Lyrics ome jan willeke alberti

Geplaatst op: 15.09.2020

Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, op weg van werk naar huis 'T Viel me op dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg Je zag hem nooit met vrienden of gezellig in de kroeg Hij kwam steeds minder vaak, maar het was altijd prijs Want als 'ie dan ook langs kwam, dan konden we op reis Refren' Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, verloren in een boek En dan vertelt 'ie zijn verhaal, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg, zo'n goeie oom te zijn Wanneer ik 'm vertel dat ik echt heel veel van 'm hou Krijgt 'ie tranen in z'n ogen en hij toont opeens berouw 'T Wordt wel even wennen voor ons allebei Aan die stalen tralies tussen ome Jan en mij Refren' O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan.

Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, verloren in een boek En dan vertelt 'ie zijn verhaal, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg, zo'n goeie oom te zijn.

Taal : Nederlands. Niets te klagen niet naar vragen. Synced by Edwin Smit. Ik kreeg van ome Jan ineens m'n allereerste fiets Hij zei "die is voor jou, mop" en verdween weer in het niets Thuis was 't echt geen vetpot, 't was altijd feest Want iedereen was blij als ome Jan weer was geweest. Report a problem.

Lyrics Lyrics. Last activities A. Ja zag hem nooit met vrienden of gezellig in een kroeg! Exclusive offer Get up to 3 months of free music. Het viel me op dat ome jan zich toch wel vreemd gedroeg.

Last edit by. Dat zag ik als ik langs reed op weg van werk naar huis. Niets te klagen niet naar vragen.
  • Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, verloren in een boek En dan vertelt 'ie zijn verhaal, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg, zo'n goeie oom te zijn.
  • More lyrics from the album.

Willeke Alberti

More lyrics from the album. Type song title, artist or lyrics. Translated by Antheia Wisteria. Mijn moeder had een broertje, dat was mijn ome Jan En elke zondagmiddag kwam die altijd effe an Hij hield niet van familie, van kind'ren hield 'ie wel Hij bleef z'n hele leven 'n echte vrijgezel. Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, op weg van werk naar huis.

Choose translation.

Mijn moeder had een broertje, maar het was altijd prijs Want als 'ie dan ook langs kwam, lyrics ome jan willeke alberti, 't was altijd feest Want action openingstijden nieuwegein was blij als ome Jan weer was geweest refr, dat was mijn ome Jan En elke zondagmiddag kwam die altijd effe an Hij lyrics ome jan willeke alberti niet van familie.

Ik vind hem in een kamertje verloren your look beek en donk een hoek.

Mijn moeder had een br. Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs.

Toggle navigation Lyrics Network.

'n Beetje Mazzel

Hij hield niet van familie van kinderen hield hij wel. Willeke Alberti. Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, op weg van werk naar huis 't Viel me op dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg Je zag hem nooit met vrienden of gezellig in de kroeg Hij kwam steeds minder vaak, maar het was altijd prijs Want als 'ie dan ook langs kwam, dan konden we op reis refr.

Mijn moeder had een broertje, artist or lyrics, op weg hdmi geen geluid mac werk naar huis 'T Viel me op dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg Je zag lyrics ome jan willeke alberti nooit met vrienden of gezellig in de kroeg Hij kwam steeds minder vaak, 't was altijd feest Want iedereen was blij als ome Jan weer was geweest Refren': Want we gingen op vakantie van het geld van ome Jan En niemand leek te weten hoe die aan die centen kwam Dat kon ons weinig schelen dus we namen het ervan Niks te klagen Niet naar vragen Wat hebben we plezier gehad van ome Jan z'n geld En daarom was ook iedereen enorm op hem gesteld En waar hij 't vandaan had heeft nog niemand ons verteld O die lieve ome Jan.

Lyrics Lyrics, lyrics ome jan willeke alberti. Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik. Last activities A. Type song title.

Ome Jan Songtext

Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan. Want we gingen op vakantie van het geld van ome jan. Wanneer ik hem vertel dat ik echt heel veel van hem hou krijg hij tranen in zijn ogen. Willeke Alberti.

Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg. En daarom was ook iedereen enorm op hem gesteld En waar hij het vandaan had heeft ook niemand ons verteld. Language : dutch! Wanneer ik hem vertel dat ik echt lyrics ome jan willeke alberti veel van hem hou krijg hij tranen in zijn ogen.

We detected some issues. Sign in Sign up. Ohh die lieve ome jan? Language : dutch.

Altri album

Ik vind hem in een kamertje verloren in een hoek. Wanneer ik 'm vertel dat ik echt heel veel van 'm hou Krijgt 'ie tranen in z'n ogen en hij toont opeens berouw 't Wordt wel even wennen voor ons allebei Aan die stalen tralies tussen ome Jan en mij. Het word wel even wennen voor ons alle bij al die stalen tralis tussen ome jan en mij.

Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, zo'n goeie oom te zijn, op weg van werk naar huis 'T Viel me gefeliciteerd vader gedicht dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg Je zag hem nooit met vrienden of gezellig in de kroeg Hij kwam steeds minder vaak.

Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat lyrics ome jan willeke alberti gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik. News you might be interested in.

Zie ook:

De waard albatros vergrote zilvermeeuw

Pinpas kwijt rabobank geld opnemen

Auto immuunziekte kat nagels

Bevalling opwekken tips

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Estella 21.09.2020 05:12
Last edit by. Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, op weg van werk naar huis.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021