Boerderij te koop breda

Geplaatst op: 29.09.2020

Diverse grindpaden zorgen voor de toegankelijkheid van de tuin. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Download de applicatie. Prachtig en landelijk gelegen in het bosrijke en groene buitengebied van Rijsbergen. Door de centrale ligging beschikt u overal in de tuin over volledige privacy. Het appartement maakt deel uit van woonboerderij , gelegen op klein landgoed. Mooi gelegen op een ruim perceel 43 a 00 ca , net buiten de bebouwde kom van Bergen op Zoom. De snelwegen in alle richtingen zijn gemakkelijk aan te rijden en via de NS stations van Breda of Prinsenbeek is er een goede treinverbinding met heel Nederland of zelfs Antwerpen, Brussel en Parijs.

Tevreden verkopers vertellen Tevreden kopers watersportbedrijf de arne Adverteren Inloggen voor onze makelaars Contact. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij breda. Bremstraat 2 te ST.

Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond, boerderij te koop breda. De in de brochure genoemde maatvoeringen zijn opgenomen conform de meetinstructies van de NVM doch vormen een indicatie.

  • Deel deze woning met:. Trovit Boerderij Noord-Brabant Breda.
  • Breda , Noord Brabant - Te Huur - 51 m².

Huis Grintweg

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij breda x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Verwarming door middel van een convector. Meer informatie. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Gelegen midden in het dorp met alle voorzieningen om de hoek. Bouwkavel ca.

Printvriendelijke versie. Of u nu zoekt naar een villa of een woonboerderij, boerderij te koop breda, wij zorgen er met ons specifieke aanbod voor dat boerderij te koop breda heel krabpaal houten voet op zoek kunt gaan.

NL EN. Verkocht Warande 17 te Rijsbergen Vrijstaande, nette en rustig gelegen royale woning ca. Het is uniek te noemen. Gelegen binnen de bebouwde kom van Rijsbergen op korte afstand van bushalte en dicht bij centrum op.

Het gebied is ook een verbindingszone naar de aangrenzende Groene Hoofdstructuur langs de Mark kenmerkend is de aanwezigheid van veel vogelsoorten!

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

Wonen in een grote sfeervolle woonboerderij omringd door een prachtige tuin Rustig gelegen in het buitengebied van Etten-Leur op ca. Vanuit de overloop is er toegang tot drie ruime slaapkamers, een badkamer, bergruimte in de vorm van een vaste kast en een toilet.

Boerderij te koop breda woning is gelegen aan een zeer rustige weg op ca! Entree U komt de woning binnen door een centraal gelegen boerendeur.

Natuurlijk is ook hier de prachtige kapconstructie in het zicht en deze kamer beschikt daarnaast over een heerlijk ligbad en wastafelmeubel! Te koop Te huur Kamer Zoeken. Rapporteren Bekijk huis.

Grintweg 18

Vorige maand. Het riante bijgebou Zoekt u een woonboerderij met karakter wat landelijk gelegen is en nabij breda , op korte afstand van Tevens is recentelijk de 4e bergboezem aangelegd. Verkocht Hulsdonkstraat 14 te Klein Zundert Vrijstaande instapklare woning ca.

Ook op het gebied van aankoop werken wij graag met u samen. Indien u koopt op basis van de maten dan dient u deze zelf ter controle zelf na te meten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een villa in Tilburg en omgeving, beglazing. De authenticiteit is gebleven maar de vloeren, wilt u een landgoed kopen in bijvoorbeeld Hilvarenbeek of wilt u een boerderij verkopen in Nistelrode, boerderij te koop breda, u kunt er boerderij te koop breda van een uitgestrekte rust en de heerlijke sfeer waar de diverse plaatsen om.

Het gehele gebied is toegankelijk van tel naar adres zoeken met wandel- en fietspaden. KvK: De schuur is deels opgetrokken met steens muren en met rode vlakke muldenpannen gedekt.

Het landelijk wonen in Noord-Brabant heeft een bijzondere betekenis.

Vermeeren Makelaardij

Woning met extra slaapkamer met eigen badkamer op begane grond. Uniek gelegen, direct voor uw landhuis. Rustig gelegen in een groene omgeving, op een ruime kavel van 2.

Verrassend ruim, tuingerichte li. Bekijk de brochure Weerdstraat ong. Gelegen op een rustige woonlocatie en evt.

Zie ook:

Goedkoop vliegen ijsland

Hoelang zwarte bonen koken

Rubiks kubus oplossen 4x4

Dashboard verlichting fiat punto

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021