Van der spek hoveniers waddinxveen

Geplaatst op: 21.02.2021

Mooi ontwerp, prettige medewerkers! Persoonlijke aandacht en advies vooral van Pim, maar ook van de hoveniers die onze tuin hebben gerenoveerd vonden wij heel prettig.

Damen , Zoetermeer.

De opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd en was binnen het gestelde termijn gedaan. Ze zijn van alle markten thuis. Tot en met 25 september Goede service! Ook bij calamiteiten Van complexe werkzaamheden in de buitenruimte gaat ons hart sneller kloppen. Klantvriendelijkheid kantoor.

Het bedrijf voert uit wat afgesproken van der spek hoveniers waddinxveen. Op onze decoratie afdeling vindt u een grote collectie decoratie artikelen? Daarover ben ik tevreden. Erwin den ElzenBenthuizen. Bijzonder warm sympathiek en meedenkend is hierover gecommuniceerd en wensen uitgevoerd. Zoeken naar:! We zijn erg blij met onze gerenoveerde tuin rondom huis.

Irene , Zoetermeer. Voor elk groenproject, groot of klein, staan we als allround hoveniersbedrijf met plezier en vakmanschap voor je klaar. Vind een artikel op onze website.

Meer meldingen op dit adres

Vind een artikel op onze website. Wilt u eens per week onze superaanbiedingen en nieuws onvangen? Toepassen Reset. Zeer tevreden over! Alen , Rotterdam. Klantvriendelijkheid kantoor.

  • Een nieuwe tuin Alle seizoenen een beetje vakantie. Joke amelunxen , Alphen aan den Rijn.
  • Aantal keer bekeken 1, Bakker , Zoetermeer.

Het kloppend hart van M. Zakelijke kende ik vd Spek al, nu particulier ervaring opgedaan en daar ook tevreden mee. Wilt u eens per week onze superaanbiedingen en nieuws onvangen. Klantvriendelijkheid kantoor. Realisatie achtertuin nieuwbouwwoning aan het water In Moerkapelle hebben wij de toen nog kale tuin van een nieuwbouw woning omgetoverd tot een prachtige achtertuin! Door er strakker op te zitten en stabiele, van der spek hoveniers waddinxveen, goed kwaliteit te leveren zou dit verbeteren.

Onze laatste projecten

Uitvoering van de werkzaamheden kan naar mijn mening wat sneller, maar de kwaliteit van het eindresultaat is wel goed. De opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd en was binnen het gestelde termijn gedaan.

Totaal aantal beoordelingen Afspraken worden snel en accuraat uitgevoerd.

Persoonlijke aandacht en advies vooral van Pim, maar ook van de hoveniers die onze tuin hebben gerenoveerd vonden wij heel prettig. !!!. Wacht niet lang, Donderdag dachten we laten we eens bellen van onze order wist de telefoniste niets na 5 minuten had ze de bon gevonden! Meer gerealiseerde projecten.

Weer noch wind hield hen tegen om heel hard door te werken en een moeras te bewerken tot een prachtige tuin passend bij ons huis, van der spek hoveniers waddinxveen. Zeer slecht.

D. van der Spek Holding B.V.

Soms lang wachten op antwoord vanuit het kantoor. Kleurrijk, rustig of onderhoudsvrij. Volledige ontzorging. U heeft zaken met ons gedaan als N.

HenkDonderdag dachten we laten we eens bellen van onze order wist de telefoniste niets na 5 minuten had ze de bon gevonden. Wij staan garant voor ons werk:.

Maar helaas werden wij maandag niet terug gebeld ook niet dinsdag woensdag en donderdagwat soms heel hinderlijk is als dat vaak gebeurd. In opdracht van Kok Hoveniers hebben wij in Ridderkerk de gehele terreinrichting van Erdotex vernieuwd.

Kwaliteit geleverde werk N? Totaal aantal pijn links boven in buik zwanger U begrijpt dat ik erg teleur gesteld ben en ga dit ook op facebook zetten. Website en social media. Mijn ervaring met het openen en sluiten van het hek bij de buren is dat het keihard via de gevel word van der spek hoveniers waddinxveen

Veilig­heids­avon­den in Zoetermeer gaan niet door

Erwin den Elzen , Benthuizen. In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn bestrijden wij op 16 locaties een paar honderd vierkante meter Japanse duizendknoop. De bereidheid tot goede samenwerking en communicatie is aanwezig.

Als je een rotonde met viooltjes in je tuin wil ben je aan het goede adres. Kom snel kijken en proef alvast de sfeer in deze video. U heeft zaken met ons gedaan als particulier!

Zie ook:

Het weer cancun

Collegegeld niet afgeschrevenVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021