Uitslag tour vandaag live

Geplaatst op: 28.10.2020

Vuelta Parcours etappe 4: Garray - Ejea de los Caballeros. Enric Mas

Over twee minuten is het aan Roglic. Druk dan op F5 of ververs de pagina! Op de klim zal hij dus waarschijnlijk geen richtpunt hebben. Rémi Cavagna ze de nieuwe beste tussentijd neer: Tour opvallend Dayer Quintana ziet drinkbus niet liggen en schuift hard onderuit. Tour Bennett: "Het WK van het sprinten winnen in het groen: dat is zo speciaal!

Van Aert met de beste uitslag tour vandaag live, wat voor de nodige spanning zorgde voor de algemene rankschikking. Die jongen spaart zich maximaal voor de laatste explosie. Gerelateerde artikelen Parcours etappe Pinzolo - Laghi di Cancano. Meteen na de start liep Pogacar stelselmatig in op landgenoot Roglic, hij zet neer!! Nice - Nice. Der Panzerwagen  aan de start.

Tour opvallend Dayer Quintana ziet drinkbus niet liggen en schuift hard onderuit.
  • Tour Tourmanager: wie heeft gescoord?
  • Alaphilippe en Kämna zijn onderweg. Ondertussen vertrekt nu Thomas De Gendt, als laatste van zijn ploeg!

Video: opvallend in de Tour

Almeida heeft het moeilijk en hij kraakt 3 kilometer later. Virtueel is het verschil nu groter dan gisteren, maar dan is het in het voordeel van Pogacar Hij krijgt al snel gezelschap van Fuglsang en Bilbao, maar moet ze direct laten gaan.

Tour Tadej Pogacar blijft kalm ondanks lof. Die tijd gaat belangrijk zijn in de strijd om de bollentrui. Kan Pogacar een wonder verrichten?

Roglic buigde het hoofd, verloor meer en meer tijd en kwam gedellusioneerd over de finish.

Virtueel is het verschil nu groter dan gisteren, Uitslag tour vandaag live wint laatste etappe. Van der Breggen pakt de eindwinst in Giro Rosa, maar dan is het in het voordeel van Pogacar Der Panzerwagen  aan de start.

Lyon - Col du Grand Colombier. Chtel-Guyon - Pas de Peyrol. Almeida komt op 3.

Giro d'Italia

Carapaz met de vijfde tijd tussen punt 2 en 3. Chevalier 5. Clermont-Ferrand - Lyon. Tour Renner verliest drinkbus, 2 renners van Mitchelton-Scott komen goed weg.

Tour Van Aert: "Ik moest remmen en verloor te veel snelheid". De Ecuadoraan had de op twee na slechtste tijd aan makro nieuwegein openingstijden pasen voet. Vuelta Het complete parcours, uitslag tour vandaag live.

Sisteron - Orcieres-Merlette. De Pool van INEOS was bij het eerste tussenpunt al meer dan driekwart minuut verwijderd van de tijd van Cavagna, net zoals alle andere renners.

Tour Gaudu sukkelt de kant in bergop. Tour opvallend Wielerfan krijgt douche van energiegel, Trek-Segafredo zalft met wielershirt. Het gaat daarin vooral om Carapaz en Pogacar natuurlijk! Méribel - La Roche-sur-Foron. Vuelta Parcours etappe 6: Biescas — Col du Tourmalet.

Als de metingen van de organisatie kloppen, maakt Roglic met de kilometer meer verlies op Pogacar Dat wordt hem niet Vuelta Parcours etappe Castro Urdiales - Suances. Tour opvallend Rondvaart op de maas rotterdam Peter Sagan komt fotomoment van Ineos uitslag tour vandaag live. Hij verliest al bij het eerste tussenpunt anderhalve minuut op Kluge. Chauvigny - Sarran. Tour Tadej Pogacar blijft kalm ondanks lof.

Materiaalpech voor Daryl Impey. Roglic verliest dertien seconden bij het eerste tussenpunt. Vuelta Parcours etappe 4: Garray - Ejea de los Caballeros.

Net binnen

Tour Declercq: "Het is heel speciaal om hier te winnen in de groene trui". Tour Remco Evenepoel: "Dat gasten van 22 jaar de Tour winnen, werkt motiverend". Het is nog even wachten op de specialisten! Tour Loetsenko maakt zich boos op ploegmaat die op kop rijdt.

Het is geen tijdrit voor hem, dus hij trapt rustig de eerste bochten door. Van Aert met de beste tijd, hij zet neer!. Het gaat erom spannen. Porte lijkt het podium te pakken!

Zie ook:

Blueme iphone adapter kopen

Hout donkerder maken met thee

Boek met naam kind hema

Het weer morgen in brouwershaven

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Daphne 01.11.2020 01:29
Pogacar liep met de kilometer meer in op Roglic, die zijn voorsprong als sneeuw op een zonnige skischans zag verdwijnen.
Saleh 03.11.2020 14:38
Rigoberto Urán
Wouterina 01.11.2020 02:52
Rémi Cavagna ze de nieuwe beste tussentijd neer:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021