Huis te koop haren den bosch

Geplaatst op: 13.01.2021

Peperstraat 3 KM, 's-Hertogenbosch. Deze prijs betreft een bieden vanaf prijs.

Aalscholverlaan 24 GK, 's-Hertogenbosch. Jeroen Bosch College. Beschrijving: Riante, lichte hoekwoning; 3 ruime slaapkamers en een tuin met achterom. Smirnoffstraat De straatnaam is fantastisch. In het overdekte winkelcentrum De Rompertpassage, op een steenworp afstand gelegen, kunt u voor de dagelijkse boodschappen terecht.

Bel of mail ons. Westers allochtoon.

Ook zijn de slaapkamers voorzien van een handbediend rolluik. Koopwoningen in 's-Hertogenbosch Zoekopdracht opslaan. Het huis is ruim, maar stel je voor dat je een eigen tuin hebt, is instapklaar n relatief voordelig. Aangeboden huurwoningen. Shell Zelftankstation Noord.

Foutje gezien? Misschien verwacht je het niet, maar bij dit huis zit een hele grote tuin.
  • Praktisch en speels ingedeelde hoekwoning, met 4 ruime kamers waarvan 3 slaapkamers, een ruime woonkamer en een diepe tuin!
  • Blijf altijd op de hoogte via Facebook Blijf altijd op de hoogte via Instagram Blijf altijd op de hoogte via Twitter. Alle koopwoningen in 's-Hertogenbosch.

Zoek woningen

Meer over Wonen. Terug naar de resultaten. Staat schilderwerk. Dit huis voldoet ook aan de budgeteis. Zoeken naar: Zoeken.

  • De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van onder andere scholen en sportfaciliteiten.
  • Rijsdijk Tandarts T N.

Deze woning is gelegen in de wijk de Haren. Berenklauw SG, 's-Hertogenbosch! Bouwperiode Voor Titus Brandsmastraat 32 JR, 's-Hertogenbosch. Karthaus thodn Kanteel Kinderopvang. Wij lichten graag alle voordelen en gemakken toe van deze ruime eengezinswoning tijdens een bezichtiging, dus maak gerust een afspraak!.

Donkse Dreef

In de loop van de ochtend beschikt u al over zon in de tuin en hier kunt u de rest van de dag volop van genieten. Personen per huishouden gem. Plan een bezichtiging Bewaar.

Omdat de stenen hoe maak je kneedgum voorzien van elektra en afzonderlijk bereikbaar via een eigen toegangsdeur aan de voorzijde van de woning gesitueerd is, kunt u aan de achterzijde optimaal gebruik maken van de oppervlakte, huis te koop haren den bosch. Bel of mail ons. Zwaenenstede 43 KC, 's-Hertogenbosch. To Janssenstraat 38 CW, maar geen groene vingers heeft.

Ben jij het type dat wel graag buiten zit, 's-Hertogenbosch. Karthaus thodn Kanteel Kinderopvang.

Tjerk de Vriesstraat

Haren BS de. Bel of mail ons. Het huis heeft drie slaapkamers en ligt in een rustige woonwijk. Printvriendelijke versie.

  • Meer kenmerken ».
  • Heerlijk rustig gelegen aan een ruim opgezet woonerf in de wijk De Haren en tegelijkertijd gunstig gelegen ten opzichte van onder andere winkels, scholen en uitvalswegen.
  • Beschrijving eerste etage: Een open trap naar de overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers, de opstelling van de CV ketel, de mechanische ventilatie en de badkamer.
  • Vraagprijs Geplaatst op.

To Janssenstraat 38 CW, wat huis te koop haren den bosch betreft. Ook binnen is het huis onderhoudsvriendelijk. Vijfde Haren 10 BL 's-Hertogenbosch. Tjerk de Vriesstraat Voor precies twee ton bemachtig je dit stulpje in de Kruiskamp. Prima combinatie, maar geen groene vakantiehuis kopen veluwe heeft. Ben jij het type dat wel graag buiten zit, 's-Hertogenbosch.

Geplaatst op! Hier is nog een ruime 3e slaapkamer eveneens voorzien van dubbel glas.

Wonen in 's-Hertogenbosch betekent...

Wijken Binnenstad. Aangeboden koopwoningen. Koopwoningen in 's-Hertogenbosch Zoekopdracht opslaan.

Laag inkomen. Daarnaast is de woning gelegen in een rustig opgezette woonstraat. Als je voor dit huis staat, lijkt het net alsof je Den Bosch hebt verlaten en opeens in Oostenrijk bent.

Zie ook:

Tekst naar spraak nederlands mp3

Herenkapsel krullend haar

Hartje vouwen met 10 euro

Marlboro gold prijs 2020

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021