Wanneer menstruatie in stopweek

Geplaatst op: 04.12.2020

Als je langer dan 7 dagen stopt met de pil, ben je niet meer beschermd tegen zwangerschap. Nu ben ik er achter komen dat ik een week te laat ben met het beginnen van de nieuwe strip.

Kan ik m morgen alsnog slikken, dat ik er 's middags 1 van vandaag doe en 's avonds die van de goede dag, zonder dat er iets kan gebeuren? Zondag heb ik een lichte donkere bloeding gekregen. Hallo, Fijn dat je een reactie wil plaatsen. Je kunt de stopweek zonder bezwaar enkele maanden uitstellen, er blijft bescherming tegen zwangerschap bestaan.

Volgens mij komt het omdat ik de pil beginnen nemen ben deze maand in het midden van mijn cyclus, dan bedoel ik 2 weken na mijn maandstonden. Laatste keer dat dit zo was heeft het vier weken aangehouden.

Want toen dit in en van de eerste stopweken had, had ik een zwangerschapstest gedaan omdat ik gewoon schrok nadat ik na 4 dagen nog niet ongesteld was! Strip met 21 pilletjes Let op: je kunt alleen de stopweek overslaan of inkorten als je een strip wanneer menstruatie in stopweek met 21 dezelfde pillen.

Na zeven dagen weet je zeker dat de pil weer veilig is. Gebruik je geen voorbehoedmiddel met hormonen. Moet ik vanavond de laatste pil gewoon slikken.

Gebruikersmenu

Je gebruikt lynestrenol op deze manier: Begin 2 weken minimaal 1 week voordat je ongesteld wordt. Ik ben nu in de stopweek, dit is de 3e dag dat ik mijn menstruatie heb, maar het is best veel en met klonters, is dit normaal voor de eerste keer en kan dit nog veranderen?

Er hoeft dus ook geen eicel te worden opgeruimd. Groetjes, een bang meisje x. Bijvoorbeeld als je op reis gaat of voor een operatie. Registreer je gratis!

Het uitstellen van je ongesteldheid is dan lastiger. Dan hebben de pillen in de strip een verschillende hoeveelheid hormonen en wanneer menstruatie in stopweek ook een andere kleur. In de stopweek verlies je wat bloed. Rapporteer deze reactie. De periode tussen vrijdag en maandag zou je dan als stopweek kunnen zien en in stopweken is er geen kans zwanger te raken!

Stopweek overslaan of verkorten?

Ik heb trouwens nergens last van! Na het stoppen van borstvoeding kan het een aantal weken, maar ook maanden of zelfs een jaar duren voor je weer ongesteld wordt. Zorg dan dat je voor die tijd aan je stopweek begint.

Elisabethgaat wanneer menstruatie in stopweek, 12 Hee, een bang meisje x Laan! Lees voor. Groetj. Dit zou ik graag uitstellen. Net toen ik was begonnen met de pil heb ik onveilige seks gehad met mijn vriendje en in de eerste stopweek werd ik erg laat pas ongesteld. Als het niet ophoudt zou ik hierover jouw huisarts raadplegen.

De menstruele cyclus

In de eerste paar jaren dat je ongesteld bent is je menstruatie altijd onregelmatiger, omdat je lichaam nog in ontwikkeling is. Wees gerust Onbekend , 84 Hallo, Ik heb een vraag. Anticonceptie met huisarts besproken?

Na zeven dagen weet je zeker dat de pil weer veilig is.

Reactie infoteurik kon hem niet meer terug vinden, maar dat betekent dat ik in de week van de 22ste maart mijn regels zal krijgen, moet wanneer menstruatie in stopweek altijd beginnen met de stopweek, wanneer menstruatie in stopweek.

Advies was; 1. Nu zou ik vandaag terug moeten beginnen met de pil die ik dan 3 weken slik, Het tijdstip van inname van de pil is niet van belang!

Reactie infoteu. Het is niet erg als je iets eerder stopt of juist later. Wat weet jij. Nu heb ik dus een domme actie gehad om m'n pil van 1 dag kwijt te raken doordat ie uit m'n hand viel. Allereerst is het belangrijk om te begrijpen id verplicht vanaf welke leeftijd de menstruatiecyclus werkt.

Weet jij het antwoord?

Stel je vraag! Echter breken ze niet door. Let op: je kunt alleen de stopweek overslaan of inkorten als je een strip hebt met 21 dezelfde pillen. Manoek , 3 Hallo, Ik heb in de stopweek na mn ongesteldheid onveilige sex gehad.

Groetjes, ik 24 a 25 juni ongesteld geworden. Ik ben er geen een vergeten. Dit is dan waarschijnlijk nog op tijd. Cind.

Zie ook:

Contacten op simkaart zetten android

Iphone 5s simkaart knippen

Reactie op muggenbeet kind

Hoeveel alcohol beginnende bestuurder

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021