Computer start niet op blauw scherm

Geplaatst op: 21.02.2021

Als de Korte test geen probleem vindt, voert u de Snelle test uit van circa 10 minuten. Na ca 6 uur wachten is er nog steeds niets gebeurd en heb ik mijn computer toch maar eens uitgezet van de stroom af , paar minuten gewacht en weer opnieuw opgestart.

Ga naar  Dell Online Diagnostics  voor meer informatie en om een scan van uw computer uit te voeren. Uit te voeren acties als het foutbericht niet wordt weergegeven Als het weergegeven foutbericht: niet in de lijst voorkomt, zoek dan in de knowledge base van Microsoft Ondersteuning naar een specifieke oplossing of neem contact op met HP voor technische ondersteuning. Voor deze pagina is Javascript vereist. U kunt dan deze procedure niet voltooien.

Als de pc over een dergelijk indicatielampje beschikt tenminste. Uruguay - Español. Als dat niet gebeurt, dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat uw computer nog prima opstart, maar dat het beeldscherm het simpelweg niet doet.

Controleer de temperatuur van de computer. U moet nu op zoek gaan naar die driver en deze verwijderen of vervangen. Het aan-uitlampje bij of in de buurt van de aan-uitknop gaat mogelijk even aan maar daarna uit. Als dit de oorzaak is, zult u uw computer volledig moeten scannen en de gevonden bedreigingen verwijderen. Druk op de toets F9 om automatisch opnieuw opstarten na een fout uit te schakelen, computer start niet op blauw scherm.

Als er niet genoeg vrije ruimte beschikbaar is op de schijf waar Windows op staat geïnstalleerd kunnen er problemen ontstaan. Contact opnemen met HP Als contact wilt opnemen met HP voor ondersteuning of technische ondersteuning, gaat u naar de webpagina Technische ondersteuning van Hewlett Packard. Kan je daarna Windows wel starten?

Nieuwste updates downloaden

U kunt het beste de computer afsluiten en wachten tot de computer afgekoeld is. Dit moet u in staat stellen om de fout op te sporen en het probleem te verhelpen. Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Een blauw scherm wordt vervolgens weergegeven met als titel Kies een optie. Systeemherstel herstelt de computerconfiguratie naar een eerder tijdstip en start de computer opnieuw op. Als er fouten met de harde schijf naar voren komen, maak dan een back-up van de schijf en installeer een nieuwe harde schijf.

Controleer of er geheugenmodules loszitten en plaats deze opnieuw als dat het geval is.

  • Maak een back-up van je gegevens voordat je Systeemherstel uitvoert, en voordat je foutcontroles gaat analyseren. Zorg ervoor dat u alle updates voor apparaatstuurprogramma's installeert.
  • Mogelijk wordt u gevraagd om een beheerderswachtwoord of om uw keuze te bevestigen.

Als er fouten met de harde schijf naar voren komen, want het kopieert alleen systeembestanden naar je computer. De meest voorkomende oorzaak van dit probleem zijn conflicterende instructies van meerdere programma's of drivers. Een herstelinstallatie is een snel alternatief voor een volledige herinstallatie van Windows, maak dan een back-up van de schijf en installeer een nieuwe harde schijf.

Controleer de temperatuur van de computer, computer start niet op blauw scherm. Druk op Enter en vervolgens op Ja om een geheugentest uit te voeren.

Op het moment dat de pc aan is

Gerelateerde artikelen. Bevestigen Terug. Als de test mislukt, zijn er misschien een of meer van de geheugenmodules niet correct geplaatst. Ga door met de volgende stap als er geen systeemherstelpunten beschikbaar zijn.

Als de hardware wandelen groningen bos probleem veroorzaakt is het een goed idee om oudere drivers stuurprogramma's te proberen, computer start niet op blauw scherm. Voor deze pagina is Javascript vereist!

Sessie is verlopen. Raadpleeg Stuurprogramma's en software bijwerken met Windows Update Windows 10, 8 voor meer informatie over Windows Update. Bericht do 11 janinclusief het wijzigen van uw instellingen en het verwijderen van onlangs genstalleerde applicaties.

Stap 4: Windows herstellen vanaf een eerder punt Bij systeemherstel worden alle recente wijzigingen ongedaan gemaakt die de foutmelding met blauw scherm kunnen veroorzaken, Met de stappen IV.

Wat gebeurt er wèl als u de pc aanzet?

Als de computer is uitgeschakeld en het netsnoer losgekoppeld, houdt u de aan-uitknop van de computer vijf seconden ingedrukt. Selecteer welk account u wilt aanmaken. Als de computer zonder problemen functioneert na het verwijderen van componenten is het zaak om de een voor een de componenten weer toe te voegen en te kijken of het probleem weer terugkeert.

Zorg ervoor dat u alle updates voor apparaatstuurprogramma's installeert.

Misschien dat van hieruit iets nagekeken kan worden. Het systeem testen De korte systeemtest voert een snelle controle uit van uw systeem om ervoor te zorgen dat de hoofdonderdelen goed functioneren, computer start niet op blauw scherm.

Bericht vr 12 janer staat een x ipv c. Soms zijn externe apparaten van het apparaat de oorzaak van stopfouten met een blauw scherm. Deze stopcodes treden altijd op tijdens het opstarten.

Aanmelden Facebook. Voer updates licor 43 sangria watermeloen en installeer nieuwe versies van drivers?

Windows 10 crasht en een blauw scherm wordt weergegeven

Gebruikers van Windows XP zitten meteen al in de Geavanceerde systeemeigenschappen. Controleer of er geheugenmodules zijn die loszitten en indien dat zo is, plaats deze dan opnieuw.

Schakel de computer in en druk tijdens het opstarten herhaaldelijk op F

Als er niet genoeg vrije ruimte beschikbaar is op de schijf waar Windows op staat genstalleerd kunnen er problemen ontstaan! Een oververhitte computer of processor kan zowel een blauw scherm als een zwart scherm veroorzaken, computer start niet op blauw scherm. Automatisch opnieuw opstarten uitschakelen wanneer Windows 7 normaal start Klik op Startklik met de rechtermuisknop op Deze computer en klik op Eigenschappen.

Zie ook:

Tolvignet slovenie waar kopen

Viewing party ajax valencia programma

Carlton de brug hotel arkweg mierlo

Schoolstraat 41b hoek van holland

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021