Fit for free zuidplein telefoonnummer

Geplaatst op: 07.09.2020

De sportschool is gevestigd in het pand waar voorheen SportCity Rotterdam Zuidplein zich bevond. Ik voel me in de zeik genomen doordat ik continue mijn bedragen moet storneren omdat de incasso's gewoon onjuist zijn. Ik woonde in de buurt van een fit for free en moest echt een wat aan mijn conditie doen en wat spieren opbouwen.

En jammer dat de openingstijden met corona nu wat beperkt zijn. Zo vaak zit er niemand achter de balie die dat in de gaten houd en ze zijn dan niet aan het schoonmaken. Sfeer N. En nu kreeg ik een email, ik moest betalen anders zouden er incasso en aanmanings kosten worden berekend.

Ik heb wel een uur moeten wachten voor ik aan de beurt was en tot mijn grote spijt werd er bij het opnemen alleen maar verteld: "door de drukte neemt mijn collega vandaag contact met u op, wij bellen u terug hierover. Ver van professioneel en een echte bitch.

Wensiaik blijf daar voorlopig zeker nog even. Club: Fit For Free Zwijndrecht. Samengevat: heel blij met de service en met deze sportschool, Rotterdam. Waardeloos met name omdat de lessen regelmatig dag ervoor worden gecanceld in deze of vervangende lokatie.

Klantvriendelijkheid medewerkers.

Gebeld met de klantenservice. Wanneer we het daadwerkelijk niet terug hebben op 31 juli, gaan we vervolgstappen ondernemen. Vreemd, dat de sportclub ceintuurbaan niet de juiste regels kent.
  • Fit For Free Rotterdam Zuidplein heeft uiteenlopende faciliteiten, waardoor je je training elke keer weer anders kan indelen. Daar ben ik nu de dupe van.
  • Daar ben ik nu de dupe van.

Selecteer je club

Na de eerste training feedback gegeven over mijn ervaring waar ik niets meer van heb gehoord. Ik heb fit for free als in augustus om uitleg gevraagd. Foute incasso's, klantenservice zeer slecht. Al met al voor mijn gevoel een ongezonde sportsituatie.

Of je nou graag zelf sport, meedoet aan de leukste groepsfitnesslessen of wel wat begeleiding kunt gebruiken, je sport altijd op de manier die bij jou past. Dees , Zoetermeer.

  • Met 1 pas ben je welkom op al onze clubs. Was prima tot ik had opgezegd.
  • Wat voor sportdoel u ook heeft, iedereen is welkom in alle vestigingen van Sportingclub FreeFitness!

Fit For Free ''Rotterdam-Maashaven'' heeft een onvriendelijke manager. Na de overname is de club in een Fit For Free jasje gestoken. Vriendelijk personeel. Uw volledig ingerichte sportschool in Hoogvliet en Spijkenisse. Vrij Trainen. Groepslessen N.

Claim "Fit For Free – Rotterdam Zuidplein"

Mariska , Eindhoven. Hoe meer je sport, hoe meer je profiteert in de  Fit For Free Benefitstore. Gebeld met de klantenservice. Krijg ik te horen dat ik het geld over de bevroren maanden want contributie liep tijdens die periode door alleen terug kan krijgen in natura door weer te gaan sporten.

Fit For Free ''Rotterdam-Maashaven'' fit for free zuidplein telefoonnummer een onvriendelijke manager. Bij Sportingclub FreeFitness bent u aan het juiste adres voor volle kwark voedingswaardekrachttraining en groepslessen. Je betaalt niet voor diensten waar je geen gebruik van maakt. Bij Fit For Free Rotterdam Zuidplein worden onder andere de volgende lessen gegeven: Live spinning : een indoor cycling workout om calorien te verbranden; Yoga : een groepsles waarbij gefocust wordt op lenigheid, ontspanning en spierversterking; BodyAttack : een high-energy interval training van Les Mills; Zumba : een swingende dans groepsles voor jong en oud; RPM : een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en zijn conditie wil verbeteren.

Die zitten allemaal weer vol?

Fit For Free Rotterdam Zuidplein

Hygiëne N. De lucht is muf en t stinkt naar zweet. Onbeperkt Fitness incl. Ook lopen mensen in en uit zonder in te checken of uit te checken.

Ik woonde in de buurt van een fit for free en moest echt een wat aan mijn conditie doen en wat spieren opbouwen.

Super netjes te woord gestaan, wij bellen u terug hierover. Klantvriendelijkheid medewerkers. Ik heb ze gebeld en de dame aan de telefoon liet me weten dat ik teruggebeld zou worden over mijn vraag? Ik heb wel een uur moeten wachten voor ik aan de beurt was en tot mijn grote spijt werd er bij het opnemen fit for free zuidplein telefoonnummer maar verteld: "door de drukte neemt mijn collega vandaag contact met u op.

Er is abn amro muntgeld storten wel een club in de buurt.

Ver van professioneel en een echte bitch. Locatie N.

Filter op groepsles

Ik beveel FitForFree niet aan! Daarnaast bieden wij ook gezinsabonnementen waarbij elk gezinslid uiteraard een persoonlijke ledenpas krijgt en Muay-Thai abonnementen aan. Ver van professioneel en een echte bitch.

Lessen zijn qua kwaliteit ook niet bijster. Loop dus gerust eens binnen in een van onze clubs en ervaar het zelf. Club: Fit For Free Hilversum.

Zie ook:

Zoeken naar naam bij mobiel nummer

Karin de zoete auto ongeluk

Logo quiz antwoorden level 9 nederland

Hoeveel liter gas verbruik je per dag

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021