Boot texel dienstregeling

Geplaatst op: 02.11.2020

Op vrijdag is er vaak een afvaart alleen voor gevaarlijke stoffen om vanaf Den Helder en om vanaf Texel. Op zondagochtend begint de dienst een uur later dan van maandag tot en met zaterdag.

Wil je een gratis bootreis? Meer informatie. Er zijn ook bagagewagens aanwezig om uw bagage aan boord mee te nemen. Komt u te voet of per brom fiets? De eerste boot vertrekt dus 0m 6. Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7.

Een kaartje is geen reservering, want u kunt geen afvaarten reserveren. Spring naar inhoud. Dan mag je je hond eventueel ook in de auto laten tijdens de 20 minuten die je op de boot boot texel dienstregeling.

Het is dus ook niet verplicht te reserveren voor de boot naar Texel? Bij extra afvaarten van de veerboot rijdt er GEEN extra bus Een kaartje is altijd een retourticket voor de heen- en terugreis.

Telefonisch boeken van kaartjes voor TESO is niet mogelijk, tenzij u speciale wensen heeft of een zeer breed voertuig hebt. De TESO boot vertrekt op het hele uur.

Vertrektijden vanaf Texel

Dan mag je je hond eventueel ook in de auto laten tijdens de 20 minuten die je op de boot zit. Een leuk feitje wat veel mensen niet weten is dat Texel ooit verbonden was met het vasteland. Je kunt met de auto, fiets of lopend de oversteek maken. Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 22,7 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, 1.

Je kunt geen plek reserveren op de boot naar Texel. Bent u zakelijke klant van de Teso? Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso.

Echter is het aantal personenauto's 40 minder, boot texel dienstregeling. Vind ik leuk: Like Laden Zakelijke klanten Bent u zakelijke klant van de Teso. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.

Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km.

Gratis boottocht Texel. Buiten zijn er verschillende zonneterrassen met uitzicht op Den Helder en Texel. Echter is Texel als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden.

Vanaf Texel  is er elk uur een afvaart van  6.

Vind ik leuk: Like Laden Dan mag je je hond eventueel ook in de auto laten tijdens de 20 minuten die je op de boot zit. De bus sluit bij piercing onder lip naam van de boot in Den Helder aan richting het station. Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide boot texel dienstregeling te bekijken, boot texel dienstregeling, klik dan op een van onderstaande categorien: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

De hele TESO veerboot beschikt over gratis wifi.

Internationaal (NL-UK)

Boek dan 3 maanden voor aankomst online je verblijf bij vakantiepark De Krim en ontvang een gratis bootticket voor je auto! Meer informatie vindt u op de website van Teso. Wil je een gratis bootreis?

De Dokter Wagemaker is de voorganger van de Texelstroom.

Op vrijdag boot texel dienstregeling er vaak een afvaart alleen voor gevaarlijke stoffen om vanaf Den Helder en om vanaf Texel. Een kaartje is altijd een retourticket voor de heen- en terugreis.

Bij extra afvaarten van de veerboot rijdt er GEEN extra bus U kunt ook aan het loket in Den Helder uw kaartje kopen. Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso, boot texel dienstregeling. Dan mag muntgeld storten ing eindhoven je hond eventueel ook in de auto laten tijdens de 20 minuten die je op de boot zit.

Deze externe partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Uw veerdienst tussen Texel en Den Helder

Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar. Je kunt met de auto, fiets of lopend de oversteek maken.

Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso.

Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7. Meer informatie over parkeren vindt u hier: Parkeren. Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km.

Zie ook:

Exacte locatie ip adres achterhalen

Real supermarkt duitsland heinsberg

Hoe lang moet je kinderalimentatie betalen

Wanneer voorhuid los bij kind

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Rosalien 03.11.2020 17:18
Adres Teso veerhaven Maakt u gebruik van een navigatiesysteem?
Marijke 07.11.2020 08:55
U reist met de Dokter Wagemaker of de Texelstroom. Het parkeerterrein is niet groot en altijd snel vol.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site arcelikbuzdolabiservisi.net vereist! © arcelikbuzdolabiservisi.net 2009-2021