh Phayam 3.

Over backpackspots gesproken, ook Arugam Bay is een plek waar menig backpacker graag komt. Negombo Cambodja Thailand 1. De treinreis vanuit Nuwara Eliya naar Ella schijnt n van de mooiste treinreizen van de wereld te zijn. Kuala Lumpur 2. Volg je backpacklust al? Sigiriya Lion's Rock Sigiriya is een piepklein dorpje waar de gelijknamige backpack route sri lanka 2 weken ligt temidden van de jungle en rijstvelden.

Bratanmeer waar ligt hoogerheide Munduk 7. Hallo Roell, wat een vette lijst aan dingen. Ella Nuwara Eliya Haputale.

Vliegticket boeken

Eenmaal aangekomen op bestemming heb ik de leuke drukke straatjes van Kandy door gestruind. Dit omdat het allemaal niet echt bestemmingen zijn waar je lang hoeft te blijven, de meeste heb je binnen twee á drie dagen wel gezien. Hier slaap je in een kamer met een openlucht badkamer.

Andere gasten zijn erg enthousiast en beoordelen dit hostel met een 8,7.

Vanuit Tissamaharama kun je een shared taxi nemen naar de kust. Je kunt ook in goedkopere accommodaties slapen. De onwijs gastvriendelijke mensen hebben mijn reis heel bijzonder gemaakt en ook de natuur en het eten was fantastisch.

Zie ook:

Bosch wasmachine wordt niet warm

Bedrijfsruimte te huur naaldwijk

Restaurant hudson aert van der goesstraat den haag

Verwijderde whatsapps terughalen android

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021