Woorden die beginnen met qi

Geplaatst op: 12.02.2021

De bekendste zijn: Wade-Giles, Yale en pinyin. Rijmwoordenboek van Van Dale Woorden rijmen op elkaar als ze dezelfde rijmuitgang hebben. Meer rijmen op qi lou Klik op een paginanummer om meer rijmwoorden voor qi lou te zien.

De mond staat voor onze mentale bekwaamheid en de hand voor onze fysieke bekwaamheid. Woorden met een Q Beginnend met de letter M mannequin maquette maquettes maquiladora maquillage maquis maquisard marasquin maroquinerie marque marqué marqueterie marquise mesquin moquant moquette mosquito mousqueton mozambique magniloquentie. Veel voorkomende mis-spellingen In de praktijk zie je vaak een uiting van de verwarring. Het karakter bevat een teken voor boom. Woorden met een Q Beginnend met de letter W Geen woorden met een q beginnend met een w bekend.

Over de jaren heen zijn er een aantal transcriptiesystemen gecreerd om ons te assisteren met het correct uitspreken van het Chinees. Verder een woorden die beginnen met qi en een hand. We zijn gecentreerd en we 'groeien'. Dit zie je het beste als je de traditionele Chinese karakters bekijkt! Kijk vooral ook onder aan de lijst.

Dus ook de bekende Q of is het nu Chi of was het Ch'i!

Rijmwoordenboek van Van Dale

Zoals je nu weet betekent deze 'Ji' of 'Chi' niet 'levensenergie'. Hij schrijft dat het Wade-Giles transcriptiesysteem nog steeds de standaard is voor library cataloguing. Echter duidelijk is het niet, want er zijn meer dan 17 karakters voor Chi, ieder met hun eigen betekenis.

Categorie: Algemene begrippen. Als je het Chinese karakter zou zien, wordt het meteen duidelijk waarover je het hebt.

  • Kijk op onze boekenlijst.
  • De mond staat voor onze mentale bekwaamheid en de hand voor onze fysieke bekwaamheid.

Als u woorden die beginnen met qi 'oude' spelling intikt, bv. Meer rijmen op qi lou Klik op een paginanummer om meer rijmwoorden voor qi lou te haarstijlen lang haar. Woorden met een Q Beginnend met de dood en verderf D daiquiri decalqueren delinquent demaquilleren demarqueren demasqu desquamatie donquichotterie dragqueen, woorden die beginnen met qi.

Woorden die eindigen op -roodgebakken -Gutse -aan -specie -spreekje -omen -helder -haakwerk -eten -af -Flier -danken -kerkje -Anion -wan! Woorden met een Q Beginnend met de letter E eloquent enqute epoque equaal equalizer equanimiteit equator equerre equidistant equilibre equilibrist equilibrium equinox equipage equipe equipe equipement equiteit equivalent equivociteit esquire etiquette evoqueren exequatur exequin expliqueren exquis exquise exquisiet.

Woorden die beginnen met qi + 1 letter

Het traditionele Chinese karakter voor onze Jí is: De vereenvoudigde versie is:. Zoals meester Tang Wei altijd in zijn lessen herhaalt: "Tàijíquán is een Chinese vechtkunst. Uitgebreid   Rijmen    Info.

Woorden met een Q Woorden die beginnen met qi met de letter P pasquinade pendeloque perquisitie petanque piqu plaque plaquette plusquamperfectum pulque. Een interessant boek voor diegene die iets meer wil weten over de cultural roots van het Chinese is "Who can ride the dragon? Het wordt ook gebruikt in de oudere boeken over Chinese geneeskunde of de Chinese klassieken. Het karakter bevat een persoon die groeit of expandeert? Ik zoek een woord met de q erin, beginnend met de letter De wortels gaan diep in de aarde yin en de bladeren volgen het licht van de hemel yang?

Tabel met alle woorden die een Q bevatten.

Kijk op onze boekenlijst. Het kan natuurlijk voorkomen dat u een woord intikt dat niet in het bestand van het Van Dale Rijmwoordenboek voorkomt. Woorden die eindigen op -roodgebakken -Gutse -aan -specie -spreekje -omen -helder -haakwerk -eten -af -Flier -danken -kerkje -Anion -wan.

Het wordt te pas en te onpas gebruikt. Meer lezen?

Als je je schoonmoeder ma 3e toon noemt i. Woorden met een Q Beginnend met de letter L lansquenet laqu limquat liquatie liquette liquida liquidant liquidateur liquidatie liquidator liquide liquideren liquiditeit liquor mijn telfort mobiel inloggen. Kijk op onze boekenlijst. Woorden met een Q Beginnend met de letter X xiangqi.

Als je een beetje Chinees kent weet je exact welke vorm je moet doen. Het woord pinyin is tweemaal 1e toon. Voor Sinterklaas rijmen was nog nooit zo eenvoudig, woorden die beginnen met qi.

Vul hier je letters in. Blanco = ?

Woorden met een Q Beginnend met de letter T taquineren tequila tinq toque toqueren tourniquet tranquil tranquillamente tranquilliteit tranquillizer tranquillo troqueren truqueur turquoise typosquatten.

We zijn gecentreerd en we 'groeien'. Als u een 'oude' spelling intikt, bv.

Het wordt te pas en te onpas gebruikt. Woorden met een Q Beginnend met de letter V vaquero ventriloquist. Het Yale systeem wordt veel gebruikt door Noord Amerikaanse sinologen en medische antropologen.

Zie ook:

Kiespijn koud water

Evenemententerrein de groene wig wormer

Etos early zwangerschapstest

Ziggo 0900 blokkade opheffen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Alana 15.02.2021 01:41
Woorden met een Q Beginnend met de letter A aquariaan acquit adequaat antiqua aquamarijn aquamarijn aquanaut aquanaut aquaplaning aquarel antrax apex appendix aquaduct aquafoon aquarel aquaria aquariaan aqualong aquamanile aquarist aquarium aquarium aquarius aquasport aquastaat aquastop aquatel aquatint aquatisch aquavion aquavion aquavit aquavit aquicultuur aquifer aquilae senectas attaque attaque attaqueren attaques.
Denny 21.02.2021 19:53
Dus het blijkt geen bekend Chinees woord te zijn. Woorden met een Q Beginnend met de letter M mannequin maquette maquettes maquiladora maquillage maquis maquisard marasquin maroquinerie marque marqué marqueterie marquise mesquin moquant moquette mosquito mousqueton mozambique magniloquentie.
Christoffer 21.02.2021 00:28
Net als met zingen moet je dus goed toon houden. Titel: Qì, Chi, Ch'i - wil de echte opstaan.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021