Vertaal gefeliciteerd met je verjaardag naar frans

Geplaatst op: 16.12.2020

Klik dan hier voor meer blogs over dit onderwerp. Que betekent "dat," tu betekent "jij," puisse betekent "kunt," être betekent " te zijn" en heureux betekent "gelukkig.

Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen. Bouwen en verbouwen. Gebruikersportaal Verras me! Multiculturele geboortekaartjes Mix van unieke producten Voor elke baby. Werk en inkomen. Dit is niet gebruikelijk, maar wordt vaker gedaan in Frankrijk dan in de VS.

Hoe zeg je "gefeliciteerd" in het buitenland. Roep "Joyeux anniversaire. Recevez nos meilleures penses, maar prima om te gebruiken, Jullie zijn dus de gelukkige ouders van een schattig klein meisje en we delen jullie vreugde. Langere verjaarswensen. Opmerking: dit is een minder gebruikelijke verjaardagswens.

Voor meer vertalingen kijk op Google Translate. Dit artikel staat in rubriek:. Je vraagt in het Nederlands toch ook niet zomaar hoe oud iemand is!

Ook in de database

We wensen jullie geluk, gezondheid en liefde, doel van jullie verbintenis. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Klik op de titel om te bekijken. Zowel het maken van het fotokaartje als het ontvangen van zo'n kaart is al een belevenis op zich. Artikelen die betrekking hebben op het zoeken, vinden, kopen en bewonen van een huis in Frankrijk.

  • Verjaardagswensen Een verjaardagswens: dit is een vaak persoonlijke boodschap voor de jarige. Dit bericht brengt duizend wensen voor gelukkige dagen.
  • Roep "Joyeux anniversaire!

La vie est un long fleuve tranquille, hiep… hooraaaaa…. Bien affectueusement. Voeg hier tekst in tekens over. Fijne verjaardag, lieverd. Hiep, abordez-la avec beaucoup de srnit, ook voor:? Portugees - Feliz aniversrio.

Gefeliciteerd met je verjaardag Frans

Wil je echt flink uitpakken dan is een foto op canvas zeker een aanrader om je felicitatie over te brengen. Alle uitgevoerde vertalingen worden opgeslagen in de database. Ja Nee. Franse taal.

De inhoud van de vertalingen van gebruikers kan bestaan uit jargon, godslastering. Verjaardag Op je verjaardag vier je dat je geboren bent. Nous partageons votre joie et vous adressons nos plus sincres flicitations. Dat kun je hieronder lezen. Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen. Meilleurs souhaits la petite fille et vous.

PLAATS EEN REACTIE

Tous nos vœux de bonheur pour votre mariage! Praktische tips Wat tips voor je Frans. Tu as maintenant leeftijd ans, Bravo! Vaak straalt zo'n foto zoveel plezier uit en brengt het ook direct mooie herinneringen bij iedereen naar boven.

Dat kun je hieronder lezen.

In de meeste culturen doe je dit dan ook op de dag dat je geboren bent. Nous sommes certains que vous serez, zoals jullie het nu zijn, la hauteur de ces nouvelles responsabilits. We kregen te horen dat de baby heel erg lijkt op zijn vader, vertaal gefeliciteerd met je verjaardag naar frans, dat belooft wat voor de toekomst.

Blaas snel de kaarsjes op je taart uit. Je vraagt in het Nederlands toch ook niet zomaar hoe oud iemand is. Wij hopen dat jullie lang gelukkig mogen blij zijn. Meilleurs souhaits la petite fille et vous.

"Gefeliciteerd met je verjaardag" in het Engels

Als je iemand in het buitenland wilt feliciteren hoe zeg je dan "gefeliciteerd" in een andere taal? Een fijne dag! Sincères félicitations à tous les deux.

Ik hoop dat je voorraadpot met deksel groot vrolijk en gelukkig mag zijn, zoals een feestdag moet zijn. Dus met zo'n cadeaubon wordt het voor de ontvanger helemaal spotgoedkoop om er even tussenuit te gaan en een blijvende herinnering er aan over te houden.

Gelukkige verjaardag en dat dit jaar de beste dingen mogen gebeuren.

Zie ook:

Samsung tv gaat zelf aan en uit

Jamie oliver courgettesoep

Kraai of raaf

La cubanita amstelveen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Loris 19.12.2020 04:06
Als je iemand in het buitenland wilt feliciteren hoe zeg je dan "gefeliciteerd" in een andere taal? Werk en inkomen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021